Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλβανική πρόκληση στο Euro με πανό κατά της Ελλάδος

Νέα πρόκληση από πλευράς Αλβανών εις βάρος της Ελλάδος αυτή τη φορά σε αγώνα του Euro 2016.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του Αλβανία – Ελβετία στην πόλη Λανς από την εξέδρα των Αλβανών φιλάθλων αναρτήθηκε πανό που ήταν γραμμένο στα αγγλικά και ανέφερε: «Η Ελλάδα είναι ένοχη. Θυμηθείτε τη γενοκτονία της Τσαμουριάς. 100.000 Αλβανοί θύματα».

Αξίζει να σημειωθεί δε πως το τελευταίο διάστημα το θέμα της Τσαμουριάς έρχεται στο προσκήνιο όλο και περισσότερο από μερίδα Αλβανών εθνικιστών. Τελευταίο περιστατικό κατά την επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, στα Τίρανα, όπου Αλβανοί διαδηλωτές των υποδέχθηκαν με συνθήματα κατά της Ελλάδας και αποδοκιμασίες έξω από το αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ήθελαν και Euro τα λιγούρια! Χάρηκα την ήττα τους και το πέναλτυ που έπνιξε ο referee!
    Σε σοβαρό κράτος θα είχαν απελαθεί. Ευθύνη τεράστια έχουμε και εμείς που τους ανεχόμαστε. Δεν έχουν ενσωματωθεί και ούτε πρόκειται, να σταματήσει το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων να είναι αιθεροβάμονες. Η έξασρη της εγκληματικότητας ξεκίνησε την δεκαετία του '90 όταν άνοιξαν τα σύνορα και κουβάλησαν κάθε καρυδιάς καρύδι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]