Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Μύγα...


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Και πρώτα απ' όλα να εξηγήσουμε τον τίτλο:
Όταν βλέπεις κάποιον να δίνει συνέντευξη μ' αυτό το γελοιοδέστατο γυαλί που τον κάνει να μοιάζει με μύγα (στα σκ@τά ή όχι, αδιάφορο), πρέπει να ξέρεις πως έχεις να κάνεις με άτομο αγενέστατο, αγράμματο, κοινωνικά αμόρφωτο, και βαθιά κομπλεξικό.
Από 'κει και πέρα ο συνειρμός μεταξύ της συγκεκριμένης φάτσας, και της μύγας που τριγυρνάει να πέσει στα σκ@τά (εν προκειμένω στην Βουλή) για να φάει, είναι προφανέστατος.

Και τώρα στο πραγματικό ερώτημα-απορία που θέτει σήμερα το σχόλιο:
Σε όλα αυτά τα μνημονιακά χρόνια το σύστημα με θαυμαστή πρόνοια και φροντίδα επεδίωξε να μπαίνουν στην Βουλή και κάποιοι μικροί σχηματισμοί, που σε ενδεχόμενο κίνδυνο για το σύστημα θα έπαιζαν (και έπαιξαν) τον ρόλο τής πατερίτσας, θα ήταν δηλαδή το δεκανίκι των μνημονιακών κυβερνήσεων, μικρά σε μέγεθος (όχι σε αποτέλεσμα) δωσιλογάκια δίπλα στους μεγάλους προδότες.

Τέτοια δεκανίκια υπήρξαν ο ΛΑγΟΣ ενός καραβλάκα, η ΡΗΜΑΔ ενός "αριστερού" βλάκα, το Βοθροπόταμο ενός αγράμματου, οι Εξαρτημένοι Ανθέλληνες ενός μπούλη (κατά τον πρωθυπουργό), και πρόσφατα η Ένωση Γελοίων ενός λεβεντομ@λάκα.
Όλοι αυτοί μπήκαν στην βουλή ελέω συστημικών ΜΜΕ, ελεεινής προπαγάνδας, βρώμικου ξεπλύματος, και κυρίως λόγω της ηλιθιότητας του έλληνα ψηφοφόρου.
Μόλις έβλεπε το σύστημα πως το ένα δεκανίκι δεν τράβαγε, ή ξεμπροστιαζότανε τελείως και θα υπήρχε κίνδυνος εξαφάνισής του (όπως εξαφανίστηκαν τα πρώτα δύο, αφού πρώτα επετέλεσαν και με το παραπάνω το προδοτικό τους έργο), τσουπ! ξεφύτρωνε το επόμενο (παρένθεση: Δεν αναφέρουμε την παρουσία στην Βουλή του ακροδεξιού κόμματος, όχι μόνον γιατί δεν ξέρουμε τον ρόλο που έπαιξε ή θα παίξει, αλλά κυρίως διότι ως εκφραστής, φορέας  κάποιας ιδεολογίας -κακής ή καλής άλλο θέμα- δικαιούται εφ' όσον κινούμαστε σε ένα δημοκρατικό περιβάλλον να βρίσκεται και να εκφράζεται μέσα στο κοινοβούλιο).

Τώρα που το σύστημα βλέπει πάλι πως τόσο το Βοθροπόταμο μπούκωσε απ' τα πολλά σκ@τά που κατέβασε, όσο και οι Εξ.Ανθ. λόγω υπέρμετρης προδοσίας, αλλά και η Ένωση Γελοίων λόγω προϊούσας άνοιας και γεροντικής αποβλάκωσης του ιδιοκτήτη, φυλλορροούν και άρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ξαναβρεθούν στο κοινοβούλιο, είχε σωφρόνως προετοιμάσει την διάδοχη υποστηρικτική των δωσιλόγων κατάσταση στο πρόσωπο της Μύγας και των καμμένων (μπιτ για μπιτ) οπαδών του.

Φαίνεται όμως πως τούτη την φορά, και πριν μπει στην τελική ευθεία το ξέπλυμα από τα ΜΜΕ και η έντεχνη προπαγάνδα, το πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται απ' τα μέσα, και να εμφανίζεται η γάγγραινα σε κοινή θέα.
Η είσοδος στην Βουλή έχει αρχίσει να απομακρύνεται απ' τον αχαιό "επιτήδειο", βάζοντας σε έκτακτους μπελάδες και τρεχάματα το σύστημα για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Και τώρα η απορία:
Ποιόν θα μας πλασάρουν σε αντικατάσταση του κουτσού δεκανικιού;
Και θα προλάβουν πριν τις εκλογές;
Ή απλούστατα θα τρενάρουν τις εκλογές μέχρι να τον εμφανίσουν;

Και το κυριότερο:
Η ηλιθιότητα του έλληνα ψηφοφόρου, έχει πάτο;...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. O κ.Μύγας παραδέχθηκε πως έχει συνάψει συμφωνία με το Αμερικανικό Δημόσιο και έτσι μπορεί να διαχειρίζεται 2.8 τρις δολάρια !!!
    Εάν είναι αλήθεια η πώληση της Ελλάδος έχει αυτήν την τιμή και ο κ.Μύγας είναι ο διεκπεραιωτής - μεσολαβητής της Αμερικανικής Άρχουσας Τάξης.
    Εάν είναι ψεύδος η συμφωνία με το Αμερικανικό Δημόσιο τότε η τιμή που έχει εξαγορασθεί αυτή η χώρα είναι ακόμη πιο ευτελής από 2.8 τρις δολάρια .
    Ένα είναι σίγουρο πως για να βγαίνεις και να λες δημόσια ότι έχεις συνάψει οικονομική συμφωνία με το Αμερικανικό Δημόσιο μεγέθους 2.8 τρις δολαρίων και δεν σε διαψεύδει τουλάχιστον ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα έχεις χοντρές πλάτες,πολύ χοντρές πλάτες.
    Το συμπέρασμα είναι ότι το οικόπεδο Ελλάς έχει μπει πια ως σύνολο προς πώληση ,το θέμα είναι ο τρόπος και το τίμημα.

    Π.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ελλας δεν ειναι οικοπεδο . Ακομη λες οτι " ...ποιο ευτελης απο 2,8 τρισ "
      Για σενα δηλαδη ποσα δολλαρια δεν θα ειναι ευτελη ;
      Δεν υπαρχει Αμερικη φιλε . Αλλα ειναι τα αφεντικα αυτης της ηπειρου και τα αμερικανακια ΔΕΝ ειναι αμερικανακια . Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπασταρδεμα ειναι με εκατονταδες γλωσσες και φυλες .
      Μισθοφοροι και φονιαδες , ανωμαλοι και πλανεμενοι και ο καθε μυγας δεν ειναι παρα ενας ακομη σπιουνος .

      Διαγραφή
  2. ΤΟ 2012 επι Σαμαρα ξεκινησε το παληκαρι.......
    το εβαλε ως αναχωμα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.......

    αλλα μονο ηλιθιοι τον πιστεψαν....
    πρεπει να εισαι πολυ βλημα για να φας τετοιο παραμυθι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα το Ρωσσοφιλο (!) κομμα του Βελοπουλου (της Καρατζαφερειου σχολης) θα ειναι αλλο ενα κομμα των θυμβμενων πατριωτων .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]