Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ανάγκη μίας νέας Εθνικής Παλιγγενεσίας

Τελικά αυτή η κυβέρνηση δεν είναι επικίνδυνη. Είναι δολοφονική. Δεν έχει ιδεολογία, δεν έχει σχέδιο, δεν έχει τίποτε απολύτως πέρα από την πρέζα της εξουσίας. Αλλά είναι και αδίστακτοι όσοι την υπηρετούν και όσοι την στηρίζουν, είτε με λόγια είτε με έργα.

Έχουμε ή δεν έχουμε έλλειμα στα έσοδα; Είναι σαν να ρωτάμε το σαιξπηρικό "να ζει κανείς ή να μην ζει"; Βασικά, με αυτή την κυβέρνηση ζωή δεν υφίσταται, αφού η γελοιότητα των κυβερνώντων είναι παγκοσμίου μεγέθους. Κι αυτό, επειδή ενώ δημοσιεύθηκε (σύμφωνα με επίσημα στοιχεία) πως υπάρχει έλλειμμα της τάξης ων 500 εκατομμυρίων μόνο για τον μήνα Ιούλιο, η κυβέρνηση με άτυπη ανακοίνωσή της δηλώνει πως υπάρχει... περίσσευμα 150 εκατ. ευρώ, επειδή οι στόχοι κάθε μήνα αναπροσαρμόζονται...!!! Η χώρα δηλαδή πάει με πρόγραμμα μηνός... πάλι καλά που δεν είναι πρόγραμμα ημέρας για να δικαιωθεί το γνωστό ρητό: "βλέποντας και κάνοντας".

Και τι κάνουν τα κυβερνητικά "σαΐνια"; Δηλώνουν ότι αναπροσαρμόζουν τους στόχους... Που τους αναπροσαρμόζουν; Ως προς τον προϋπολογισμό...! Δηλαδή, συμφωνα με τα λεγόμενά τους, ο προϋπολογισμός είναι ένα κομμάτι χαρτί χωρίς αξία, συντάχθηκε από κατσαπλιάδες και γιδοβσκούς και ως εκ τούτου, αναπροσαρμόζεται κατά το δοκούν...!

Υπάρχει όμως μία λεπτομέρεια ενάντια στην ριζοσπαστική σκέψη των "άρπα κόλλα" κυβερνώντων. Ο προϋπολογισμός είναι εκείνο το επίσημο κρατικό έγγραφο σύμφωνα με το οποίο καθορίστηκε να λειτουργεί ο... κόφτης! Ναι, ο περίφημος κόφτης, που όταν ψηφίστηκε όλοι εμείς ανησυχούσαμε για την πασχαλινή μαγειρίτσα και για το τι χρώμα αβγά θα βάψουμε!!! Αυτός, δηλαδή, που λέει με απόλυτη σαφήνεια πως όταν δεν θα καλύπτονται οι στόχοι (του προϋπολογισμού), τότε αυτομάτως θα υπάρχουν μέτρα, τα οποία δεν θα αποφασίζει η κυβέρνηση αλλά οι "θεσμοί"!!! Και τι σημαίνει αυτό; Νέα φορολογικά - αρπακτικά μέτρα... Νέες πωλήσεις της δημόσιας περιουσίας... Νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις... Νέες περικοπές σε άμυνα και ασφάλεια, σε παιδεία και σε υγεία... Και κύριος οίδε τι άλλο θα αποφασίσουν να περικόψουν αυτόματα οι "θεσμοί", επειδή δεν καλύφθηκαν οι στόχοι...!

Και ποιοί ήταν οι στόχοι του μηνός Ιουλίου; 5,2 δισ. ευρώ έσοδα για το δημόσιο!!! Ποιός εγκέφαλος έκανε αυτόν τον προϋπολογισμό; Να τα πληρώσει από την τσέπη του, μαζί με όλους εκείνους που ψήφισαν τόσο τον προϋπολογισμό, όσο και τον περίφημο κόφτη.

Και από που έλπιζαν αυτοί οι άθλιοι να εισπράξουν 5,2 δισ. και απέτυχαν εισπράττονας μόνο... 4,8 δισ; Μα, φυσικά από τον έλληνα πολίτη. Ναι, από αυτόν που δεν έχει να πληρώσει τους φόρους του επειδή έχει "στεγνώσει" οικονομικά ή επειδή είναι άνεργος. Ναι, από τον έλληνα πολίτη που σε ένα πολύ μεγάλο του ποσοστό αντιμετωπίζει ή και βιώνει την φτώχεια που του επέβαλαν όλες οι άθλιες κυβερνήσεις των μνημονίων, που αλλάζουν απλώς την σκυτάλη και ικανοποιούν τις απαιτήσεις των "θεσμών", που φτωχοποιούν την χώρα, που εξευτελίζουν τους πολίτες, που χαρίζουν ή ξεπουλάνε οτιδήποτε τους ζητηθεί, μέχρι να έρθει η στιγμή που πετιούνται από τους "χορηγούς" τους σαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά...

Σε αυτό το μοτίβο κινείται και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Και δεν είναι μόνο το ότι όλα όσα εφαρμόζουν με απειλές για υφαρπαγή ακόμη και της προσωπικής περιουσίας του κάθε πολίτη, δεν είναι το ότι έχουν δημιουργήσει ένα κύμα φυγής νέων και ικανών ανθρώπων από την Ελλάδα, δεν είναι το ότι καθημερινά αυτοκτονούν συμπατριώτες μας επειδη δεν αντέχουν τον εξευτελισμό τους... Αυτοί οι άθλιοι υποτακτικοί της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης συνεχίζουν να απαιτούν... Και ακόμη και επάνω από τους τάφους μας θα μας κατηγορούν ως εγκληματίες φοροφυγάδες, επειδή δεν ανταποκριθήκαμε στις εξωφρενικές τους απαιτήσεις και στόχους.

Και θα μας φτύνουν ακόμη και νεκρούς... επειδή εμείς τους το επιτρέπουμε. Επειδή εμείς ανεχόμαστε να μας καταστρέφουν, τη στιγμή που οι ίδιοι συνωμολογούν (μαζί με τους "θεσμούς") πως όσα εφαρμόζονται είναι καταστροφικά και αντισυνταγματικά, ενώ ήδη άρχισαν να εμφανίζουν ως "αλλοθί" τους πως "η χώρα έχει πτωχεύσει"... Ποιός και πως την πτώχευσε; Κανέναν δεν ενδιαφέρει, αν και είναι πασίδηλη η ευθύνη όσων κυβέρνησαν και απέτυχαν (ή αρνήθηκαν) να εφαρμόσουν τα αυτονόητα, παρά δέχθηκαν να καταστραφεί η χώρα στο σύνολό της αφού πρώτα εξασφάλισαν την προσωπική τους διάσωση.

Το όλο ερώτημα, λοιπόν, δεν είναι τι κάνουν ή τι δεν έκαναν αυτοί οι άθλιοι για να μην συμβούν όσα ζούμε ή θα ζήσουμε πολύ σύντομα. Το ερώτημα είναι τι κάνουμε εμείς για να τους σταματήσουμε. Για να αναστρέψουμε την κατάσταση. Για να μπορούμε να αποκτήσουμε τον έλεγχο στη χώρα και στις ζωές μας. Για να μπορούμε να κάνουμε σχέδια και να έχουμε επιλογές στη ζωή μας. Για να τους καθαιρέσουμε από την θανατηφόρα εξουσία τους και να τους τοποθετήσουμε ως "εγκληματική οργάνωση" απέναντι στις ευθύνες τους, για να πληρώσουν για όσα έκαναν ή δεν έκαναν για την χώρα και τους πολίτες.

Το πρόβλημα, λοιπόν, δεν είναι οι "θεσμοί" ή οι πολιτικές μαριονέτες που μας κυβερνούν. Το πρόβλημα είμαστε εμείς που τους ανεχόμαστε και που τους επιτρέπουμε να μας καταστρέφουν. Το πρόβλημα είμαστε εμείς επειδή έχουμε επιλέξει να ζήσουμε στον μικρόκοσμό μας, ελπίζοντας (μάταια) πως θα σωθούμε από την ολοκληρωτική καταστροφή. Το πρόβλημα είμαστε εμείς που δεν έχουμε καταλάβει ότι αυτοί διάλεξαν στρατόπεδο σε έναν βουβό πόλεμο και έχουν σταθεί απέναντί μας όλοι αυτοί που έχουν δημιουργήσει στη χώρα ζημιά μεγαλύτερη από όση θα υπήρχε εάν η χώρα είχε ζήσει κανονικό πόλεμο.
Κι εμείς, όλοι μας, με κραυγές και χωρίς πνεύμα ενότητας, προσπαθούμε να πείσουμε εαυτούς πως οι δήμιοί μας θα μας λυπηθούν... θυμίζοντας τα λόγια του ποιητή:
"δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε ίσως κάποιο θαύμα"...

Δυστυχώς, έχουμε πλέον σαν λαός όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά όχι εκείνου που πρέπει ή του αξίζει να διασωθεί, αλλά εκείνου που του πρέπει να εξαφανισθεί, επειδή η ύπαρξη, η επιβίωση και το παράδειγμά του θα είναι βλαπτικοί παράγοντες για μία καλύτερη ανθρωπότητα. Κι αυτό επειδή δεν μάθαμε το πιό απλό: "Τα σκουπίδια τα πετάμε, δεν ζούμε ανάμεσά τους και ούτε επιτρέπουμε να ορίζουν την ποιότητα της ζωής μας". Κι αυτοί που μας κυβερνάνε είναι πολιτικά και ανθρώπινα σκουπίδια.

Μονόδρομος λοιπόν για όλους μας, είναι η ένωσή μας και η κοινή μας συντεταγμένη πορεία για μία νέα Παλιγγενεσία.
Μία νέα Εθνική Παλιγγενεσία που θα ρίξει τους φράχτες και θα ανοίξει τον δρόμο που αυτή η πατρίδα με τους ανθρώπους της έχει προοριστεί επάξια και με το κεφάλι ψηλά να βαδίσει.
Μια νέα Εθνική Παλιγγενεσία που μας καλεί όλους να γίνουμε μέτοχοι και πρωταγωνιστές στο γράψιμο νέων λαμπρών σελίδων της ιστορίας μας.
Μία νέα Εθνική Παλιγγενεσία υπέρ πίστεως και πατρίδος.
Μία νέα Εθνική Παλιγγενεσία υπέρ βωμών και εστιών.
Μία νέα Εθνική Παλιγγενεσία, νοητών, ορατών και αοράτων...

Ετοιμαστείτε, λοιπόν. Ετοιμαστείτε όλοι. Επώνυμοι κι ανώνυμοι... για να βάλετε το δικό σας πετραδάκι στην πατρίδα που εσείς θέλετε να ζήσετε και να παραδώσετε υπερήφανοι στα παιδιά σας.

Πηγή "Ετοιμαστείτε"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Ένα κείμενο, από τα λίγα του είδους που δεν διαπιστώνει απλώς (υπερπερίσσευσαν οι διαπιστώσεις), αλλά προτρέπει σε δράση, σε αντίσταση.

    Όλοι εμείς, που η Ελλάδα αποτελεί κομμάτι της ψυχής και του είναι μας, είναι σίγουρο ότι θα πλαισιώσουμε αυτήν την προσπάθεια, αρκεί να είναι καλά μελετημένη, να έχει κλείσει όλα τα παράθυρα προς την αποτυχία, να είναι θεμελιωμένη στη δημοκρατία (τη γνήσια) και να είναι ενωτική προς όλους τους Έλληνες. Όχι βέβαια προς τα “πουλημένα τομάρια”, επειδή αυτοί σύμφωνα με τον ορισμό του Ισοκράτη δεν είναι Έλληνες, ως μη μετέχοντες στην Παιδεία των Ελλήνων, δηλαδή στον πολιτισμό των Ελλήνων.

    Και εφ' όσον το DNA του ζει μέσα μας (ούτε 5% αλλοίωση (!) στο DNA των σύγχρονων Ελλήνων δεν διεπίστωσε η διεθνής ομάδα κορυφαίων γενετιστών, που ερευνά τις γενετικές αλλαγές των λαών), αυτός ο πολιτισμός μπορεί να αναγεννηθεί, σε μια ακόμα πιο υψηλή μορφή του. Γι΄αυτό και προσπαθούν να μάς εξοντώσουν, και όχι για να πάρουν πίσω τα δάνεια, που με απάτες μάς ανάγκασαν να τα πιστέψουμε και να τα αποδεχτούμε.

    Πνευματικός είναι κυρίως ό αγώνας και δευτερευόντως υλικός. Είναι αγώνας ενάντια στις “αρχές και εξουσίες του κόσμου τούτου”. Αλλά οι Έλληνες, ναι, εμείς οι κατατρεγμένοι και περιφρονημένοι, θα τις νικήσουμε και θα θεμελιώσουμε τον νέο Ελληνικό (και συνεπώς Οικουμενικό) πολιτισμό. Γιατί Άλλος κρατάει το χέρι μας. Θα το δείτε!
    Κατερίνα Χατζηθεοδώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επτα χρονια τωρα ετοιμοι ημαστε.το θαμα ομωσ ειναι ΄'ποιοσ θα σηκωσει απο το κωμα τουσ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καὶ ὄνομα μὲν διὰ τὸ μη ἐς ὀλίγους ἀλ᾽ ἐς πλείονας οἰκεῖν δημοκρατία κέκληται

    κατά τους νόμους μέτεστι πᾶσι τό ἴσον

    ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]