Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο μικρός και ο μπούλης παίζουν στην έρημη χώρα


Γράφει ο Γιώργος Μαλούχος

Στις προηγούμενες εκλογές, ο νυν υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμένος είχε κατεβεί με σποτ στο οποίο έδειχνε στον... μικρό Αλέξη πώς να μην εκτροχιάσει το τραινάκι του...

Χθες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (ο μικρός Αλέξης του εν λόγω σποτ) αποκάλυψε ότι θεωρούσε τον Πάνο Καμένο, υπουργό του Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικό εταίρο του, μπούλη!...

Σήμερα, ο μικρός (κατά τον ένα) και ο μπούλης (κατά τον άλλο) έχουν να... διαπραγματευθούν με τον Σόιμπλε και το ΔΝΤ που σφίγγουν ταυτόχρονα την Ελλάδα στη μέγγενη, πάνω στα ερείπια μιας έρημης χώρας, σε μια στιγμή που ενώ παίζεται το μέλλον της ίδιας και των γενεών που έρχονται, αυτοί παίζουν όπως ακριβώς ταιριάζει στους αλληλοχαρακτηρισμούς τους: σα μικρά – και δυστυχώς – χαζά παιδάκια.

Κι αυτό, την ώρα που η Τουρκία απειλεί όσο ποτέ την Ελλάδα.

Δυστυχώς, το αποτέλεσμα αυτής της παιδικής χαράς του τρόμου είναι προδιαγεγραμμένο και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Ο Θεός να μας βοηθήσει...

Πηγή "Το Βήμα"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. τις δηλώσεις αυτές δεν τις ακούμε μόνο εμείς αλλά και οι γειτονές μας. Και μετά φταίνε οι γείτονες που τον χαρακτηρίζουν ανόητο και ασόβαρο.
    Μπούλης είναι και το κακέκτυπο του Che, μην εξαιρεί τον εαυτό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]