Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διαρροή προσωπικών δεδομένων από ασφαλιστική εταιρεία!


Πρωτοφανή για τα ασφαλιστικά χρονικά υπόθεση φαίνεται να απασχολεί τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου

Καταγγελία ΣΟΚ ! Γνωστή Ασφαλιστική Εταιρεία διέδιδε τα προσωπικά, οικονομικά και ιατρικά δεδομένα του πελάτη προς άγρα νέων πελατών.

Την προστασία καθώς και την παρέμβαση του εισαγγελέα και των αστυνομικών αρχών στο Ηράκλειο ζήτησε συμπολίτης μας προκειμένου να προστατέψει την ζωή την δική του αλλά και της οικογενείας του.

Αμέσως μετά την μήνυση που κατέθεσε ο συμπολίτης μας λόγο της σοβαρότατος του θέματος, ο κύριος εισαγγελέας με εισαγγελική παραγγελία προς τον διοικητή του Β αστυνομικού τμήματος Ηρακλείου που και αυτός με την σειρά του την ίδια μέρα έπραξε τα νόμιμα.

Όπως φαίνεται όμως παρά την άμεση κινητοποίηση της δικαιοσύνης και της αστυνομίας το κακό για τον συμπολίτη μας μηνυτή όχι απλά είχε γίνει αλλά είχε παραγίνει.

Όπως φαίνεται από την μήνυση που κατέθεσε στον εισαγγελέα ο συμπολίτης μας, είχε συνάψει με γνωστή ασφαλιστική εταιρεία ασφαλιστήριο συμβόλαιο με έναρξη ισχύος από το 2006 και λήξη ισχύος ισόβια.

Το 2010 υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς και σε συνδυασμό με σωρεία άλλων προβλημάτων κρίθηκε από την επιτροπή αναπηρίας ανάπηρος με ποσοστό 80% ποσοστό που μεχρι και σήμερα ισχύει.

Από το 2010 έως και το 2016 όπως αναφέρει στην μήνυση του, η εταιρεία δεν ήλθε να αποζημιώσει τον ασφαλιζόμενο της όπως ήταν βάση του συμβολαίου υποχρεωμένη να κάνει, με αποτέλεσμα ο ασφαλισμένος να προσφυγή στην δικαιοσύνη καταθέτοντας αγωγή κατά της ασφαλιστικής εταιρείας τον Αύγουστο του 2016 ζητώντας να του καταβληθεί το ποσό της ΜΟΑ (Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας) όπως αυτό αναφέρεται στους όρους του ισχύοντος συμβολαίου.

Τότε και μετά την κοινοποίηση της αγωγής κατά της ασφαλιστικής εταιρείας ο ασφαλισμένος και η εταιρεία ήρθαν σε συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς, δίνοντας η εταιρεία στον ασφαλιζόμενο το ποσό της ΜΟΑ στις αρχές του Δεκεμβρίου 2017.

Όπως καταθέτει στην μήνυση του ο συμπολίτης μας μετά από μερικές μέρες άρχισε ο εφιάλτης για αυτόν και την οικογένεια του.

Στις 23/12/2016 όπως καταθέτη στην μήνυση του ο συμπολίτης μας, τον αναζήτησε στην οικία του άλλος συμπολίτης μας ο οποίος κρατούσε στα χέρια του μια επίσημη πρόσφατη ασφαλιστική προσφορά από την ίδια ασφαλιστική εταιρεία και από το επίσημο υποκατάστημα του Ηρακλείου που και ο ίδιος υπαγόταν με όλα φυσικά τα στοιχεία του υπογράφων την πρόταση ασφαλιστή, τότε διαπίστωσε κάτι το αδιανόητα τραγικό, καθώς μαζί με την ασφαλιστική πρόταση ο εν λόγο ασφαλιστής είχε επισυνάψη και μάλιστα εις διπλούν ολόκληρη την εντολή πληρωμής-αποζημίωσης του μηνυτή συμπολίτη μας.

Σε αυτήν την εντολή αναγραφόταν όλα τα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο διεύθυνση κατοικίας τηλέφωνα όλα τα ιατρικά στοιχεία αιτία της αποζημίωσης και φυσικά το ποσό αποζημίωσης).

Ο εν λόγο ασφαλιστής έδωσε την εντολή αποζημίωσης για να δείξει το αξιόπιστο όπως είπε της εταιρείας και να πείσει τελικά τον άλλο συμπολίτη μας να ασφαλιστεί.

Επίσης όπως δήλωσε ο ίδιος στον μηνυτή και ενώ περίμενε να έλθει η σειρά του στο ραντεβού, ο εν λόγο ασφαλιστής είχε δώσει πριν από αυτόν την ίδια εντολή σε άλλον συμπολίτη μας επιπλοποιό στο επάγγελμα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Επίσης ο ίδιος επιδίωξε να έλθει σε επικοινωνία μαζί του να επιβεβαιώσει αν όντως η εντολή είναι αληθινή, και αν όντως έχει πάρει τα χρήματα για να συζήτηση μετά με την γυναικά του αν τελικά συνάψουν συμβόλαιο με την εταιρεία η όχι.

Όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια, ο διευθυντής του υποκαταστήματος στο Ηράκλειο της ως άνω ασφαλιστικής εταιρείας αλλά και άλλοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι του ίδιου γραφείου, είχαν δώσει για τους ίδιους λόγους και σε άλλους συμπολίτες μας μαζι με την ασφαλιστική πρόταση και την εντολή πληρωμής όπως συνεχίζει στην καταθέση του ο μηνυτής .

Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις όπως καταθέτει στην μήνυση του ο μηνυτής και όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει στην διαθεση του πέραν των δικών του στοιχείων, είχαν δοθεί από το εν λόγο υποκατάστημα και άλλων συμπολιτών μας εντολές αποζημιώσεων- εντολών πληρωμής .

Όλα αυτά τα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση όπως αναφέρει ο μηνυτής είναι στην διαθεση των αρχών, επίσης αρκετοί από τους συμπολίτες μας που έχουν στα χέρια τους πρόσφατες ασφαλιστικές προτάσεις επισυναπτόμενες τις εντολές πληρωμών είτε την δική του είτε άλλων καταθέτουν και αναφέρονται ως μάρτυρες.

Όλα αυτά όπως καταθέτει ο μηνυτής έχουν σαν αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει τόσο αυτός όσο και η οικογένεια του μια τραγικότητα και στην κυριολεξία και η ζωή τους έχει αλλάξει προς το χειρότερο.

Τα σοβαρά προβλήματα υγείας η δημοσιοποίηση αυτών, το ύψος του χρηματικού ποσού η γενικότερη κρίση της ίδιας της κοινωνίας για τους λόγους αυτούς και όχι μονο, ελλοχεύει ο κίνδυνος τόσο της δικής μου ζωής αλλά και των μελών της οικογενείας μου όπως καταθέτη ο ίδιος.

Δεν συζητάμε βέβαια για την εγκληματική κατάφορη παραβίαση προσωπικών – ιατρικών δεδομένων ιδιάζουσας βαρύτητας, που έγινε με την δημοσιοποίηση τους από τον διευθυντή και τους ασφαλιστές του επισήμου υποκαταστήματος της γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας.

Απειλητικά και όχι μονο τηλεφωνήματα , απόπειρα παραβίασης από κουκουλοφόρους στις 4/01/2017 του σπιτιού μου, γεγονός που το έχουν καταγράψει οι κάμερες και που έχει κατατεθεί μήνυση στο Α.Τ περιφέρειας, για αυτό και οι φρικτές μνήμες ακριβώς παρόμοιας περίπτωσης που διαδραματίστηκε πριν μερικά χρόνια στην πόλη μας η οποία είχε ως αποτέλεσμα την απαγωγή στραγγαλισμό και κάψιμο μέσα στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία συμπολίτη μας Ηρακλειώτη πενηνταχρονου Γιάννη Κυπριωτακη, έχει ως αποτέλεσμα πέραν των ψυχολογικών προβλημάτων που έχει υποστεί όλη μου η οικογένεια, από τον φόβο μας κρατά έγκλειστους στο σπίτι μας μέσα συνεχίζει στην κατάθεση του ο μηνυτής.

Την συνέχεια όμως αυτής της πρωτοφανo;yς υπόθεσης μονο αρρωστημένα μυαλά μπορούν να την διανοηθούν.

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία που έχει στην διαθεση της η αστυνομία και όπως αναφέρει και καταθέτη ο παθών ο οποίος είναι ένας από τους συμπολίτες μας, που έχει στα χέρια του ασφαλιστική προσφορά επισυναπτόμενης βέβαια και της εντολής πληρωμής του πρώτου μηνυτή από ασφαλιστικό σύμβουλο του επισήμου υποκαταστήματος της γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας, φαίνεται να έχασε τον κόσμο κάτω από τα πόδια του.

Έντρομος προσήλθε στο πρώτο αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου στις 21/01/2017 και κατέθεσε μήνυση διοτι ενώ βρισκόταν σε συνεργείο αυτοκινήτων στην οδό Пαλαιοκάπα , τον πλησίασε άτομο γεροδεμένο άγνωστο σε αυτόν και τον απείλησε λέγοντας του να απέχει μακριά από την ασφαλιστική εταιρεία και μην διανοηθεί να καταθέσει κανένα στοιχείο γιατί αν πάθουν ζημιά τα παιδιά (εννοούσε και κατονόμασε δυο ονόματα ασφαλιστών της ίδιας ασφαλιστικής εταιρείας που είχε πάρει την προσφορά) εσύ θα έχεις με μένα σοβαρό πρόβλημα, και ότι είναι εύκολο να τον βρει όπως τώρα που τον βρήκε από το facebook.

Το άτομο αυτό αναγνωρίστηκε πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο άτομο ποινικά, που έχει απασχόλησει αρκετές φορές την δικαιοσύνη και την αστυνομία όπως αναφέρει ο δεύτερος μηνυτής.

Όλα αυτά τα γεγονότα πλέον έχουν τρομοκρατήσει τους πάντες και τα πάντα, όλοι φοβούνται ακόμα και για την ζωή τους, αφού όπως φαίνεται πέραν των άλλων έχουν να αντιμετωπίσουν μια αδίστακτη ομάδα ασφαλιστών που κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φτάσουν όπως δηλώνουν οι παθόντες.

Πηγή GreekAlert


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]