Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πως τιμωρήθηκαν οι συνεργάτες των Γερμανών εγκληματίες πολέμου

Σαν σήμερα οι Γερμανοί υπέγραφαν την παράδοσή τους και ο Β΄Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωνε. Αμέσως μετά σ΄ όλες τις χώρες που οι ναζί και οι συνεργάτες τους αιματοκύλισαν, όπου ο άμαχος πληθυσμός υπέστη τα πανδεινα, τιμωρήθηκαν παραδειγματικά και σκληρά.

Στην μόνη χώρα που πολλοί συνεργάτες των Γερμανών όχι μόνο απέφυγαν την τιμωρία αλλά "πέρασαν" στο επόμενο καθεστώς ήταν η Ελλάδα. Κι έτσι έμειναν "ζωντανοί" και οι "νοσταλγοί".

Δείτε το κινηματογραφικό υλικό ντοκουμέντο από τις δίκες των εγκληματιών πολέμου.



Πηγή OnAlert


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μηπως ειναι καιρος να βαλουμε εμεις κρεμαλες στην πλατεια Συνταγματος για τους δοσιλογους εγχωριους εφιαλτες που οι απογονοι τους κρατουν εως σημερα θεσεις εξουσιας, εμεις η γενεια του σημερα, για την γενεια που υπεφερε τοτε και απο τους εθνοπροδοτες, αφου τους ναζι δεν μπορουμε να τους αγγιξουμε; Σαν αρχη προτεινω την οικογενειακη ΣΥΜΜΟΡΙΑ Μητσοτακη που απο τοτε εως τωρα λυμαινεται την Ελλαδα εξυπηρετωντας τυφλα τα Γερμανικα συμφεροντα με το αζημιωτο φυσικα για την τσεπη τους αλλα εις βαρος της χωρας μας και ολων ημων. Οφειλουμε μια καθαρση εκ βαθεων για να ξεβρωμισει η Ελλαδα μας και να ετοιμασουμε ενα καθαρο εδαφος στην γενεια που ερχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ αλλά πως και πότε να γίνει αυτό; Ο Κυριάκος βγήκε βάση σχεδίου στην ηγεσία της ΝΔ για να συνεχίσει την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των γερμανικών συμφερόντων στην Ελλάδα, εις βάρος μας πάλι, ως τοπικός εκτελεστικός διευθυντής της γερμανικής κυριαρχίας στην Ευρώπη.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]