Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με χρήματα της τουρκικής κυβέρνησης φτιάχτηκαν οι στολές της αλβανικής αστυνομίας!


Μιλώντας κατά την τελετή παρουσίασης της στολής της αστυνομίας σήμερα στα Τίρανα ο πρωθυπουργός της χώρας, Έντι Ράμα, απηύθυνε δημόσιες ευχαριστίες στον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, “για την στήριξη σε αυτό το έργο”.

Σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα, οι νέες στολές της αστυνομίας είναι πανομοιότυπες με αυτές της τουρκικής αστυνομίας και το γεγονός ήρθε να ενισχύσει την κριτική από ασκείται στην Αλβανία από τα μέσα ενημέρωσης εναντίον του κ.Ράμα, ότι παίζει το παιγνίδι της Τουρκίας στα Βαλκάνια.

Δυστυχώς, είτε αρέσει στην Ελλάδα, είτε όχι, με το πέρασμα του χρόνου πρόκειται να αποκαλυφθεί η πλήρης ταύτιση της σημερινής ελβανικής κυβέρνησης με τα τουρκικά συμφέροντα, τα οποία στηρίζουν σε πολύ πιό ισχυρό βαθμό και με άλλου είδους "χορηγίες" την αλβανική προκλητικότητα. Και αυτού του είδους η "σχέση" αναπτύχθηκε εξαιτίας της κάκιστης λειτουργίας (και πολιτικών αποφάσεων) του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο επέλεξε να υποβαθμίσει σειρά κρίσιμων σχετικών πληροφοριών, παραχωρώντας έδαφος επαφής και μετέπειτα συνεργασίας σε ματαιόδοξους και "νηστικούς" αλβανούς πολιτικούς...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]