Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όταν η 4η εξουσία καθεύδει, η 5η φάλαγγα αλωνίζει...

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης

Τις τελευταίες μέρες, ένα εξόχως σοβαρό γεγονός διαδραματίζεται εμπρός στα μάτια της Ελληνικής κοινωνίας που, όμως, περνά σχεδόν απαρατήρητο!...

Αυτό ακριβώς, το ότι ένα εξόχως σοβαρό γεγονός περνά απαρατήρητο, είναι η ενέργεια που χτυπά το καμπανάκι του κινδύνου και παρακινεί για την ανάδειξή του.

Και, για να μιλάμε συγκεκριμένα και με ονόματα, αναφέρομαι στην επώνυμη καταγγελία του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλόπουλου που καταθέτει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ακλόνητα (για τη σοβαρότητά τους) δημόσια στοιχεία που αφήνουν πολλά ερωτηματικά για την πιθανότητα χρηματισμού του Πρωθυπουργού της Χώρας, Αλέξη Τσίπρα, από τον εφοπλιστή (και ποδοσφαιρικό παράγοντα) Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μία καταγγελία που γίνεται δημοσίως και μάλιστα προβάλλεται δεόντως από το διαδικτυακό κανάλι του ΜΤ.

Και, αντί αυτό το γεγονός (η γέννηση αυτών των αναπάντητων ερωτηματικών) να γίνει το κυρίαρχο θέμα, τόσο μεταξύ του πολιτικού προσωπικού της κομματοκρατίας, όσο και των ΜΜΕ (Τύπου και Τηλεόρασης), πέφτει μία βαρειά κι ασήκωτη μούγκα απ' όλους αυτούς, που είναι εντελώς αφύσικη, όταν όλοι βλέπουμε πως ψάχνονται για να βρούν (ή και να κατασκευάσουν, ακόμα) με τί να κατηγορήσει ο έναν τον άλλον για ψεύτη, υποκριτή και καταστροφέα της Χώρας....

Τί έγινε ρε παλληκάρια και παλληκαροπούλες, όλοι και όλες εσείς που μοντάρετε και μοστράρετε από το πρωί ως το βράδυ τις “ειδήσεις” και τις “πολιτικές αναλύσεις” στην ενιαία προπαγάνδα που προσφέρει στο δοσίλογο καθεστώς η “Δημόσια” (εδώ γελάμε τρανταχτά) και Ιδιωτική τηλεόραση και ο Τύπος;

Καμιά σας και κανένας δεν αξιολόγησε το γεγονός, ως άξιο αναφοράς, έστω και σαν μία από τις τελευταίες ειδήσεις;
Τόσο μεγάλη ταύτιση απόψεων έχετε όλοι σας;
Δηλαδή, ο συνάδελφος σας που κατήγγειλε το γεγονός, τί είναι;
Είναι βλάκας, είναι τρελός; Είναι ηλίθιος; Είναι αχυράνθρωπος κάποιων; Είναι εκβιαστής;
Γιατί δεν τον καταγγέλλετε ως τέτοιον (οτιδήποτε τον θεωρείτε ότι είναι);

Στήνετε εμπρός στην οθόνη της ΤV ατέρμονους και ανούσιους διαλόγους μεταξύ προσώπων που ΜΟΝΟ ψεύδονται επανειλημμένως, κατά τα τελευταία έξι Μνημονιακά χρόνια, για να λένε κάτι που είναι βέβαιο ότι θα διαψευστεί αμέσως, και δεν κάλεσε ΕΝΑΣ ΣΑΣ (επί μέρες, τώρα) αυτόν που κάνει μία τόσο σοβαρή καταγγελία ενάντια στον εν ενεργεία πρωθυπουργό;

Η κοινή αυτή γραμμή των ΜΜΕ αποκαλύπτει το γεγονός (ακόμα πιο τραγικό κι από τον πιθανό χρηματισμό του πρωθυπουργού) πως στη Χώρα μας, η “4η Εξουσία” της Δημοκρατίας (η δημοσιογραφία) τελεί υπό καταστολή που ελέγχεται διαρκώς και άμεσα από την “5ης Φάλλαγγα” των εξωχώριων κατοχικών δυνάμεων που κυβερνούν την (κάποτε) Χώρα μας και νυν Οικονομικό Προτεκτοράτο τους.

Αυτό δεν μπορούμε (και δεν πρέπει) να το επιτρέψουμε εμείς, η κοινωνία αυτού του ιστορικού Τόπου.

Κάποτε (και όχι πολύ αργά) πρέπει να αντιδράσουμε, πριν το καθεστώς των δοσιλόγων απονευρώσει πλήρως το ανοσοποιητικό σύστημα της κοινωνίας μας (που θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι, ακόμη, Δημοκρατία).


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μηπως οδηγει Καγιεν και ο Τριανταφυλλοπουλος???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, αλλά έχει φούρνο, όπως και ο διαιτητής Κωνσταντινέας!

      Παρεξήγηση απλά ο Fataul Haque δεν ήταν 30 βιβλία αλλά λεξικά της πακιστανικής γλώσσας.
      Αυτός ο άνθρωπος εκτός από το Α.Τ. κάθε 1η και 15 επισκέπτεται και το Μαξίμου. 5 κακουργήματα και δεν κουνιέται φύλλο, μάλλον εντολή άνωθεν.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]