Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυτοκτόνησε αξιωματούχος του ΝΑΤΟ που ερευνούσε τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας...


O Yves Chandelon, υψηλόβαθμος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ που ασχολείτο με θέματα που σχετίζονταν με την χρηματοδότηση της τρομοκρατίας βρέθηκε νεκρός στην πόλη Andenne του Βελγίου.
Αναφέρθηκε από τον περίγυρό του ότι αυτός πίστευε ότι τον παρακολουθούσαν και δεχόταν κλήσεις«άγνωστες».

Η οικογένεια του Chandelon αρνείται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας και το όπλο βρέθηκε στο δεξί του χέρι ενώ αυτός ήταν αριστερόχειρας γεγονός που τείνει να ενισχύσει τη βεβαιότητά τους.

«Τα ευρήματα αποκαλύπτουν ότι αυτός σκοτώθηκε από μια σφαίρα στο κεφάλι που τραβήχθηκε εξ επαφής από ένα όπλο που αυτός κρατούσε ακόμη στο δεξί του χέρι», εξηγεί ένας οικογενειακός φίλος, «ενώ ο Yves Chandelon ήταν… αριστερόχειρας και όταν κάποιος αυτοκτονεί εξ επαφής το choc κάνει το όπλο να ξεφεύγει από το χέρι. Όλο αυτό παραπέμπει σε δολοφονία που ήθελαν να την εμφανίσουν ως αυτοκτονία».

Στη πραγματικότητα αυτή η δολοφονία εμφανώς καμουφλαρισμένη ως αυτοκτονία, επέρχεται σε μια στιγμή όπου πολυάριθμες φωνές ,συμπεριλαμανομένων υψηλόβαθμων αξιωματούχων ,κατηγορούσαν τη σιονιστική οντότητα και το ΝΑΤΟ για τη δημιουργία, τον εξοπλισμό και τη χρηματοδότηση των ένοπλων μισθοφόρων των (ISIS, Daech, El Nosra), υπό την κάλυψη της υποστήριξης "της μετριοπαθούς αντιπολίτευσης" κατά του καθεστώτος του Bachar El Assad.

Ο Yves Chalendon ετοιμαζόταν να κάνει αποκαλύψεις στην κοινή γνώμη;
Δεν θα το μάθουμε πιθανότατα ποτέ.

Σε κάθε περίπτωση, ήξερε ότι ήταν υπό απειλή και πρέπει να ελπίζουμε ότι είχε την διορατικότητα να σώσει τις πληροφορίες του.

Την είδηση ττης "αυτοκτονίας" αναφέρει αρχικά η βελγική lacapitale στις 21.12.16 ως αποκλειστικότητα, λέγοντας ότι η οικογένεια του δεν πιστεύει ότι ήταν αυτοκτονία.
Ο αξιωματούχος ήταν στο κλιμάκιο του ΝΑΤΟ που εδρεύει στο Λουξεμβούργο που συνορεύει με Βέλγιο κι αυτός ήταν κάτοικος της Lens, κοντά στην βελγική πόλη Tournai. Βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή στη βελγική Andenne. Την Τρίτη έγινε αυτοψία.

Ο Yves Chandelon είχε εχθρούς; αναρωτιέται η βελγική εφημερίδα Eίχε γίνει στόχος απειλών στο πλαίσιο της εργασίας του στο ΝΑΤΟ; αναρωτιέται.Ανησυχητική ένδειξη είναι ότι ο Yves Chandelon επίσημα ήταν κάτοχος 3 όπλων. Αλλά ήταν μ΄ενα 4ο που φύλαγε στο συρτάρι με τα γάντια του που του κατφέρθηκε το θανάσιμο πλήγμα σύμφωνα με τον βασιλικό εισαγγελέα του Βελγίου Vincent Macq.

Πηγή DimpeNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]