Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρώσοι πράκτορες ύποπτοι για συνεργασία με τις ΗΠΑ


Κρατούμενοι από τις ρωσικές αρχές βρίσκονται ο Σεργκέι Μιχαήλοφ, επικεφαλής του τμήματος κυβερνοασφάλειας της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) της Ρωσίας, διαδόχου της KGB, όπως και ο αναπληρωτής του, Ντμίτρι Ντουκουτσάεφ, με την κατηγορία ότι εργάζονταν για λογαριασμό των ΗΠΑ.

Ακροδεξιοί ρωσικοί ιστότοποι ανέφεραν, σύμφωνα με τους Financial Times, ότι ο κ. Μιχαήλοφ συνωμοτούσε «για να ανατρέψει τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν».

Οι κ.κ. Μιχαήλοφ και Ντοκουτσάεφ φέρονται να κατηγορούνται για «προδοσία», με το αιτιολογικό ότι παρέδωσαν πληροφορίες στη CIA. Εάν κριθούν ένοχοι, κινδυνεύουν με ποινές κάθειρξης έως και 20 ετών.

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, ο Ρούσλαν Στογιάνοφ, επικεφαλής του τμήματος ηλεκτρονικού εγκλήματος του Εργαστηρίου Κασπέρσκι και ο Βλάντιμιρ Ανικέεφ, δημοσιογράφος ο οποίος έχει ζήσει στο παρελθόν στην Ουκρανία, φέρονται να έχουν επίσης συλληφθεί.

Πηγή "Ναυτεμπορική"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]