Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρέσβης των ΗΠΑ στην ΕΕ: “Τον επόμενο χρόνο ίσως να μην υπάρχει ΕΕ”


Ο Τέντ Μάλοχ θα είναι ο πρέσβης των ΗΠΑ στην ΕΕ. Επιλογή του Ντόναλντ Τράμπ. Τα όσα λέει στο BBC είναι πραγματικά ενδιαφέροντα για το άμεσο μέλλον της Ευρώπης και της ΕΕ. Ο Μάλοχ υποστηρίζει ότι είναι πολύ πιθανό “στον επόμενο ένα,ενάμιση χρόνο να μην υπάρχει ΕΕ”!

Ο Μάλοχ θεωρεί το ευρώ περίπου τελειωμένη υπόθεση και υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ είναι πιθανό σε περίπτωση επιβεβαίωσης των προβλέψεων, να προχωρήσουν σε διμερείς συμφωνίες με κάθε ευρωπαϊκή χώρα ξεχωριστά.

Ο Τραμπ δεν πιστεύει σε υπερεθνικές ενώσεις αλλά στα έθνη κράτη και επίσης θεωρεί πως η ΕΕ έγινε πλέον καθαρά γερμανική.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο επιφανής Αμερικανός Milton Friedman, 31 Ιουλίου 1912 – 16 Νοεμβρίου 2006, οικονομολόγος, στατιστικολόγος και συγγραφέας που δίδαξε στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, λίγο πριν πεθάνει, έδωσε συνέντευξη σε Αμερικανό δημοσιογράφο, τότε που βγήκε το ευρώ. Προφητικά, θα έλεγε κανείς, είχε προσδιορίσει το τέλος αυτού του εικονικού νομίσματος εκεί γύρω στο 2018. Γράφω για «εικονικό» νόμισμα, διότι αυτό στήθηκε από χώρες (Γερμανία, Γαλλία) οικονομικά κατεστραμμένες μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Την ανάπτυξή τους τη χρωστάνε στο δολλάριο. Είναι άλλωστε και χώρες ενεργειακά ενδεείς (φτωχές). Με χάρτινα πόδια (χρηματηστηριακές φούσκες) πώς να μπορέσουν να σταθούν ; Καταληστεύοντας εμάς και άλλους ; Δύσκολο μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]