Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σφοδρή επίθεση στην Ελλάδα από τον αρχηγό των Γκρίζων Λύκων


Σφοδρή επίθεση στην Ελλάδα εξαπέλυσε ο αρχηγός του Κόμματος των Γκρίζων Λύκων (ΜΗΡ) και σύμμαχος του Erdogan, Devlet Bahceli μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση.

Ο κ. Bahceli δήλωσε ότι η «Κύπρος είναι τουρκική» και ότι «εάν οι Ελληνοκύπριοι θέλουν να τους προστατεύει η Ελλάδα, ας μεταναστεύσουν στην Αθήνα».

Ο ακροδεξιός εθνικιστής πολίτικος αναφέρθηκε και στα Ίμια επαναλαμβάνοντας, τα όσα είπε ο κ. Cavusoglu για κακομαθημένους υπουργούς και αφού ισχυρίσθηκε ότι ο νέος Έλληνας αρχηγός ΓΕΣ πήγε σε «κατεχόμενο» νησί του Αιγαίου, παρέπεμψε στη Μικρασιατική καταστροφή όταν «πετάχτηκαν οι Έλληνες στη θάλασσα...».

Ο κ. Bahceli αναφέρθηκε επίσης στη θεωρία των «Γκρίζων Ζωνών», για νησιά που δεν καταλήφθηκαν από την Ελλάδα στους Βαλκανικούς πολέμους και συνεπώς δεν μπορεί να θεωρούνται ελληνικά.

«Εάν το επιδιώξετε, το Τούρκικο Έθνος είναι έτοιμο να σας πετάξει και πάλι στη θάλασσα... δήλωσε απειλητικά ο κ. Bahceli και κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να θυμηθεί τι συνέβη το 1921, το 1922…

Ο κ. Bahceli ξεκίνησε ουσιαστικά σήμερα την προεκλογική καμπάνια υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, ενώ η «συμμαχία» του με τον Erdogan επισφραγίσθηκε με την υπερψήφιση στην Εθνοσυνέλευση του πακέτου των συνταγματικών μεταρρυθμίσεων, αλλά και όταν την περασμένη εβδομάδα ο ίδιος ο τούρκος πρωθυπουργός, Yildirim από το βήμα τη τουρκικής Εθνοσυνέλευσης με σηκωμένο το χέρι σχημάτισε το σήμα των Γκρίζων Λύκων...

Ν.Μ.
Πηγή Liberal



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ας μη είχατε την βοήθεια και υποστήριξη των Γερμανών τ0 1922 και θα βλέπαμε ποιός θάπεφτε στη θάλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κερατα του αφεντη τους σηκωνουν και συντομα θα καταλαβουν,με το πλεον ασχημο τροπο,οτι δεν εχουν δικαιωμα να ζουν κοντα στην Ελληνικη λιμνη μας .
    Οι πουλημενοι πολιτικοι δεν ζητουν τις σκλαβομενες Πατριδες του Ελληνικο Εθνους . Το Εθνος ομως γουρουνομυτιδες ΔΕΝ ξεχνα .
    Ηλθαν , εσφαξαν , εκαψαν , βιασαν και Σταυρωσαν εκατομμυρια Ιθαγενων στα μερη που τωρα ζουν και απαιτουν τα σιχαματα .
    Ειμαστε ετοιμοι , οσοι κι αν ειστε και οσους και εαν εχετε στις πλατες σας δυτικους να σας βοηθησουν και παλι !
    Δεν ρωταμε ποσοι ειστε , αλλα που ειστε ; ΕΛΑΤΕ ! Βγειτε απο τις σπηλιες σας λυκοπουλα του διαβολου .
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ και το γνωριζει το αφεντικο σας . Εσεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]