Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όλοι είμαστε Αριστεροί!!!

Η Εποχή της Αριστεράς στην Ελλάδα

Σήμερα η Ελλάδα ζει την πραγματική εποχή της Αριστεράς όπου όλοι είναι αριστεροί.
Πιο συγκεκριμένα:

1) Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερός γιατί έτσι το δηλώνει και έτσι το γουστάρει. Άσχετο αν η πολιτική του είναι δεξιά-νεοφιλελεύθερη.

2) Οι απογοητευμένοι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ και όλοι οι υπόλοιποι αριστερών προδιαθέσεων είναι αριστεροί γιατί έτσι το γουστάρουν και αυτοί και έτσι το νιώθουν (Viva Che!!!).

3) Οι Νεοδημοκράτες είναι αριστεροί γιατί αντιπολιτεύονται την δεξιά-νεοφιλελεύθερη-αντιλαϊκή πολιτική του σημερινού κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ (όχι του παλαιότερου αναρχο - αριστερού – ριζοσπαστικού - προκυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ).

4) Το ΠΑΣΟΚ είναι αριστερό γιατί είναι το παιδί του αριστερού Ανδρέα (τρομάρα σας...)

5) Η Χρυσή Αυγή είναι αριστερή (..ναι κι όμως είναι troll...) γιατί αποτελεί ένα γνήσιο νεοναζιστικό-νεο εθνικο-Σοσιαλιστικό κόμμα που αφουγκράζεται (εδώ γελάμε...) τα αιτήματα του Λαού και υπόσχεται δουλειές και εθνική υπερηφάνεια για όλον τον κόσμο (..τον Ελληνικό όμως μόνο βέβαια... οι υπόλοιποι απλά θα οδηγηθούν στη δημοκρατική και ανθρωπιστική, κατά Ροβεσπιέρο, γκιλοτίνα).

6) Ο Ελληνικός Στρατός είναι αριστερός γιατί ανυσηχεί για το σημερινό πολιτικό χάος και αστάθεια και σχεδιάζει να κάνει ένα νέο λαϊκό- πολιτικό - επαναστατικό κίνημα για την επιστροφή της σταθερότητας (δεν το λέμε στρατιωτική δικτατορία οκ;)...

7) Η μεσαία τάξη που καλείται σήμερα να πληρώσει υπέρογκους φόρους (κατά δική τους πάντα διαπίστωση) είναι αριστεροί, διότι τόσα χρόνια που δεν απέδιδαν φόρους τώρα είναι άδικο να τους καταβάλουνε τόσο μαζικά και τόσο απαιτητικά στο κράτος. Ζητούνε με άλλα λόγια την επιστροφή στην εποχή της ευρύτατης φορασυλίας-φοροδιαφυγής με το ευρύτατα διαδεδομένο "αριστερό" τους δικαίωμά στην φοροκλοπή.

8) Ο Καμμένος είναι επίσης αριστερός διότι πολεμά και αυτός για τα δίκαια αιτήματα του λαού δηλαδή για εθνική παλιγγεννεσία εις βάρος των υπολοίπων βαλκάνιων λαών, επιστροφή στη φοροδιαφυγή των μεσσαίων τάξεων και επίσης για το λαϊκό-αριστερό δικαίωμα της εμπλοκής της Εκκλησίας της Ελλάδος στα πολιτικά-πολιτειακά θέματα με θεσμικό επίσημο ρόλο.

9) Οι δήθεν αναρχικοί-ασφαλίτες-βομβιστές μολότοφ - μπουρλοτιέριδες επίσης είναι αριστεροί... ως μασκαράδες μπάτσοι βέβαια...

10) Ο υπόλοιπος Ελληνικός λαός επίσης είναι στο σύνολό του αριστερός γιατί και της μόδας είναι (και του συρμού..) αλλά και γιατί όλοι τους στο σύνολό είναι οικονομικά ζορισμένοι και αδικημένοι... ναι ναι.. ακόμη και οι εφοπλιστές μας...

11) Και ο Coronel Durutti είναι αριστερός γιατί έτσι του γουστάρει και αυτουνού…

Επομένως... όλοι είμαστε αριστεροί και όσοι δεν είναι, πρέπει μάλλον να είναι κακοί ευρωπαίοι που δεν μας σβήνουν το χρέος για να ξαναρχίσουμε την νέα μας εθνική αριστερή (του οργανωμένου ελιτίστικου καπιταλισμού στην Ελλάδα δηλαδή..) πολιτική.

Viva La Revolution!!!
Viva Grecia!!!
"Επτάγονος"



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]