Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η χώρα καταρρέει, ο “πολιτικός εμετός”… επελαύνει ακάθεκτος


Ενώ το χάος ανοίγεται διάπλατα μπροστά στην ελληνική κοινωνία που βλέπει το μέλλον της υποθηκευμένο κυριολεκτικά και μεταφορικά με τμήμα της ευθύνης να τη βαραίνει λόγω των αχρήστων και ανεπάγγελτων που φροντίζει συστηματικά να εκλέγει, την ίδια στιγμή, η ηγεσία της χώρας που αποτελείται από επαγγελματίες πολιτικάντηδες, έναν αγράμματο (έτσι για να βρούμε κάτι να πούμε, αφού το «αστείο» με τη Μυτιλήνη και Λέσβο παρατράβηξε) και έναν πρώην μπούλη (ας όψεται ο προαναφερθείς που τυγχάνει και «νονός» αναφορικά με τον χαρακτηρισμό), καμαρώνουν για τις επιδόσεις του στην πολιτική καμαρίλα και συγχαίρουν αλλήλους μέσω έκδοσης non paper (γεια σου ρε Καρανίκα στρατηγικέ σχεδιαστή!) με ρυθμό πολυβόλου, για το εθνικό επίτευγμα του στριμώγματος της ΝΔ…

Γράφει ο… "Σεληνιασμένος"

Εάν η Νέα Δημοκρατία δεν ψηφίσει τα μέτρα στήριξης στους συνταξιούχους, οι Τσιπροκαμμένοι θα την καταγγείλουν περιχαρείς για το… μαγικό τους κόλπο που θα τους οδηγήσει να υφαρπάξουν για μια ακόμη φορά την ψήφο ενός καθοριστικού για τη νίκη αριθμού, σε περίπτωση εθνικών εκλογών «πελατών». Αν πάλι η ΝΔ ψηφίσει, τότε θα την έχουν λένε ξεδοντιάσει, αφού δεν θα να μιλάει για εκτροχιασμό του προγράμματος και να καταστροφολογεί.

Τι έξυπνο, τι σατανικό! Πολύ το κρύο, το φεγγάρι σε πανσέληνο, το κοιτάς και σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν τα σκέφτεσαι και αρχίζεις συζητώντας με τον εαυτό σου τις εξελίξεις… «Ρε πόσα καντάρια λακαμάδες είσαστε και οι δύο, πόσες κλοτσιές θέλετε… Πόσο γομάρια, πόσο γίδια έχετε καταντήσει ρε άθλιοι νεκροθάφτες του ανθρώπου του μόχθου τον οποίο ληστεύετε για παριστάνετε ρε πολιτικά κηφηναριά τους φιλολαϊκούς, κλέβοντας από αυτόν που δουλεύει και παράγει, ο οποίος καταλήγει πένητας και καταχρεωμένος, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η οικογένειά του με κατασχέσεις που θα τη διαλύσει».

Και συνεχίζεις… Και καλά, ο ένας ποτέ δεν έκρυψε ότι ήταν ηλίθιος από τότε που γεννήθηκε, αφού με χορτάτο το στομάχι ενώ άλλοι δούλευαν από παιδιά για να ζήσουν, αυτό κοπροσκύλαγε και πουλούσε επανάσταση και δήθεν δικαιοσύνη, ενώ ζούσε σαν πριγκιπόπουλο, θεωρώντας μάλιστα τον άλλο «μπούλη» και «πλουσιόπαιδο». Ποιος; Ναι. Αυτός που φαίνεται πως κατά βάθος θεωρούσε τον εαυτό του προλετάριο. Τόση τρέλα και τους έχουν λυτούς…

Και συνεχίζεις… Και όταν τους τα λες σε αποκαλούν πέμπτη φάλαγγα! Απαγορεύεται να μην τον υποστηρίζεις διότι αυτός εκπροσωπεί το καλό και οι δανειστές το κακό! Αυτός όμως, λόγω βλακείας (άλλοι δεν το περιορίζουν μόνο εκεί) χρέωσε την Ελλάδα που είχε μπει σε έναν δρόμο γύρω στα 80 δισεκατομμύρια ευρώ «διαπραγματευόμενος» ενώ οι κακοί τον δάνειζαν με επιτόκιο χαμηλότερο από αυτό που δανείζονταν οι ίδιοι, για να ακούν τον ανήθικο αυτόν τύπο να τους αποκαλεί τοκογλύφους. Όλοι όσοι έβλεπαν το καταφανές και αυταπόδεικτο είπαμε, πεμπτοφαλαγγίτες!

Όλα αυτά τα κάνει την ίδια στιγμή που δέσμευσε τη χώρα να κάνει αυτό που οι πάντες βλέπουν ανέφικτο, το να έχει πλεονάσματα 3,5% μέχρι το τέλος της επόμενης δεκαετίας! Σκασίλα τους. Πρώτον διότι δεν καταλαβαίνουν από οικονομικά, δεύτερον διότι δεν θα είναι στην εξουσία και άλλοι θα έχουν τα σκατά (σ.σ. ντροπή, τι λέξεις είναι αυτές, ούτε να σκέφτεσαι έτσι δεν είναι ευγενικό) στα χέρια και τρίτον διότι μοναδική τους ασχολία είναι να προστατεύσουν όχι τη χώρα, αλλά τη σχέση εξάρτησης με τον κατ’ ανάγκη – μέχρι σήμερα – κομματικό στρατό των εξαρτώμενων από το «βρέξει χιονίσει κάθε μήνα τα παίρνεις» του Δημοσίου.

Και θέλουν να τους ανακηρύξουμε και εθνικούς ευεργέτες επειδή γέμισαν τον τόπο με νέους «κρατικούς φορείς» όπου βολεύουν τα κοπρόσκυλα των κομμάτων τους, οι οποίοι, μην το ξεχνάμε, θα μισθοδοτούνται, αν υπάρχουν τα χρήματα διότι θα βαίνουν συνεχώς μειούμενα, από το αίμα του ελεύθερου επαγγελματία και της ελληνικής επιχείρησης που τους έχουν οι κηφήνες και πολιτικοί λωποδύτες καταξεσκίσει.

Δεν τρέχει κάστανο σκέφτεσαι σε μια στιγμή ηρεμίας, ενώ. Όποιον νομίζει ότι η χώρα δεν θα χρεοκοπήσει και επίσημα με τον δρόμο που χάραξαν τα πολιτικά της περιττώματα, θα διαπιστώσει στην πράξη τι θα συμβεί. Αν και το πιθανότερο είναι ότι η καυτή πατάτα σε άλλα χέρια θα βρεθεί.

Διότι ο κόσμος αργά αλλά σταθερά ξυπνάει και παθολογικούς ψεύτες και πολιτικούς λωποδύτες θα τους στείλει στα σπίτια τους, συν το ότι δεν θα μπορούν για πολλά πολλά χρόνια να κυκλοφορούν σαν φυσιολογικοί άνθρωποι και να πηγαίνουν με το δισάκι τους στο ώμο στα όμορφα νησιά για επαναστατικές συζητήσεις τη στιγμή που άλλοι μάτωναν την ίδια στιγμή για το ψωμί της επιβίωσης.

Είναι τόσο μειωμένου καταλογισμού, που δεν βλέπουν ότι η Ζωή αργά αλλά σταθερά παίρνει τη θέση τους; Το μεγάλο της προσόν; ΣΥΝΕΠΕΙΑ. Θες να την πούμε τρελή, μουρλή, για δέσιμο, για τα σίδερα; ΑΔΙΑΦΟΡΟ τελικά. Ο καλοπροαίρετος κόσμος της Αριστεράς, όχι οι «πασοκογενείς» που έσπευσαν να χειραγωγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ μεταλαμπαδεύοντας την «πείρα» στη διοίκηση του κράτους (όποιος θέλει εδώ σκάει στα γέλια σκεπτόμενος την κλεφτουριά και τη ρεμούλα της δεκαετίας του 1980), αυτούς βλέπει ως εναλλακτική. Όσο και να διαφωνείς μαζί τους. Όσο και να θεωρείς αφελείς τις θεωρίες τους. Όσο να φοβάσαι ότι θα είναι καταστροφή.

Τουλάχιστον η Ζωή δεν είχε το απίστευτο πολιτικό θράσος να παίζει με τη Χρυσή Αυγή (τι θα γίνει ρε Καρανίκες του Μαξίμου με αυτή τη δίκη;), αφού ποντάρουν πλέον ξεκάθαρα πάνω της για να κόψει ψήφους από τη Νέα Δημοκρατία, άρα σιγά μην τους βάλουν μέσα! Σκέφτηκε κανείς την πιθανότητα στις επόμενες εκλογές να κονταροχτυπηθεί η Ζωή με τον αποτυχημένο του Μαξίμου για το ποιος θα καταλήξει με μεγαλύτερο ποσοστό; Ας περιμένουμε λίγο. Πολλά ψιθυρίζονται τελευταία.

Ας το ξεκαθαρίσουμε μια κι έξω. Την ευθύνη την έχουμε όλοι εμείς. Αδιάφορο ποιον ψηφίζουμε. Είναι θέμα αυτοεκτίμησης να μη δέχεσαι το δούλεμα μέσα στα μούτρα σου και μετά από τόση χλαπάτσα, να αντιλαμβάνεσαι ότι πλησιάζει η ώρα που το πολιτικό κηφηναριό δεν θα έχει να σε ταΐσει και θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να επιζήσεις την οικογένειά σου και τα παιδάκια σου. Και η ελληνική πολιτική Ιστορία διδάσκει, ότι όσα αρνείσαι από ιδεολογία ή ιδεοληψία να κάνεις, έρχεται μια στιγμή και τα κάνεις όλα μαζεμένα. Ο πόνος όμως είναι πολύς και παρατεταμένος, ενώ δεν τον αντέχουν όλοι.

Πηγή "Defence-Point"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Σεληνιασμενος ονομα και πραγμα..καλη η πολλη δημοκρατια και η ελευθερια του λογου αλλα ολα εχουν ενα οριο...θα γίτωναμε απο τετοιες παπαριες τουλαχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ δηλαδη διαφωνείς με όσα γράφει το άρθρο. να υποθέσω πως είσαι έμμισθο τρολ του ΣΥΡΙΖΑ ή μήπων των ΑΝΕΛ;

      Διαγραφή
    2. Καλη η πολλη δημοκρατια ; Αντε ντε ντεεε ....καυμενε μου ....Απο σενα πως να γλυτωσουν οι Ελληνες , θα μας πεις ;

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]