Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αντιπαγετική προστασία σωληνώσεων Danfoss


Παγωμένες σωλήνες ηλιακού θερμοσίφωνα; Επίτοιχοι λέβητες φυσικού αερίου που δεν λειτουργούν; Δώστε τέλος στην ταλαιπωρία από το πάγωμα των εξωτερικών σωληνώσεων με το σύστημα αντιπαγετικής προστασίας της Danfoss.

Το σύστημα αποτελείται από θερμικό καλώδιο Danfoss EH, θερμοστάτη περιβάλλοντος και τα απαραίτητα παρελκόμενα εγκατάστασης. Το καλώδιο τοποθετείται κατά μήκος του σωλήνα που θέλουμε να προστετεύσουμε πριν την θερμική μόνωση, και συνδέεται μέσω του θερμοστάτη περιβάλλοντος στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο θερμοστάτης περιβάλλοντος μετρά την θερμοκρασία περιβάλλοντος και όταν αυτή πέσει κάτω από την θερμοκρασία ασφαλείας που έχουμε ορίσει στον θερμοστάτη, το καλώδιο διαρέεται από ηλεκτρικό ρεύμα και θερμαίνεται, θερμαίνοντας τις σωληνώσεις με τις οποίες έρχεται σε επαφή.

Πλεονεκτήματα

  • 100% προστασία των σωληνώσεων από τον παγετό.
  • Διατήρηση της παροχής των σωληνώσεων χωρίς να μειώνεται η διατομή της από τον πάγο.
  • Αποφυγή απρόβλεπτων δαπανών επισκευής
  • Εγκατάσταση σε οποιαδήποτε εφαρμογή (εσωτερικός/εξωτερικός χώρος)
  • Εγκεκριμένο για χρήση σε εγκαταστάσεις πόσιμου νερού
  • Απλή και εύκολη εγκατάσταση
  • Υψηλή αξιοπιστία

Πηγή Aenaos



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]