Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπαδημητρίου: Παράλληλο νόμισμα; λέγαμε και καμιά «…» να περνά η ώρα!


Τα χρόνια του Μνημονίου, είδαμε και γνωρίσαμε τους σπουδαιότερους πολιτικούς οπορτουνιστές. Παρτάκηδες τους λέει ο απλός λαός.

Είδαμε απίστευτους τύπους να φτιάχνουν καριέρα πουλώντας φούμαρα και άλλους να ηγούνται της πατρίδας χτίζοντας επάνω στη δυστυχία του λαού.

Γνωρίσαμε τον Γιώργο Παπανδρέου τον Matrix του αθλητισμού και της ανοησίας, που σε συνεννόηση με τον Στρος Καν, παρέδωσε την Ελλάδα στα ξένα funds και την υποδούλωσε για 100 χρόνια.

Ξαναθυμηθήκαμε τον Αντώνη Σαμαρά, τον γνωστό πολιτικό τυχοδιώκτη που από αντιμνημονιακός έγινε φανατικότερος του Μνημονίου και αντί να στείλει τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ στο ειδικό δικαστήριο για εσχάτη προδοσία συγκυβέρνησε μαζί του.

Ψεκαστήκαμε από τον Πάνο Καμμένο που ένιωσε φυσικός συνεχιστής της αντιμνημονιακής δεξιάς (αφού ο Σαμαράς έγινε τελείως ΠΑΣΟΚ) με αποκορύφωμα τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ για την εξουσία και μόνο.

Μαγευτήκαμε από τον ξιπασμένο Φώτη Κουβέλη που αρνήθηκε να στηρίξει τα Μνημόνια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, για να παρακαλάει στη συνέχεια να υπογράψει κάποιο του ΣΥΡΙΖΑ, με αντάλλαγμα έστω και τη θέση μετακλητού υπαλλήλου σε κάποιο υπουργείο του Τσίπρα.

Ανατριχιάσαμε με τον Άδωνι Γεωργιάδη, που από αθλιότερος δημόσιος υβριστής της ΝΔ, του Σαμαρά και του Μητσοτάκη κατάφερε να γίνει πρωτοπαλίκαρο του πρώτου και αντιπρόεδρος του δευτέρου.

Λατρέψαμε την Θεοδώρα Τζάκρη, που έχει στην καρδιά της την Prada, σε όποιο κόμμα και αν βρίσκεται όποιο μνημόνιο και αν υπογράφει. Φτάνει να είναι υπουργός.

Ερωτευτήκαμε όλους εκείνους τους αναρίθμητους ΠΑΣΟΚους, που με λαχτάρα πήδηξαν από το μνημονιακό καράβι του Γιωργάκη για να ανέβουν στο τρισχειρότερο του ΣΥΡΙΖΑ. Αρκεί να παραμείνουν στην εξουσία, για πάντα…

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς, από όλους αυτούς τους φανταστικούς ήρωες που έσπευσαν να σώσουν την Ελλάδα και πρωτίστως την πάρτη τους.

Σε αυτή τη συνομοταξία των πολιτικών αρπακτικών ανήκει και ο νέος υπουργός υπΑνάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος φοβούμενος πως θα έχει την κατάληξη του Γιάν(ν)η Βαρουφάκη, ξεροκατάπιε το αφήγημά του για παράλληλο νόμισμα, αυτό που ανέπτυσσε ανέξοδα και τυχοδιωκτικά προκειμένου να γίνει γνωστός και λατρεμένος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, ο κ. Παπαδημητρίου, προκειμένου να αποδομήσει τον ίδιο του τον εαυτό και να πείσει φυσικά τους δανειστές και τον αρχηγό του Τσίπρα, έφτασε να παραδεχθεί κατά την τελετή παράδοσης του υπουργείου από τον άλλο «πετυχημένο» της υπΑνάπτυξης Γ. Σταθάκη, πως ως καθηγητής όσα έλεγε περί παράλληλου νομίσματος ήταν «μ….ί.ς» για να περνά η ώρα…

Με Παπαδημητρίου, Αχτσιόγλου και λοιπούς μετανοημένους πρώην θεωρητικούς – επαναστάτες και νυν υπαλλήλους της Τρόικα, θα κάνουμε δουλειές ως χώρα.

Με αυτούς τους ανεκδιήγητους τύπους θα προχωρήσουμε, όσο δεν δημιουργείται το αντίπαλο δέος.

Πηγή «Ο Κεντροδεξιός»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ....το αντίπαλο δέος.... δηλ. οι υγιείς δυνάμεις της πατρίδας μας που κάποιοι φρόντισαν να εξαφανίσουν. Τώρα ήλθε η ώρα να συσπειρωθούν και να βγουν να μιλήσουν στους πολίτες για την άσχημη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και κυρίως να προτείνουν λύσεις και ας είναι δύσκολες. Το μέλλον είναι ζοφερό. Η αλήθεια όσο πικρή και να είναι πρέπει να ειπωθεί.
    Ήλθε η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πατριωτικες δυναμεις εμας περιμενουν να αντισταθουμε . Δεν ειναι ηλιθιοι να καταστρεψουν τις ζωες τους και να σαπισουν στις φυλακες . Ομως απο οτι βλεπουμε ολοι , μα ολοι , βριζουν και σχολιαζουν για τα χαλια μας γραφοντας σχολια .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]