Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ραχήλ Μακρή: «Γερμανοτσολιάδες καταθέτουν στεφάνια στα Καλάβρυτα»


Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για τη σφαγή στα Καλάβρυτα

Η Γερμανία χωρίς διάλογο, χωρίς συζήτηση με την βοήθεια γερμανοτσολιάδων όλων των κομμάτων της βουλής, που σήμερα καταθέτουν στεφάνια στα Καλάβρυτα, κούρεψαν τις ηθικές και οικονομικές υποχρεώσεις προς την Ελλάδα.

Ως βουλευτής και μέλος της Επιτροπής για τη διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων και των κλεμμένων αρχαιολογικών θησαυρών, πρότεινα και δούλεψα την εγγραφή των αξιώσεων στον Κρατικό Προϋπολογισμό, προκειμένου αυτές οι απαιτήσεις να γίνουν απαιτητές και να οδηγηθούμε στη δικαίωση των Εθνικών απαιτήσεων.

Η επιτροπή αυτή δέχτηκε πόλεμο από τους απόντες βουλευτές όλων των κομμάτων μνημονιακών και κατ´ επίφαση αντιμνημονιακών στην συνεδρίαση της ολομέλειας όπου θα συζητούνταν το πόρισμα της καθώς μαζί με τον ΠτΔ δέχτηκαν άτρητα την μονομερή διαγραφή τους από αυτούς που αιματοκύλησαν την ανθρωπότητα, αιματοκύλησαν τη πατρίδα μας, τη στιγμή που αυτή η πατρίδα δέχονταν επίπλαστους εκβιασμούς για υποτιθέμενες εξόδους της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, καθώς και τη μη αποδοχή και της διαγραφής ενός χρέους που είναι ανήθικο και επαχθές.

Όσο και αν οι γερμανοτσολιάδες που καταθέτουν στεφάνια στα Καλάβρυτα προσπαθούν να ξεγελάσουν, δεν μας ξεγελούν. Όσο, κι αν προσπαθούν να ξεχάσουμε, δεν ξεχνάμε. Δεν ξεχνάμε τα αποτελέσματα της ναζιστικής κατοχής και τις φασιστικές εξάρσεις βίας, όπως τις εκτελέσεις, τις σφαγές, τις θηριωδίες που βίωσαν πρόγονοί μας σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Αποτελεί πατριωτικό ατομικό καθήκον των μη προσκυνημένων Ελλήνων η συνέχιση του αγώνα για την δικαίωση των αγώνων και θυσιών των προγόνων μας που σφαγιάστηκαν για την προάσπιση της πατρίδος.

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής Ν. Κοζάνης
www.rachelmakri.com



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]