Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρόκληση Ράμα: Ο Αλή Πασάς, εμπνευστής της Επανάστασης του 1821


Σε ακόμα μία προκλητική ενέργεια από τις συχνές του τελευταία, ο Αλβανός πρωθυπουργός Ε. Ράμα ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάρτηση στην οποία παρουσιάζει τον Αλή Πασά εμπνευστή της Ελληνικής Επανάστασης του 1821!

Η νέα πρόκληση έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση 195 χρόνων από τον θάνατο του Αλή Πασά, για τον οποίο έγραψε «ύμνους» στο facebook, σημειώνοντας ότι ήταν ιδιοφυΐα και ότι η Ελληνική Επανάσταση ήταν εμπνευσμένη από αυτόν!!! Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι ως πρωθυπουργός ο Ράμα θα έπρεπε να έχει συμβούλους -όχι ανιστόρητους σαν τον ίδιο- να του εξηγήσουν ότι η Ελληνική Επανάσταση ήταν «όνειρο» των υποδούλων αρκετά χρόνια προτού εδραιωθεί με επιτυχία, ενώ πολλές εξεγέρσεις πριν από το 1821 πνίγηκαν στο αίμα από τους Οθωμανούς.
Η ανάρτηση έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης και περιελάμβανε φωτογραφία του Αλή Πασά (φόντο) και μπροστά του επεξεργασμένος με photoshop ο Εντι Ράμα (!)

Αμέσως τροφοδότησε εκτενή πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα, σε έγκυρες αλβανικές ιστοσελίδες, και στην Ελλάδα με τα ανάλογα σχόλια για τον μεγαλοϊδεάτη Αλβανό πρωθυπουργό. Ο Eντi Ράμα συνεχίζει το ανθελληνικό του παραλήρημα, εν όψει των αλβανικών εκλογών του Ιουνίου, στις οποίες η ελληνική μειονότητα μέσω των κομμάτων ΚΕΑΔ και ΜΕΓΚΑ διεκδικεί σημαντικότερη παρουσία στο Κοινοβούλιο στα Τίρανα!

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]