Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο "αριστερός" φασισμός απειλεί την ασφάλεια της χώρας

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς. Ταυτόχρονα, όμως και σε ιδιαίτερα επικίνδυνους για το πολίτευμα της χώρας και την έννοια της δημοκρατίας. Μία κυβέρνηση που αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερή, εφαρμόζει μία ιδιαζόντως απεχθή νεοφιλελεύθερη πολιτική και ζητωκραυγάζει για τη… νίκη της αριστεράς και της δημοκρατίας!!!

Την ίδια στιγμή, στελέχη αυτής της κυβέρνησης (προφανώς για να αποκτήσουν ελαφρυντικά στοιχεία για την επόμενη ημέρα) ομολογούν δημοσίως πως όσα ψηφίζουν και εφαρμόζουν είναι εγκληματικά και παραβιάζουν το Σύνταγμα! Δηλαδή ομολογούν, χωρίς να παραιτηθούν, πως έχουν στραφεί κατά των πολιτών της χώρας και πως έχουν καταλύσει το Σύνταγμα!!!

Είναι αυτή η ίδια κυβέρνηση, «της αριστεράς (και δη της ριζοσπαστικής) και του προοδευτισμού», που μονοπωλώντας την δημοκρατία δεν διστάζει να τοποθετείται διχαστικά και απειλητικά προς τους πολίτες, με τη γνωστή της θέση «όποιος δεν είναι μαζί μας είναι φασίστας», την ίδια στιγμή που στην άλλη άκρη του πολιτικού στερεώματος, όπου μονοπωλούν τον «πατριωτισμό» δηλώνουν πως «όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εθνομηδενιστής, εχθρός της χώρας, πράκτορας των τούρκων» κ.α. θλιβερά.

Ο ενδιάμεσος χώρος αρκείται να παρακολουθεί και προσπαθεί να σχηματίσει ισχυρούς σχηματισμούς, για να διασωθεί πολιτικά, αφού επί της ουσίας όχι μόνο εγκρίνει τα όσα εγκληματικά και αντισυνταγματικά συμβαίνουν, αλλά κατηγορεί τους κυβερνώντες πως είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή επειδή άργησαν να υποκύψουν και να γίνουν όργανα εξωτερικών συμφερόντων…!!!

Η απόλυτη παράνοια; Δυστυχώς, το «έργο» δεν έχει τελειώσει. Πολλά «μικρά» αλλά εξόχως ενδιαφέροντα συμβαίνουν στην χώρα. Και η αναφορά δεν γίνεται στα εθνικά ζητήματα, όπου το μόνο που μπορούν να ελπίζουν οι Έλληνες είναι μία θεία παρέμβαση, αφού οι υφιστάμενοι χειριστές τους έχουν κατορθώσει να μας χλευάζουν, να μας απειλούν οι πάντες, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να απαιτούν υφαρπαγή ελληνικού εδάφους!!!

Η παράνοια συνεχίζεται στα νοσοκομεία, στα σχολεία… σε κάθε χώρο που η φασίζουσα λογική των κυβερνώντων (ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ) επιβάλλει τους ανθρώπους και τις απόψεις της, όπως για παράδειγμα στην ΕΥΠ (την πλέον απαραίτητη, ιδιαίτερη και ευαίσθητη κρατική υπηρεσία), η οποία φαίνεται πως κεντρίζει το ενδιαφέρον των κυβερνώντων, όπου μέσω του τοποθετημένου διοικητή της κ. Ρουμπάτη επιχειρούν την διάλυσή της…
Και δεν στεκόμαστε στο γεγονός των χειμερινών (Χριστουγεννιάτικων) αναγκαστικών μεταθέσεων, ούτε στις χρόνιες διώξεις υπαλλήλων της (που δικαιώνονται συνεχώς στα δικαστήρια)…
Δεν στεκόμαστε ούτε στο γεγονός της λίαν πρόσφατης κατάργησης (μόλις προχθές) του εσωτερικού κανονισμού περί μοριοποίησης των μεταθέσεων εσωτερικού ή στις «ενημερωτικές παρεμβάσεις» του συνδικαλιστικού οργάνου που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ (πρώην συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ του Άκη παλαιότερα και των ΓΑΠ - Καρχιμάκη προσφάτως)) μέσω των οποίων οι υπάλληλοι μαθαίνουν για επικείμενες μεταθέσεις (80 στον αριθμό!), αλλά και προσλήψεις 300 νέων υπαλλήλων (ως γνωστόν, η τακτοποίηση ψηφοφόρων είναι ηθικό πλεονέκτημα για τον ΣΥΡΙΖΑ...!) που θα αλώσουν την πλέον ευαίσθητη κρατική υπηρεσία της χώρας. Κάποιοι μάλιστα Συριζαίοι λένε ότι είναι αναγκασμένοι να το κάνουν αυτό, γιατί δεν έχουν εμπιστοσύνη ούτε σε αυτούς τους συνδικαλιστές που σήμερα πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ για διάφορους λόγους...!!!

Όσο σοβαρά και αν είναι όλα τα προηγούμενα (για τα οποία προφανώς θα αποφασίσουν τα δικαστήρια), εμείς θα πάμε ένα βήμα παραπέρα και θα σταθούμε στο γεγονός πως η κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων (που έχουν μάλιστα θεσπιστεί και κατοχυρωθεί με νόμους) με φασιστικές μεθόδους, η επιβολή κλίματος ανασφάλειας επί του εργασιακού χώρου και η αίσθηση επιβολής επικείμενου πογκρόμ, οδηγούν στην επιλογή της οικειοθελούς μετάταξης τους ήδη υπάρχοντες υπαλλήλους αυτής της υπηρεσίας.
Δημιουργείται, δηλαδή, άμεσος κίνδυνος αποστελέχωσης έμπειρων και εκπαιδευμένων υπαλλήλων και αντικατάστασής τους με παλαιά κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είτε με μετατάξεις στην ΕΥΠ, από άλλες υπηρεσίες του δημοσίου, είτε και με προσλήψεις (γι αυτό βέβαια δεν γνωρίζουμε εάν έχουν την έγκριση του υπουργείου οικονομικών και των δανειστών αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...).
Ουσιαστικά, δηλαδή, η φασίζουσα κομματοκρατούμενη κυβερνητική πολιτική, δια του κομματικά τοποθετημένου σημερινού διοικητή της ΕΥΠ, κ. Ρουμπάτη, όχι μόνο καταργεί τα εργασιακά δικαιώματα των υπαλλήλων, αλλά –σύμφωνα με όσα διαρρέουν οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ- επιθυμεί να εκθέσει με μοναδικό τρόπο την ασφάλεια της χώρας, ελέω κομματικού συμφέροντος…

Το ερώτημα που προκύπτει, λοιπόν, μετά την επικείμενη υφαρπαγή των σπιτιών των Ελλήνων και μετά την ολοφάνερη απόλυτη στήριξη της κυβέρνησης από τους «αντεξουσιαστές» (τον αντεξουσιαστικό χώρο που έμεινε σιωπηλός από τον Ιανουάριο του 2015 και εμφανίζεται τώρα να στηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ), είναι αν θα επιτραπεί από τον πολιτικό κόσμο, δηλαδή από κάποιους βουλευτές που συνεχίζουν να αισθάνονται τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην πατρίδα, να ολοκληρωθεί το διαλυτικό σχέδιο του κ. Ρουμπάτη (και φυσικά του ΣΥΡΙΖΑ) στην ΕΥΠ, με ό,τι αρνητικό μπορεί να σημαίνει για την ασφάλεια της Ελλάδας κάτι τέτοιο.

Είναι απολύτως προφανές πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (που η ίδια έχει αναιρέσει πολιτικά τους λόγους ύπαρξής της) έχει απομακρυνθεί κατά πολύ από την δημοκρατία και προσεγγίζει την παραμονή της στην εξουσία με καθεστωτικά χαρακτηριστικά και πρακτικές, για τις οποίες είναι απολύτως βέβαιο πως μικρά και μεγάλα στελέχη της (εκλεγμένοι και τοποθετημένοι) θα βρεθούν την επόμενη ημέρα ενώπιον της Δικαιοσύνης αντιμέτωποι με πολύ σοβαρά αδικήματα, κάποια εκ των οποίων θα περιλαμβάνουν την φράση «εσχάτη προδοσία».
Ας το σκεφτούν, λοιπόν, όλοι εκείνοι οι εμπλεκόμενοι στην κατάλυση του πολιτεύματος (ήδη συμβαίνει και εξελίσσεται) και ας αναλογιστούν την πολύ σοβαρή πιθανότητα να ανατραπούν άρδην τα σχέδιά τους για το μέλλον που οι ίδιοι ετοιμάζουν για τους εαυτούς τους.
Γιατί, όπως είναι γνωστό, ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται...
Και ο χρόνος αυτός έχει ήδη παρέλθει...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. δεν ειναι φασισμος
    ειναι μπολσεβισμος σταλινισμος αριστερισμος εαμοβουλγαρισμος αναρχοκομουνισμος, ρεπουσιος φιλιος μισελληνισμος, προλεταριακος διεθνισμος και ΠΟΛΙΣΤΙΣΜΙΚΟΣ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ αυτος ο καρκινος που καταστρεφει απο το 74 μεχρι σημερα τη πατριδα μας και δεν την αφηνει να αναπτυχθει(οπως τη κατεστρεψε και το 41-49 αλλα και πιο πριν με αυτονομη μακεδονια και θρακη....
    ποιος θα μας απαλλαξει απο τον καρκινο της αρισετρας?
    ουτε 100 χρυσαυγες δεν φτανουν πλεον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πιστεύω ότι τα περί μεταθέσεων, προσλήψεων κλπ είναι κουβέντες αγράμματων και ανίκανων συνδικαλιστών που μη έχοντας μάλλον έργο να επιδείξουν καταφεύγουν σε παλαιοκομματικού τύπιυ απειλών και εκβιασμών (μεταθέσεις) ή υποσχέσεων (προσλήψεις)... Και αυτά βέβαια δεν μπορούν να γίνονται χωρίς την ανοχή και την "κάλυψη" ορισμένων κυβερνητικών και υπηρεσιακών παραγόντων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΥΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΤΗΝ CIA.

      Διαγραφή
    2. Λες γι΄ αυτό να ανέλαβε διοικητής της ο μυστικοσύμβουλος -όπως διαβάσαμε- του αδιάβαστου Χρυσοχοίδη το 2010-2011 Γ. Ρουμπάτης; Λες δηλαδή να είναι αλήθεια τα όσα λέει για τον Ρουμπάτη αυτός που αυτοαποκαλείται πρώην πράκτορας της ΕΥΠ Μανόλης Χατζησάββας;΄

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]