Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Συμβουλάτορες» των Βρετανών

Σε κατηγορούν επειδή είσαι Αγγλος, τους διέλυσες το Τρίτο Ράιχ και δεν τους βοηθάς να φτιάξουν το Τέταρτο

Υπό μία έννοια είναι ευτύχημα που δεν εγεννήθημεν στην Αγγλία. Το πολύ τσάι θα μας έκανε νευρικούς και ελαφρώς δυσκοίλιους. Η αδιάκοπη βροχή θα μας μαύριζε την ψυχή. Φαντάσου μαζί με όλα τούτα να μαθαίναμε και ότι οι ελληνόφωνοι ψιττακοί όλων των Μνημονίων προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν με επιχειρήματα που φορέθηκαν μέχρις... εξαντλήσεως του στοκ σε όλα τα επιφανή πλυντήρια συνειδήσεων!

Πάντως, αν είσαι Ελλην, το βρίσκεις σχεδόν εξοργιστικό να βλέπεις τα ίδια πρόσωπα (ελαφρώς γερασμένα) να εκτοξεύουν από το κοσμοδρόμιο της κούτρας τους τις ίδιες παπάτζες με παραλήπτες δύο διαφορετικούς λαούς. Πριν από λίγα χρόνια οι «ειδήμονες» της πυρκαγιάς και της πυκνής ομίχλης κουνούσαν το δάχτυλο στον αέρα σαν μαέστροι χωρίς ορχήστρα και ούρλιαζαν προειδοποιήσεις πως θα καταστραφούμε ολότελα και παντοτινά αν δεν «απελευθερωθούν» τα φορτηγά (!).

Μετά άλλαζε το βιολί και θα γινόταν η Αποκάλυψις του Ιωάννου, αν δεν λέγαμε ενθουσιωδώς «ΝΑΙ» στις αυξήσεις του ΦΠΑ και των φόρων και στις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις. Μας είχαν ζαλίσει τον δαδούχο Ερωτα (σ.σ.: αυτός ο φοβερός θεούλης συχνά αναπαρίσταται κρατώντας αναμμένη δάδα, όπως το αγαλματίδιο στη μικρή φωτό) με τα φαρμακεία. Θα έπεφτε γαρ ο κόσμος να μας πλακώσει, αν δεν επιτρεπόταν στα σούπερ μάρκετ να πωλούν στα ράφια τους βιταμίνες, φάρμακα και τον φαρμακοποιό τον ίδιο.

Και μετά επιχειρηματολόγησαν για το κερατόσημο Βενιζέλου στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, τον ΕΝΦΙΑ και δεν συμμαζεύεται. Τώρα, ακριβώς οι ίδιοι λένε ακριβώς τα ίδια, αλλά στους Αγγλους - που ευτυχώς δι' ημάς δεν μιλούν ελληνικά και δεν καταλαβαίνουν την καμπάνια υπέρ της παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ε.Ε., την οποία διεξάγουν οι οπαδοί κάθε καταστροφικής εξέλιξης για την πατρίδα μας.

Πόσο θα φουρκίζονταν, αν διαπίστωναν ότι μερικοί Ελληνες αξιώνουν από αυτούς που νίκησαν τους Γερμανούς στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο να χάσουν το ματς στα... χαρτιά της ευρωγραφειοκρατίας.

Παναγιώτης Λιάκος
Πηγή "Δημοκρατία"



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]