Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Η απόφαση για τους «οκτώ» θα βλάψει πραγματικά τις διμερείς σχέσεις


Η απόρριψη του αιτήματος για έκδοση των οκτώ τούρκων στρατιωτικών από τις ελληνικές αρχές θα βλάψει πραγματικά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, δήλωσε ο τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Bekir Bozdag, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

Ειδικότερα, μιλώντας ζωντανά στο τηλεοπτικό κανάλι 24, ο κ. Bozdag επέκρινε την απόφαση του Αρείου Πάγου, χαρακτηρίζοντάς την άδικη και πολιτική.

«Αυτό το βήμα θα βλάψει πραγματικά τις σχέσεις ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα. Αξιωματούχοι των δύο χωρών το εξετάζουν από κοντά», είπε ο κ. Bozdag.

Επιπλέον, ο γενικός εισαγγελέας της Κωνσταντινούπολης υποστήριξε πως τέσσερις από τους οκτώ μίλησαν τηλεφωνικά με μέλη της ομάδας καταδρομέων που επιχείρησε να δολοφονήσει τον πρόεδρο Erdogan, προσθέτοντας ότι οι ελληνικές αρχές έχουν ενημερωθεί για τις συγκεκριμένες συνομιλίες.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]