Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ήταν κάποτε μια παρέα φίλων του ΠΑΣΟΚ και τώρα...

Πρώτος ο εργολάβος Καλογρίτσας, δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ, φίλος του Άκη και του Γιαννόπουλου.

Δεύτερος ο κουμπάρος του Καλογρίτσα εργολαβομηχανικός Σπίρτζης, πρόεδρος του ΤΕΕ με την ΠΑΣΚΕ.

Τρίτος ο δικηγόρος Ματζουράνης, προφυλακισμένος για το σκάνδαλο Κοσκωτά, γραμματέας του Υπ Συμβουλίου επί ΠΑΣΟΚ, είναι δικηγόρος και της Τράπεζας Αττικής.

Τέταρτος ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ρουμελιώτης, καταδικασμένος για το σκάνδαλο Κοσκωτά και...

Πέμπτος ο καθηγητής ΑΕΙ Δουληγέρης, διορισμένος από το ΠΑΣΟΚ σε ΙΚΥ, ΕΘΙΑΓΕ, ΑΔΑΕ (αρχή διασφάλισης απορρήτου επικοινωνιών) κ.α.

Όλοι αυτοί,όταν το σκάφος του ΠΑΣΟΚ άρχισε να μπάζει νερά, έφυγαν και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Προσέξτε τώρα κάτι συμπτώσεις.

Ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Σπίρτζης το καλοκαίρι στα μουλωχτά περνάει μια διάταξη η οποία καταργεί το ασυμβίβαστο εργολάβου του δημοσίου και καναλάρχη.

Αμέσως μετά ο κουμπάρος του εργολάβος Καλογρίτσας (που έχει αγοράσει την τεχνική εταιρεία του Τσίπρα, είναι κουμπάρος του Καμμένου και Συριζαίος) κάνει αίτηση για άδεια καναλιού.
Ο Καλογρίτσας καταθέτει εκπρόθεσμα εγγυητική, 3 εκατομμύρια, για το διαγωνισμό και ο Ματζουράνης που είναι υπεύθυνος νομικός σύμβουλος του διαγωνισμού, την αποδέχεται.
Η εγγυητική είναι της Τράπεζας Αττικής η οποία είναι η μοναδική που δεν υπόκειται σε έλεγχο του ΤΧΣ, αλλά ελέγχεται από την κυβέρνηση.

Ο Καλογρίτσας παίρνει άδεια, αλλά δεν έχει το ρευστό όχι μόνο για το σύνολο του ποσού (52,6 εκατ.) αλλά ούτε για την πρώτη δόση (17,5 εκατ).

Ο Δουληγέρης που είναι υπεύθυνος ελέγχου πόθεν έσχες αν και άσχετος με τα οικονομικά, αποδέχεται κάτι διεκδικούμενα βοσκοτόπια στη Ιθάκη που ανήκουν σε ένα φίλο του Καλογρίτσα, τα οποία θα βάλει λέει εγγύηση ο Καλογρίτσας για να δανειστεί από την Τράπεζα Αττικής.
Η κυβέρνηση διορίζει σ΄ αυτή την Τράπεζα το Ρουμελιώτη που θα εγκρίνει το δάνειο, εκτιμώντας τη αξία των βοσκοτόπων σαν να ήταν οικόπεδα στο Κολωνάκι.
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Στουρνάρας όμως δεν εγκρίνει το διορισμό Ρουμελιώτη και την ίδια μέρα ο εισαγγελέας πάει σπίτι του για έρευνα για μια παλιά υπόθεση της γυναίκας του.
Έτσι ο Ρουμελιώτης θα πάει στη Τράπεζα.
Έτσι το δάνειο θα εγκριθεί.
Έτσι ο Καλογρίτσας θα πάρει κανάλι.
Έτσι ο Ματζουράνης θα εγγυηθεί νομικά και ο Δουληγέρης τυπικά.
Έτσι ο Σπίρτζης θα υπογράψει την άδεια...
Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει δική του Τηλεόραση....
Και έτσι, τέλος, η διαπλοκή θα έχει τσακιστεί!!!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το παραμύθι θέλει συμπλήρωση για να είναι ολόκληρο .
    Α. Καλογρίτσας : άνθρωπος του Χαριλαου Φλωράκη . Φιλος Βενιζέλου . Ιδιοκτήτης της GPO. Κουμπαρος και συνέταιρος του Θεοδωρικακου . Ο εξ απόρρητων του Κυριακος Μητσοτάκη
    Β. Γκίκας Μάναλης : Δνων Συμβουλος στην Αττικης. Τον τοποθέτησε ο Υπουργός ΝΔ ΠΑΣΟΚ Στουρνάρας
    Γ. Ζευγώλη : Δντρια του Αν Υπουργού Οικονομικων ΝΔ ΠΑΣΟΚ κ. Σταικουρα. Υπεύθυνη εσωτερικού ελέγχου της τραπεζας Αττικης
    Δ. Γουβαλας : Δντης γραφείου Βενιζέλου. Μέλους ΔΣ τραπεζας αττικης
    Ε. Μπακατσελος Νικόλαος : της γνωστής οικογένειας Βενιζέλου μέλους ΔΣ τραπεζας αττικης
    Στ. Βογανατσης Δημήτρης : μέλος ΚΕ ΠΑΣΟΚ και διαχρονικά μέλος του ΔΣ της τραπεζας αττικης
    Ζ. Περτσινιδης ηλιας: ο Έξ απόρρητων του κ. Στασινού , προέδρου ΤΕΕ, στελέχους της ΝΔ και μέλος της επιτροπής δανείων της τραπεζας αττικης
    Η. Στουρνάρας : ο υπουργός του Σαμαρά , ο Χαϊδεμένος του Σημητεικου, το παιδί του ΣΕΒ και του Σόιμπλε . Έχει ελέγξει την τράπεζα Αττικης 7 φορές και έχει ελέγξει και εγκρίνει 2 φορές τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου .
    Ζ. Χατζηδακης Σταϊκούρας : οι υπουργοί της ΝΔ που έχουν τους ανθρώπους τους παντού στην τράπεζα Αττικης . Διαχρονικώς Φιλος και εκτελεστής των υπουργών της ΝΔ, ο Δνων της Attica venture Γιάννης Παπαδοπουλος. Δεν έχει ελεγχθεί ποτε απο την Κα Ζευγώλη και την Τράπεζα της Ελλαδος. Έχει εξυπηρετήσει εκατοντάδες επιχειρηματιες σπαταλώντας εκατομμύρια χωρίς έλεγχο.

    Με μια απλή αναζήτησή στο διαδίκτυο και στις σελίδες της τραπεζας αττικης τα βρίσκεται ολα...

    Αποτέλεσμα δάνεια σε ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ μη διασφαλισμένα
    Δάνεια σε επιχειρηματιες (τους γνωστούς νταβατζηδες )
    Σε αντίθεση με όσα έλεγαν τα δάνεια Καλογρίτσα εξυπηρετούνται και είναι πλήρως διασφαλισμένα . Το δήλωσε ο νέος Δνων Συμβουλος που έβαλε ο Στουρνάρας κ. Πανταλάκης .

    Με ονόματα και στοιχεία το παραμύθι λέγεται: πως θα διατηρήσουν τα κανάλια τους χωρίς να πληρώνουν οι ΑΛΑΦΟΥΖΟΙ, ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΔΕΣ, κλπ και πως θα ξαναμπούν στο παιχνίδι οι πατριάρχες της διαπλοκής ΨΥΧΑΡΗΔΕΣ κλπ
    Πως θα συνεχίζουν να χειραγωγούν τον κόσμο για να ξεσκίζουν και να ρουφούν το αίμα του ελληνικού λαού .

    Συμπέρασμα : Μητσοτάκης τότε , Μητσοτάκης τώρα
    Τότε Αντρέας , τώρα Αλέξης
    Οι νταβατζηδες και οι Καναλάρχες οι ίδιοι .
    Η διαφορά είναι ότι ο Αλέξης δεν πάει Χέρφιλντ , ότι δεύτερη φορά το παραμύθι δεν πιάνει . Ο διαγωνισμός για τα κανάλια θα ολοκληρωθεί .
    Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του .
    Και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί χειρότερα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]