Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το κράτος δολοφονεί το έθνος


Εδώ και αρκετό καιρό (τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια) έχει υπάρξει μια λεπτομερέστατη καταγραφή των όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα. Μια καταγραφή που προσεγγίζει θεωρητικά τόσο τα γεγονότα όσο και μια σειρά θεωρητικών προτάσεων για λύσεις στο υπάρχον πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο (ενώ ήδη έχει αρχίσει να διαφαίνεται δια γυμνού οφθαλμού η ανεπάρκεια, η ανικανότητα αλλά και η επικινδυνότητα σοβαρού πολιτικού χειρισμού επί των εθνικών θεμάτων) που έχει δημιουργήσει είτε η πολιτική ανεπάρκεια των εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων, είτε οι επιβληθείσες λύσεις από την τρόικα των δανειστών.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρούνται καλές ή επαρκείς οι αναλύσεις που σήμερα κατατίθενται ως προς το επίπεδο της ηγεμονεύουσας τάξης στη διανόηση, στην πολιτική, στην οικονομία. Αλλά τα πράγματα σε επίπεδο λαού είναι πολύ πιο απλά και πολύ πιο οδυνηρά.
➥ Σε αυτό το επίπεδο το Κράτος σκότωνε το Έθνος και αυτό κάνει και σήμερα, πλέον σε υπερθετικό και τελειωτικό βαθμό.
➥ Το σκότωνε απαλείφοντας από την Παιδεία κάθε εθνική συνείδηση και κάθε εθνική έξαρση.
➥ Το σκότωνε αλλοιώνοντας την ορθή γραφή, σύνταξη και εκφορά της ελληνικής γλώσσας.
➥ Το σκότωνε μεταβάλλοντας τον Έλληνα σε ζήτουλα "βύσματος" για μια θεσούλα στο δημόσιο ή για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα.
➥ Το σκότωνε επιβάλλοντας φόρους που ο Έλληνας γνώριζε ότι αυτό το μεγάλο κομμάτι του μόχθου του θα το καταχραστούν οι επιτήδειοι στις κατάλληλες καρέκλες, έτσι ένιωθε ότι θα ήταν καλύτερο να το "κρύβει".
➥ Το σκότωνε παγιώνοντας έτσι έναν “κανόνα” ανοχής, ίσως και συνενοχής, αρχίζοντας από τις ρεμούλες των υψηλά ισταμένων ως τα "προαπαιτούμενα μπαξίσια" του τελευταίου δημόσιου υπαλληλίσκου.
➥ Το σκότωνε κλείνοντας ακμαίες παραγωγικές μονάδες, που οι ιδιοκτήτες του τις φαλίρισαν και την "κοπάνησαν" με κάποια δις δραχμές στην τσέπη τους.
➥ Το σκότωνε ξεπουλώντας σε ιδιώτες και αργότερα σε "ξένους" ιδιώτες τα κοινά περιουσιακά στοιχεία που ο ίδιος με την εργατικότητά του είχε χτίσει, ΟΤΕ και τόσα άλλα.
Και ο κατάλογος των φονικών ενεργειών του Κράτους προς το Έθνος (δηλαδή τον συλλογικό Έλληνα που έχει επίγνωση της ταυτότητάς του), δεν έχει τελειωμό.

Έτσι ο Έλληνας αποξενώθηκε εντελώς από το Κράτος και "πάγωσε" μέσα του και το Έθνος, εφ' όσον ασυνείδητα μέσα του ταυτίζει αυτά τα δύο, όπως θα έπρεπε να είναι. Όμως, το Κράτος, που θα έπρεπε να είναι ο εκφραστής του Έθνους, είχε γίνει ο φονιάς του. Και εξακολουθεί να γίνεται ο φονιάς του, μέχρις τελικής πτώσεως, που είναι ραγδαία επιταχυνόμενη.

Υπό αυτές τις συνθήκες, τις επιβαλλόμενες στον Έλληνα από το "Νεοελληνικό Κράτος", μερικοί διανοούμενοι θεώρησαν ευτυχέστερη στιγμή για το Ελληνισμό εκείνη κατά την οποία δεν ήταν συγκεντρωμένος σε ένα Κράτος. Και αυτό είναι πράγματι έτσι, αλλά βέβαια ισχύει για τα τότε ιστορικο-πολιτικά δεδομένα.
Σήμερα ισχύει ότι αν δεν έρθει το Κράτος στα χέρια των πολιτών που έχουν παραμείνει Έλληνες, δηλαδή αν δεν εγκαταστήσουμε άμεσα μια έστω και πρωτόλεια μορφή αληθινής δημοκρατίας, αύριο δεν υπάρχει για το Ελληνικό Έθνος.

Θα το έχουν αφανίσει όχι οι Τούρκοι και λοιποί που σήμερα διεκδικούν τα προθανάτια ιμάτιά του (όσο ο Έλληνας παρέμενε Έλληνας ποτέ δε φοβήθηκε να αντιμετωπίσει εχθρούς της πατρίδας του και όταν είχε σωστή ηγεσία πάντα τους κατανικούσε) αλλά οι ίδιοι οι πεμτοφαλαγγίτες, εξουσιολάτρες και ξεπουλημένοι πολιτικοί που απολυταρχούν πάνω στον αφαιμαγμένο από κάθε άποψη, πνευματική και υλική, Έλληνα, με μαχαίρι σφαγμού του το Κράτος, που εξ' ολοκλήρου (ο Ολοκληρωτισμός στο απόγειό του) το κατέχουν. Και όχι απλώς το κατέχουν, αλλά το παραδίδουν, πάλι εξ' ολοκλήρου, σε ξένη κατοχή! Μήπως είναι ώρα να κάνουμε κάτι;

Υ.Γ. Δύο πολύ καλλιεργημένοι γονείς, φαρμακοποιοί και οι δύο, με σοβαρά πολιτικά ενδιαφέροντα και προβληματισμούς, έχοντας γιο που εργάζεται στο εξωτερικό μου είπαν: “ Λέμε στο γιο μας να παραμείνει εκεί. Αν γίνει πόλεμος, να έρθει εδώ να σκοτωθεί για ποιόν; για τους προδότες που μας κυβερνάνε και μας έχουν διαλύσει;” Ακόμα και τέτοιου επιπέδου άνθρωποι, έχουν ταυτίσει μέσα τους το Κράτος με το Έθνος!

Ανώνυμη αναγνώστρια



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. δεν ειναι το κρατος που σκοτωνει το εθνος παλι λαθος θετετε τα θεματα!
    το κατοχικο κομουνιστικο εαμοβουλγαρικο διεθνιστικο αριστερο μισελληνικο ρεπουσικο καθεστως του 74 σκοτωνει το εθνος αφου πρωτα κατελαβε το κρατος!
    ετσι πρεπει να θεσουμε το θεμα και οχι να δημιουργουμε συγχυση και να μπερδευουμε τον κοσμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει δίκιο η αρθρογράφος.Το κράτος σε λάθος χέρια και με πολίτευμα δήθεν δημοκρατικό, στην πράξη πρόκειται περί πρωθυπουργικής μονοκρατορίας, σκοτώνει το έθνος. Μήπως εσείς πρέπει να διαλύσετε τη μικρή σύγχυση που έχετε;

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΕ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΓΛΕΖΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ .ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΥ ΗΓΕΤΕΣ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ .ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΕΥΡΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΩΔΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ .ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ .ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΗΤΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΓΙΕΣ ΜΕΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ .ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ .ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΠΙΠΛΑΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΕΝΩ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΝΤ .ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΑΔΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    3. κεφαλα
      κομουνιστικο παραληρημα!!!!!!
      εαμοβουλγαρικη ασυναρτητη παρανοια!!!!!
      εσεις οι εαμοβουλγαροι κομουνιστες του εαμ ελας εισαστε οι εθνοπροδοτες -με επικεφαλις την εαμοβουλγαρα σαδομαζοχιστρια αρουλα βελουχιωταινα η καπεταν σουλτανα που εσφαξε μικρα παιδακια επειδη ηταν "φασιστακια" και για εναν καλυτερο κοσμο....-και εμεις οι ελληνες ειμαστε οι πατριωτες.
      τα ηρωικα ταγματα ασφαλειας σας ξεφτιλισαν οτι ειχατε και δεν ειχατε και κρατησαν την ελλαδα ελληνικη σταλινικα αποβρασματα.... προφανως ο ελληνικος λαος θεωρησε εσας τους εαμοβουλγαρους προδοτες κομουνιστες μεγαλυτερους εχθρους απο γερμανους ιταλους αλβανους βουλγαρους ακομα και απο τους τουρκους κατακτητες, για να παει μαζικα στα ηρωικα ταγματα ασφαλειας.....
      ο τεταρτος γυρος θα ειναι ο τελικος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Στην μεταπολιτευτική Ελλάδα έχουμε κομμουνισμό.
    Ιδεολογικά η επικράτηση του ξεκίνησε με τον εθνάρχη Βενιζέλο. Εάν δεν ήταν κομμουνιστής αποκλείεται να τον ονόμαζαν εθνάρχη. Μην σας ξεγελά το ιδιώνυμο. Το κκε έλεγε ήταν προδοτικό, ο κομμουνισμός ήταν καλός!

    Οποίος δεν το πιστεύει ας αποφασίσει να πάει με ένα πλακάτ στην πλατεία με σύνθημα κάτω ο κομμουνισμός. Δημοκρατία δεν λένε πως έχουμε. Ας πάει , όπως πάνε οι κομμουνιστές και φωνάζουν κάτω ο φασισμός κάτω ο ναζισμός και τα ξαναλέμε.

    Κυριαρχούν ιδεολογικά και πολιτικά ως σοσιαλιστές και κεντροδεξιοί, με το κκε μόνιμα στην απέξω να μοιράζει τα στελέχη του στα αριστερά κόμματα εξουσίας ΝΔ ΠΑΣΟΚ. Όσο για τον συριζα είναι ένα καθαρά κομμουνιστικό κόμμα που μέσω της φορολογίας όπως και οι προηγούμενοι μας αρπάζουν ΚΑΙ την ατομική μας ιδιοκτησία! Δεν πιστεύουν σε τίποτα από όσα πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφεία των Ελλήνων πολιτών. Ελληνικο εθνος Χριστιανικη ορθοδοξη θρησκεια ηθη εθιμα γλωσσα και όλα οσα χαρακτηριζουν ένα εθνος.
    Σε τι διαφέρουν από έναν οποιανδήποτε ξένο κατακτητή;
    Το απέδειξε και με το συγχαρητήριο τηλεγράφημα του και αυτός και όλο το τόξο συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου της δημοκρατίας προς τον φιντελ.

    Το παιχνίδι έχει στηθεί τόσο αριστοτεχνικά που μόνο έτσι θα μπορούσε να το φάει ο Έλληνας με σύμμαχο τους και το δανεικό χρήμα που μας αποκοίμισε όλους.
    Προδότες του έθνους μας για τα τριάντα αργύρια.
    Πουθενά αλλού οι κοσμοκράτορες τραπεζίτες που χρηματοδότησαν όλα τα κομμουνιστικά κόμματα και έλεγχαν τα κράτη μέσω των κομουνιστών δικτατόρων δεν έχουν εφαρμόσει ένα τέτοιο παμπόνηρο σύστημα.

    Η δικτατορία του προλεταριάτου που πάνε να εφαρμόσουν μέσω του ηλεκτρονικού ελέγχου μας ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    ΤΟ δύσκολο για τον Έλληνα ήταν να καταλάβει πως έχουμε κομμουνισμό.
    Το εύκολο είναι να τον καταργήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Άρθρο τα λέει μια ΧΑΡΑ Άλλο το Έθνος άλλο το Κράτος,η Ταύτιση και Σύγκριση 2 Εντελώς διαφορετικών Εννοιών ξεκίνησε απο την Μεταπολίτευση ως τα σήμερα Κορυφώθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '80 και στο τέλος της Επόμενης δεκαετίας του '90,Αρχές του 21ου Αιώνα ο Μηδενισμός/Εθνομηδενισμός ήταν Γεγονός-Κοινή Πεποίθηση στον ΨΥΧΙΣΜΟ του Νεοέλληνα ας όψονται οι Απάτριδες Νεοφιλελέ Πρώην Συντηρητική-Δεξιά Παράταξη οι οποίοι σε Άριστη Συνεργασία με το ΚΕΝΤΡΟ=ΠΑΣΟΚ και την Αριστερά οι οποίοι Πασόκοι ήταν ΠΡΩΗΝ ΚΚΕ,Διεθνιστές-Μαρξιστές-Απάτριδες με ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ πχ. Ονομασία Σκοπίων ως Μακεδονία ή την θέση που είχαν για την Μικρασιατική Καταστροφή το 1922 βλέπε Πρωτοσέλιδο Ριζοσπάστη.Αυτοί ΟΛΟΙ συντελέσανε στην ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ/ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ του Νεοέλληνα και τον Αφελληνισμό του αφού Επικρατήσανε Ιδεολογικά σε ΟΛΟΥΣ τους Κοινωνικούς και ΟΧΙ μόνο Τομείς(Στρατευμένη Τέχνη-Σκηνοθέτες-Ψευτοηθοποιοί-Τραγουδοποιοί-Συνθέτες-Συγγραφείς-στα ΜΜΕξαπάτησης Προωθούν και Προβάλλουν τα Μηνήματα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης με τον Μανδύα της Δήθεν Προοδευτικοθολοκουλτούρας..και Υπεράσπισης των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων/Ατομικών Ελευθεριών π.χ Ομοφυλοφιλία και εξίσωση με τον Κανονικό Γάμο,Μαζική Πλύση Εγκεφάλου μέσω Διαφημίσεων-Άρθρων για Επέκταση Χρήσης Πλαστικού Χρήματος-Απόλυτος Ηλεκτρονικός Έλεγχος-και οσονούπω Κάρτα Του Πολίτη με Πολλές Παραμέτρους τις οποίες ΕΧΕΙ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ αναφέρουν και βέβαια ΔΕΝ βγάζουν κάποιον απο την Άλλη Πλευρά ώστε να γίνει Αντίλογος..για τόση Φασιστική Αριστεροδημοκρατία μιλάμε.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία τα λέει στο Άρθρο το Ερώτημα είναι ΑΠΛΟ και ΚΑΙΡΙΟ:ΠΟΤΕ-ΠΟΥ-ΠΟΙΟΙ θα Μαζευτούμε/νε ώστε να αποτελέσουν Ομάδα Συζήτησης-Ανταλλαγής Απόψεων και Προβληματισμού Αρχικά και Ύστερα να γίνει ένας ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ για κάτι Περαιτέρω;; Βέβαια Βασική Προϋπόθεση αποτελεί η Αποφυγή ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΩΝ/ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΚΥΛΕΩΣΕΩΝ και ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ που ταλανίζουν τον ΨΥΧΙΣΜΟ-την ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ-και ΔΙΑΣΤΡΕΨΑΝΕ τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ του Μέσου Νεοέλληνα.ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ&ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!! ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ-ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγγραματοσύνη,σύγχυση,λόγια του σωρού,εξ ου και ο τυφλός φανατισμός. Προκαλείτε το γέλωτα αλλά και το προβληματισμό πόσο μπορείτε να γίνετε υποχείρια της βίας ,της βλακείας ,του μίσους,του φόβου σας και να προβείτε σε έκνομη και βάρβαρη συμπεριφορά.
      Η νηφάλια ιστορική γνώση είναι πραγματική δύναμη . Αλλωστε δεν ξεχνάμε τα έργα και τις ημέρες των φασιστών ,δεν θα σας επιτρέψουμε .Έχετε και σοβαρό πρόβλημα αισθητικής του λόγου και της σκέψης .

      Διαγραφή
  5. Η Αλήθεια Ενοχλεί και Πονάει και ΔΕΝ γίνεται να την βάζει ο Καθένας στα Ιδεολογικά Τυφλά του Καλούπια που θέλει για να νιώσει Ψυχοσωματική Ικανοποιήση απο την Αρτηριοσκληρωτική Παθογένεια που του Πώρωσε τον ΨΥΧΙΣΜΟ του,και ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ να Συνειδητοποιήσει τι ακριβώς γίνεται και βέβαια η Λέξη "Φασισμός" ΔΕΝ είναι Ελληνική αλλά προέρχεται απο την Ιταλική Γλώσσα πρωτοχρησιμοποιήθηκε επί Μουσολίνι και απο τότε το πήραμε Σχοινί-Κορδόνι και το Πετάμε Στοχοποιόντας-Στιγματίζοντας τον Χ-Ψ άλλο αποδιδοντάς του τις Γνωστές Κατηγορίες περί "Ακραίων Απόψεων-Ακροδεξιών κτλ." ενώ η Ταμπακιέρα της Άλλης Πτέρυγας(της Ακροαριστερής-Μισελληνικής-Ελληνοφοβικής-Φασιστεράς)βαφτίζεται Δημοκρατική Παράταξη..Τόξο..Βέλος..Άροτρο..Το Αυτονόητο στις Μέρες καλείσαι να το Εξηγήσεις και να το δικαιολογήσεις γιατί βιώνουμε Πλέον την Σύγχρονη Εποχή του Πύργου της Βαβέλ λόγω της Σύγχυσης των Γλωσσών/Εννοιών Αγαπητέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποιος που νιώθει ΕΛΛΗΝΑΣ στην Ψυχή&Συνείδηση κατανοεί ότι το Παραπάνω Σχόλιο λέει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ,ένας άλλος που ίσως είναι Κομματικά λοβοτομημένος Τυφλωμένος απο τα Ιδεολογικά του Ανθελληνικά Πάθη δεν το Δέχεται,Είναι πολύ απλά τα Πράγματα.Καλή μας Συνέχεια!! και Περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]