Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έφοδοι και συλλήψεις σε τζαμιά στην Ελβετία: «Είναι φωλιές τζιχαντιστών!»


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος – Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Την οργή της Άγκυρας προκαλεί η είδηση ότι στην Ελβετία έχει αρχίσει κυριολεκτικά ένα πογκρόμ κατά των μουσουλμανικών τζαμιών, ενώ συνεχίζονται οι συλλήψεις ιμάμηδων που σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της ελβετικής αστυνομίας, κάνουν απροκάλυπτα συνεχώς προπαγάνδα υπέρ του ISIS.

Όπως αναφέρεται στην περιοχή Wıntertur κοντά στην Ζυρίχη της γερμανόφωνης Ελβετίας, την χθεσινή μέρα έγινε κυριολεκτικά έφοδος στο τοπικό τζαμί και αφού διέκοψαν τις δραστηριότητες του, συνέλαβαν οχτώ ιμάμηδες με την κατηγορία της προπαγάνδας υπέρ του ισλαμικού κράτους και των δολοφόνων Τζιχαντιστών.

Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος ιμάμης του εν λόγω τεμένους στις 21 Οκτωβρίου είχε εξαπολύσει από το βήμα του τζαμιού πύρινους λόγους κατά της επιχείρησης εκδίωξης των Τζιχαντιστών από την Συρία και το Ιράκ και υπέρ της ελεύθερης διακίνησης των μουσουλμάνων στην Ευρώπη. Σημειωτέον ότι στην ευρύτερη περιοχή τον τελευταίο καιρό έχουν παρατηρηθεί συγκεντρώσεις μουσουλμάνων κυρίως από την Τυνησία και την Αλγερία.

Όπως φαίνεται οι Ελβετοί άρχισαν να μη αστειεύονται στην όλη αυτή κατάσταση και καθώς δεν έχουν το δικό μας…. ρατσιστικό «κόμπλεξ», προχωρούν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο από την ισλαμική επιβουλή γιατί δεν πάει άλλο.

Ενδεικτικό είναι επίσης και οι αντιδράσεις της Άγκυρας που καταδίκασε αυτές τις διώξεις και τις θεώρει ότι προσβάλλουν τον… ίδιο τον Ερντογάν, που αρέσκεται να εμφανίζεται σαν ο προστάτης όλων των μουσουλμάνων της Ευρώπης. Βέβαια οι Ελβετοί δεν καταλαβαίνουν από αυτά.

Εμείς τι κάνουμε;

Πηγή NikosXeiladakis



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]