Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μετά την Βαρσοβία, η Άβυσσος;

Οι λόγοι ύπαρξης του ΝΑΤΟ είναι άμεσα συνδεδεμένοι 
με τις απειλές που δημιουργούν οι δράσεις του ΝΑΤΟ

Του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη

Ο κόσμος έχει πάρει, από χρόνια, έναν παραληρηματικό δρόμο αλλά, μετά την Βαρσοβία, πολύ πιθανόν αυτός ο δρόμος να οδηγεί στην άβυσσο.
Είναι πολύ δύσκολο να διαφωνήσει κανείς με τον τελευταίο ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, που δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ πράγματι προετοιμάζεται για πόλεμο και τα σημάδια είναι ορατά σε όλη την Ευρώπη, από την Εσθονία στον Βορρά μέχρι την Ρουμανία στον Νότο.

Ξέρουμε, επίσης, ότι ο πρώην διοικητής του ΝΑΤΟ, Στρατηγός Breedlove, και οι συνάδελφοί του, και μαριονέττες των σιωνιστών, Wesley Clark και David Petraeus συνωμοτούσαν για να ξεκινήσουν έναν τέτοιο πόλεμο, χρησιμοποιώντας ψευδείς “πληροφορίες” μυστικών υπηρεσιών.

Τα σχόλια του Γκορμπατσώφ έγιναν καθώς οι ηγέτες του ΝΑΤΟ συναντιόντουσαν στην Βαρσοβία την τελευταία ημέρα της Συνόδου, όπου η συμμαχία ενέκρινε μια νέα μεγάλης κλίμακας ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων στην Ανατολική Ευρώπη, την οποία η Μόσχα επέκρινε με σφοδρότητα.

“Όλη η ρητορική στην Βαρσοβία απηχεί σαφώς την πρόθεση της κήρυξης πολέμου κατά της Ρωσσίας”, τόνισε ο -βραβευμένος με Νόμπελ από τους Δυτικούς- Γκορμπατσώφ.

Βέβαια, η επέκταση του ΝΑΤΟ προς Ανατολάς προέκυψε μονομερώς, όταν αυτός αφελώς συμφώνησε στην ένταξη της Ενωμένης Γερμανίας στο ΝΑΤΟ. Ήταν μια πράξη δειλίας και προδοσίας, θεωρούν οι Ρώσσοι συμπολίτες του, όπως και η διάλυση της ΕΣΣΔ, γιατί οι Δυτικοί παραβίασαν όλες τις προφορικές υποσχέσεις που έδωσαν στον Γκορμπατσώφ... Έτσι τα επόμενα χρόνια, το ΝΑΤΟ έφθασε στα σύνορα της Ρωσσίας.

Πριν 27 χρόνια, το ΝΑΤΟ άρχισε τον 78ήμερο βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας. Η συμμαχία παρέκαμψε τον ΟΗΕ υπό το “ανθρωπιστικό” πρόσχημα και προχώρησε σε στρατιωτική επέμβαση που κόστισε την ζωή εκατοντάδων πολιτών και προκάλεσε πολύ μεγαλύτερη καταστροφή από αυτήν που, υποτίθεται, απέτρεψε. Έκτοτε, το ΝΑΤΟ κάνει ό,τι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε καμμία χώρα-μέλος του χρησιμοποιώντας το προκάλυμμα της “ανθρωπιστικής επέμβασης”, του “πολέμου κατά της τρομοκρατίας”, ή του “προληπτικού πολέμου” (!)... σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Αυτά τα “βρώμικα κόλπα” περιλαμβάνουν διείσδυση πρακτόρων, εκστρατείες συκοφάντησης, πολιτικές δολοφονίες, παρεμβάσεις στην εθνική πολιτική και μυστικές επιχειρήσεις που υποδαυλίζουν τον κοινωνικό διχασμό.

ΠΟΛΕΜΟΣ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ συνδέονται στενά! Αυτές οι παγκόσμιες μιλιταριστικές επεμβάσεις-σφαγές είναι στενά συνδεδεμένες με την οικονομική παγκοσμιοποίηση, που σημαίνει όχι μόνο κυρώσεις/εμπάργκο στις χώρες που δεν “συμμορφώνονται” με την Νέα Τάξη, αλλά και σκόπιμες πράξεις αποσταθεροποίησης των χρηματιστηριακών αγορών και των αγορών συναλλάγματος, με στόχο την υπονόμευση των εθνικών οικονομιών του εχθρού: “Ο πόλεμος κάνει καλό στις μπίζνες”.

Το ΝΑΤΟ εισβάλλει απρόσκλητο παντού και είναι υπεύθυνο για εκατομμύρια θανάτους, αλλά οι ηγέτες του έχουν επανειλημμένα απορρίψει τις κατηγορίες ότι η Συμμαχία υποκινεί τις διεθνείς εντάσεις.
Έτσι, ζούμε σε ένα μοιραίο γεωπολιτικό παράδοξο: ότι το ΝΑΤΟ υπάρχει “για να διαχειρίζεται τους κινδύνους που δημιουργεί η ίδια του η ύπαρξη”!!!

Στα πλαίσια ενός παγκόσμιου στρατιωτικού σχεδίου, όλες οι επιχειρήσεις που έχουν γίνει από την Δυτική Συμμαχία στο Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Ιράκ, την Παλαιστίνη, την Ουκρανία και αλλού συντονίζονται σε ανώτατο επίπεδο της στρατιωτικής ιεραρχίας. Οι πρόσφατες επιθέσεις του Ισραήλ στην Γάζα (Ιούλιος-Αύγουστος 2014) έγιναν με την στενή συνεργασία ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.

Η διαδικασία αυτή αναπόφευκτα απαιτεί την διαφθορά και την σιωπηρή αποδοχή σε υψηλότατο επίπεδο κυβερνητικών στελεχών καθώς και στο εσωτερικό του επιχειρηματικού, χρηματοπιστωτικού και ραδιοτηλεοπτικού και εκδοτικού κατεστημένου. Εξαρτάται ακόμα από την συνενοχή και την συνεργασία του κράτους, την νομιμοποίηση του ξεπλύματος χρήματος και την προστασία του εμπορίου ναρκωτικών.

Τα καθεστωτικά, ιδιωτικά μίντια παντού αποτελούν τον επίσημο μηχανισμό προπαγάνδας του ΝΑΤΟ και της Νέας Τάξης. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στο να “θολώνουν” τα εγκλήματα πολέμου και να προωθούν την ιστορία της “ανθρωπιστικής” επέμβασης, που νομιμοποιεί τους υπεύθυνους των εγκληματικών αυτών πράξεων στην κοινή γνώμη. Πράξεις πολέμου, Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, Οικονομικοί εκτελεστές παίρνουν το προσωπείο της νομιμότητας και παρουσιάζονται ως ειρηνοποιοί. Την ίδια διεφθαρμένη στάση κρατάει ο δυτικός δικαστικός μηχανισμός σε εθνικό επίπεδο, όσο και σε διάφορα διεθνή δικαστήρια Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Εγκλημάτων Πολέμου, που υπηρετούν ουσιαστικά τους παγκόσμιους κυρίαρχους...

Ο ιδιωτικός τομέας είναι παρών σ' αυτό το Στρατιωτικό-Βιομηχανικό Σύμπλεγμα που στρατολογεί μεγάλους “κοντράκτορες στον τομέα της άμυνας”, εταιρείες ασφαλείας και μισθοφόρων, πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών με συμβάσεις που υπογράφει το Πεντάγωνο!

Τα μισθοφορικά στρατεύματα του ΝΑΤΟ στελεχώνονται από κάθε καρυδιάς καρύδι και λειτουργούν ανεξέλεγκτα, εκτός κάθε στρατιωτικού κώδικα. Συγχρόνως στηρίζουν κάθε δίκτυο ανομίας (πορνεία, ναρκωτικά κ.λπ.).

Σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται αυτοί οι μισθοφόροι, αξίζει να πούμε ότι πρώτοι στέλνονται για ανίχνευση εκρηκτικών ή να πατήσουν σε ναρκοπέδια οι Λατινοαμερικανοί, μετά οι Ιρακινοί και ύστερα ... τα “εκπαιδευμένα σκυλιά” των Αμερικανών!

Στις 8 και 9 Ιουλίου, η Βαρσοβία φιλοξένησε την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, που παρουσιάζεται τυπικά ως η 25η επετειακή σύνοδος κορυφής, ΑΛΛΑ είναι και η πρώτη σύνοδος του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, του οποίου η γραμμή μετατοπίζεται προς την Ανατολική Ευρώπη. Πεδία δράσης του ΝΑΤΟ είναι η Πολωνία στον βορρά, και οι Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία στον νότο. Η Βαλτική και η Μαύρη Θάλασσα έχουν κατακλυσθεί από βάσεις και πλοία του ΝΑΤΟ.

Υπάρχουν σήμερα ουσιαστικές απειλές ακόμα και για ενσωμάτωση της Ουκρανίας, μέρους της γεωστρατηγικής ενδοχώρας της Ρωσσίας. Μπορούμε να φαντασθούμε πώς θα αντιδρούσαν οι ΗΠΑ εάν το Σύμφωνο της Βαρσοβίας υπήρχε ακόμα και είχαν ενταχθεί σε αυτό οι περισσότερες χώρες της Λατινικής Αμερικής... και τώρα ζητούσαν να γίνουν μέλη το Μεξικό και ο Καναδάς.

Το μέτωπο του πολέμου έχει αρχίσει να διακρίνεται με την περικύκλωση της Ρωσσίας. Η συνεχής κλιμάκωση μπορεί εύκολα να οδηγήσει στο να πατηθεί το πλήκτρο του “Start”.

Τα γεγονότα ΔΕΝ θα γίνουν κατ' ανάγκην γραμμικά και με βάση τον νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος, αλλά ξαφνικά και ενώ όλοι θα σκιαμαχούν και θα φλερτάρουν συγχρόνως με όλους!

Η μεγάλη αντιπολεμική παράδοση της άμεσης λαϊκής αντίδρασης πρέπει να ενεργοποιηθεί. Πού είναι οι αιρετικοί διανοούμενοι στον πολιτισμό, την τέχνη, το θέατρο, την λογοτεχνία, που θα σπάσουν την σιωπή; Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μένουμε απαθείς και, πολύ περισσότερο, ΔΕΝ μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι, αν χρειασθεί!

Πηγή "Πύλη των Φιλων"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]