Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρόκληση! Δημόσιο έγγραφο στα τουρκικά στα Αρριανά της Θράκης


Απόδειξη-βόμβα για την πλήρη ασυδοσία των τουρκόφιλων στη Θράκη! Εγγραφο που φέρει το λογότυπο του Δήμου Αρριανών και ανακοινώνει ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στις 16 Ιανουαρίου του 2017 είναι γραμμένο στην τουρκική γλώσσα και με τουρκικά τοπωνύμια!

Παρότι φαίνεται πως δεν πρόκειται για κάποιο επίσημο έγγραφο, καθώς δεν έχει ούτε αριθμό πρωτοκόλλου ούτε σφραγίδα του δήμου, σίγουρα δείχνει την προτίμηση κάποιων προσώπων στη χρήση της τουρκικής γλώσσας, ακόμα και σε επίπεδο δημοσίων εγγράφων. Το εν λόγω έγγραφο ανακοινώνει ότι «λόγω χιονόπτωσης, όλα τα εν Οργάνη ευρισκόμενα σχολεία (συμπεριλαμβάνονται νηπιαγωγεία και το γυμνάσιο) και τα δημοτικά που βρίσκονται σε Κερασιά, Χλόη, Κάρδαμο, Δροσιά, Εσοχή και Ραγάδα θα παραμείνουν κλειστά στις 16/1/2017».

Σύμφωνα με πηγές μας, η κυκλοφορία τέτοιων εγγράφων είναι γνωστή στους αρμοδίους του ΥΠΕΞ, ωστόσο κανείς δεν έχει αντιδράσει. «Αλήθεια, δήμαρχος στην Τουρκία θα μπορούσε να γράψει κείμενα με το λογότυπο του δήμου στην ελληνική γλώσσα;» διερωτώνται πατριωτικοί φορείς της Θράκης.

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Από τη στιγμή που δεν έχει αριθμό πρωτοκόλου και στρογγυλή σφραγίδα, το έγγραφο ΔΕΝ είναι επίσημο.
    Όχι λογότυπο, αλλά και τη φάτσα του να βάλει ο συντάκτης πάνω, είναι ανεπίσημο κωλόχαρτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΑΠΟ 1-2-17 Ο ΕΟΠΥΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΗ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛ.ΔΗΜΟΚ. (ΕΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΛΛΕΙΨΟΕΙΔΕΣ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΤΩΡΙΝΕΣ . ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ & ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο που παιρνουν οδηγιες ; Δεν ακουγες που ελεγαν οτι δεν πιστευουν σε Θεο , σε Πατριδα και στο Εθνος ;
      Απο κει παιρνουν οδηγιες , απευθειας απο τον διαβολο τους .
      Εσεις οσοι ζητε Ελλαδα ομως ειναι το ερωτημα γιατι σκυψατε και σας πηδανε κανονικα ;
      Γιατι υπακουτε σαν χαμενα κορμια σε αντισυνταγματικους νομους και κατοχικες διαταγες ;
      Τι περιμενετε ; Να βγαλουν οι αλλοι το φιδι απο την τρυπα ;
      Φιδι = πολιτικοι
      Τρυπα = κυνοβουλιο .
      Για να μην λετε οταν σας παιρνουν το κεφαλι οι λαθρεποικοι και σας βρησκουν τουμπανιασμενους απο την πεινα οτι δεν ξερατε .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]