Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η σωτηρία του ευρώ είναι πολύ μεγάλο πράγμα...


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Σαν έτοιμη από καιρό (και πώς να μην είναι άλλωστε με επτά χρόνια τώρα πρόβες και παραστάσεις) η Ορχήστρα των μνημονιακών Καθαρμάτων πολιτικών και δημοσιογράφων, με μαέστρο και ενορχηστρωτή το κτήνος της Τράπεζας της Ελλάδος, έδωσαν και πάλι χθες μεγαλειώδη παράσταση με το μελοποιημένο ποιηματάκι: "Πόσο καλό είν' το ευρώ", και το άλλο που λέει: " Καταστροφή  ειν' η δραχμή".

Δεν μας τραγούδησαν όμως πως καταστροφή δεν είναι για τους ήδη κατεστραμμένους, αλλά για τις τσέπες και τις καρέκλες εκείνων των ίδιων, που ξέρουν πολύ καλά πως μία επιστροφή σε εθνικό νόμισμα θα αποδείξει περίτρανα τα αισχρά ψέματα περί μονοδρόμων και καταστροφών, θα ξαναδούμε φως στο τούνελ πραγματικό, και όχι το φως του τρένου που έρχεται κατά πάνω μας, θα ξαναβρούμε ελπίδα ανάκαμψης και όλα αυτά θα οδηγήσουν την συμμορία του ευρώ στην φυλακή, αν όχι στο λυντσάρισμα.

Από κοντά και ο κλάδος της συμμορίας εξωτερικού, με τον Μοσχαροβισί να μας λέει χθες πως πρέπει να ψηφίσουμε προληπτικά τα μέτρα-κόφτες για μετά το 2018, αλλά "δε θα χρειαστεί βρε αδελφέ να τα εφαρμόσετε, αφού οι οικονομικές μας προβλέψεις λένε πως όλα θα πάνε καλά και δεν θα τα χρειαστείτε".

Και πότε ρε Μόσχε-βισί πέσατε μέσα στις προβλέψεις σας όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων;
Αλλά όταν θάρθει η ώρα που θάχουν γίνει οι φτωχοί φτωχότεροι, θα έχουν κλείσει κι άλλες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι άνεργοι θα είναι ο μισός πληθυσμός, και που το "πρόγραμμα" πιά δεν θα βγαίνει, όλα εσείς τα μνημονιακά καθάρματα εσωτερικού-εξωτερικού θα σφυρίζετε και θα λέτε: "α, τα ψηφίσατε, πρέπει να τα εφαρμόσετε!"

Φυσικά εκτός απ' την Ορχήστρα των Καθαρμάτων, έτοιμος από χθες κι ο αντιπερισπασμός της κοινής γνώμης, του λαού, με το βίντεο των ακροδεξιών γιορτών που κοινοποίησε χθες την ύπαρξή του η Εφημερίδα των Συντακτών Συνταγματαρχών συριζαίων.
Το θέμα κι η ουσία εδώ δεν είναι αυτές καθ' αυτές οι γιορτές των ναζιστών, αλλά γιατί δημοσιοποιήθηκαν τώρα, και όχι χθες ή προχθές, ή αύριο ή σ' έναν μήνα.
Τώρα που η συμμορία των καθαρμάτων του ευρώ είναι έτοιμη να ξανα-υπογράψει την ήδη υπογεγραμμένη παράδοση της χώρας και του λαού στους τοκογλύφους "εταίρους".
ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ, Ή, Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ;

Όταν πριν εβδομήντα χρόνια οι πολύ κοντινοί πρόγονοι τής καγκελαρίου και του φον-σακάτη, έστελναν στους φούρνους τους εβραίους, είχαν μιάν ορχήστρα -εβραίων κι αυτή- που έπαιζε για να ηρεμεί τους μελλοθάνατους και να σκεπάζει τις φωνές και τους θρήνους τους.

Τον ρόλο αυτής της ορχήστρας που καλύπτει τα εγκλήματα των νεοναζιστών της Νέας ευρωπαϊκής Τάξης και των ντόπιων νεο-δωσιλόγων, παίζουν οι εφημερίδες τύπου Συντακτών Συνταγματαρχών, και όλα τα συστημικά ΜΜΕ.

Στον ρόλο των εβραίων, οι έλληνες.
Στον ρόλο του διοικητή του νέου Άουσβιτς, το κτήνος της Τράπεζας της Ελλάδος.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται ατόφια, με άλλα ονόματα!...

Υ.Γ.  Οι διοικητές στο στρατόπεδο εξόντωσης Άουσβιτς ΙΙ Μπιρκενάου ήταν:
Ρούντολφ Ες (Μάιος 1940 - Νοέμβριος 1943)
Φρίντριχ Χαρτγιενστάιν (Νοέμβριος 1943 - 15 Μαΐου 1944)
Γιόζεφ Κράμερ (Μάιος 1944 - Δεκέμβριος 1944)
Ρίχαρντ Μπάιρ (από Μάιο 1944 του Άουσβιτς Ι, από Δεκέμβριο 1944 μέχρι Ιανουάριο 1945 και του Άουσβιτς ΙΙ Μπίρκεναου)

Η τύχη τους ήταν η εξής: 
Ο Ρούντολφ Ες απαγχονίστηκε το1947 μπροστά στην είσοδο του κρεματορίου του Άουσβιτς Ι.
Ο Χαρτγιενστάιν καταδικάστηκε σε θάνατο. Πέθανε το 1954 φυλακισμένος στο Παρίσι.
Ο Κράμερ εκτελέστηκε το 1945 στο Χάμελν.
Ο Μπαιρ πέθανε σε φυλακή της Φρανκφούρτης το 1963, λίγο πριν από την έναρξη της δίκης του.

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Να σταματήσει να μας δουλεύει το δημιοκρατικό τόξο. Από τη στιγμή που υπηρετεί απογόνους ναζί ψηφίζοντας μνημόνια και κυκλώνοντας το κυνοβούλιο για να μην μπουκάρει ο κόσμος, είναι ΟΛΟΙ τους εξίσου ναζί με τους χρυσαυγίτες. Απλά οι μεν φαίνονται δεν χρειάζονται συστάσεις οι δε καμουφλαρίζονται!
    Έφυγαν οι ναζί '44 και μας άφησαν αμανάτι τους ελληνόφωνους συνεργάτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]