Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Το τέλος του κόσμου» φέρνει ο Τραμπ στο νέο εξώφυλλο του Der Spiegel


Ισοδύναμη με φλεγόμενο μετεωρίτη που απειλεί να «καταπιεί» τον κόσμο είναι η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ με βάση το νέο εξώφυλλο του εβδομαδιαίου γερμανικού περιοδικού Der Spiegel.
O Τραμπ αναπαρίσταται ως μία φλεγόμενη πορτοκαλί κεφαλή, η οποία πλησιάζει απειλητικά τον πλανήτη Γη με ανοιχτό το στόμα.

Στον τίτλο του Der Spiegel γράφεται: «Το τέλος του κόσμου (Das Ende der Welt)». «Όπως τον ξέρουμε (wir wie sie kennen)», σημειώνεται σε παρένθεση από κάτω- μία παραπομπή ίσως στο γνωστό άσμα των REM, «It's the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)» (Είναι το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε [και αισθάνομαι καλά»]).

Μόνη διαφορά ότι η ομάδα του Der Spiegel δεν αισθάνεται και τόσο καλά για την επικείμενη αλλαγή.

Γιουνκέρ: Η εκλογή Τραμπ επιφυλάσσει κινδύνους για τις σχέσεις Ε.Ε.- ΗΠΑ

Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ επιφυλάσσει κινδύνους για τις σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις ΗΠΑ, δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ.

«Χρειάζεται να διδάξουμε στον Τραμπ τι σημαίνει Ευρώπη και πως δουλεύει το ευρωπαϊκό σύστημα», τόνισε ο Γιουνκέρ ενώπιον φοιτητών στις Βρυξέλλες, σημειώνοντας πως οι Αμερικανοί συνήθως δεν ενδιαφέρονται για την Ευρώπη.

Παράλληλα υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του νεοεκλεγέντα προέδρου για την εθνική ασφάλεια και το ΝΑΤΟ ενδεχομένως να έχουν «ολέθριες» συνέπειες.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]