Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανταγωνίζονται σε υποτέλεια


Από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ, «είδε» την πολιτική επιβίωσή του να περνά μέσα από το δικό του αιματηρό Μνημόνιο, άλλαξε η κοσμοθεωρία των στελεχών του στο δημόσιο διάλογο.

Ένας πρωτοφανής πατριωτικός λόγος υπέρ των ενάρετων εθνικών επιλογών, πλημμυρίζει τα στόματα των Συριζαίων/Ανελιτών, προκειμένου να καταδικαστεί το κακό δεξιό Μνημόνιο σε αντίθεση με την ηρωϊκή αριστερή Συμφωνία, με τους δανειστές.
Τρανή απόδειξη η τελευταία επιστολή Τσακαλώτου, όπου φάνηκε η ποιότητα της υποδούλωσης και το μέγεθός της.

Η Ελλάδα ξεπουλήθηκε από τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, οριστικά και αμετάκλητα, τελεία και παύλα. Δεν περιμέναμε την επιστολή. Το υπερταμείο του δημόσιου πλούτου στα χέρια των ξένων συμφερόντων, είναι η πρακτική επιβεβαίωση.

Παραμένει ο άγνωστος-γνωστός “x”, η στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη που καθημερινά επιβεβαιώνει τον τρόπο και το λόγο εκλογής του στη Νέα Δημοκρατία. Εκατομμύρια ξοδεύτηκαν για την εκλογή του και 35.000 ψήφοι (των εσωκομματικών εκλογών) ακόμη αναζητούν ταυτότητα. Τυχαίο;

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, σπεύδει διαρκώς να υπενθυμίσει στους δανειστές πως αυτός θα είναι ο καλύτερος υπάλληλος της Τρόικα, καλύτερος από τον Τσίπρα και πως θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

Πώς να προχωρήσει αυτή η κοινωνία, όταν μπροστά έχει τον Μητσοτάκη και πίσω τον Τσίπρα;

Η εθνική κατάθλιψη μετριέται σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Η επιχειρηματικότητα των μικρομεσαίων διώκεται, τα νοικοκυριά στενάζουν και οι μετανάστες ελεύθεροι λεηλατούν τα νησιά, υπό το καθεστώς Αλέξη Τσίπρα. Και η επίσημη ΝΔ, ατάραχη, παρακολουθεί.

Κανείς δεν αντιδρά με εθνικά υπεύθυνο τρόπο, υπό το φόβο της απώλειας της εμπιστοσύνης των δανειστών.

Αίσχος! Ένας Καραμανλής, δεν θα επέτρεπε ποτέ κάτι τέτοιο, όχι μόνο για το κόμμα του, αλλά και για την Ελλάδα. Γι αυτό άλλωστε η ΝΔ δεν έχει Καραμανλικό Πρόεδρο.

Είπαμε … ΦΩΣ!

Πηγή «Ο Κεντροδεξιός»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Καλά τα είπες,αλλά στα τελευταία λόγια, "έχυσες όλη την καδράρα με το γάλα" του άρθρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]