Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μόλις βγήκε Δήμαρχος άρχισε την προβολή του Αλλάχ στο... Λονδονιστάν

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο Σαντίκ Καν, νέος μουσουλμάνος, (τύπου Μπουτάρη), δήμαρχος του Λονδίνου, ακόμα δεν μπήκε καλά καλά στο δημαρχείο και επέβαλλε σε όλα τα λεωφορεία στην βρετανική πρωτεύουσα να καλύπτονται με την μουσουλμανική επιγραφή, «Subhan Αλλάχ» (Δόξα Αλλάχ).



Εκατοντάδες λεωφορεία θα μεταφέρουν αφίσες που φέρουν την ένδειξη, «Subhan Αλλάχ», που σημαίνει «Δόξα στον Αλλάχ» στα αραβικά, για μια διαφημιστική καμπάνια από την Χαμάς που συνδέεται με την μουσουλμανική οργάνωση «Ισλαμική Αρωγή».
Οι αφίσες θα εμφανιστουν στο Λονδίνο και επίσης στο Μάντσεστερ, Λέστερ, το Μπέρμιγχαμ και το Μπράντφορντ, οι οποίες έχουν μεγάλες μουσουλμανικές κοινότητες.

Η κίνηση αυτή γίνεται για να συμπέσει με το μουσουλμανικό ιερό μήνα του Ραμαζανιού, τον Ιούνιο, όταν οι Μουσουλμάνοι ασκούν την παραδοσιακη νηστεία (στην πραγματικότητα το μόνο που κάνουν είναι να παραλείπτουν το μεσημεριανό γεύμα) και το δείχνουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ο στόχος της διαφημιστικής εκστρατείας είναι να απεικονίσει το Ισλάμ σαν μια… «φωτεινή» θρησκεία»!!!

Ένα εκπρόσωπος χριστιανικής οργάνωσης , ο Simon Calvert του Χριστιανικού Ινστιτούτου, δήλωσε ότι έτσι όπως πάει το πράγμα η χριστιανική πίστη σε λίγο καιρό θα έχει γίνει «persona non grata», καθώς την ίδια ώρα μια χριστιανική διαφήμιση, η Προσευχή του Κυρίου, απαγορεύτηκε σε δημόσιο χώρο.

Και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι εξεπλάγησαν από την απόφαση να απαγορευτεί η διαφήμιση Προσευχή του Κυρίου, μια προσευχή με την οποία εμείς όλοι μεγαλώσαμε.»

Ο διευθυντής της χριστιανικής αδελφότητας, Andrea Williams, δήλωσε ότι η απόφαση να αναρτηθεί στα λεωφορεία η μουσουλμανική προσφώνηση στον Αλλάχ, ενώ παράλληλα απαγορεύονται χριστιανικές διαφημίσεις, είναι απαράδεκτη και πρόσθεσε, «η Βρετανία είναι μια χριστιανική χώρα, (όχι για πολύ ακομα ) και εμείς οι Χριστιανοί πρέπει να βρούμε τη φωνή μας».

Εμπρός λοιπόν τώρα με τον νέο μουσουλμάνο δήμαρχο, «WELCOME TO LONDONISTAN»!

Πηγή NikosXeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Καλημέρα από Λονδίνο, για όσους ζούμε εδώ τα τελευταία χρόνια λόγω εύρεσης εργασίας για να επιβιώσουμε από την μάστιγα της πολύχρονης ανεργίας στην Ελλάδα, αυτά τα φαινόμενα δεν αποτελούν έκπληξη, διότι με δέος και ανησυχία παρατηρούμε την πολιτική Κάμερον όσο είναι στην εξουσία, να κάνει ιδιαιτέρως πλούσιες παροχές στους μουσουλμάνους της Μ. Βρετανίας, μόνιμους κατοίκους της αλλά και σε λαθρομετανάστες που καθημερινά καταφθάνουν εδώ, ενώ εναντιώνεται σταδιακά στους πολίτες της ΕΕ με όποια περικοπή στήριξης και βοήθειας μπορεί. Μια μερίδα Χριστιανών γνήσιων Βρετανών πολιτών ανησυχεί και δυσανασχετεί αλλά δεν αντιδράει δυναμικά να αναχαιτίσει επί της ουσίας την επερχόμενη κυριαρχία του ισλάμ στην Μ. Βρετανία. Σίγουρα υπάρχουν σκοπιμότητες πίσω από τέτοιες πολιτικές, ας ανοίξουν τα μάτια τους οι μόνιμοι πολίτες εδώ όσο είναι καιρός γιατί μετά θα είναι αργά για δάκρυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα απο Ελλαδα. Τι νεα εχουμε απο Λονδινο σε σχεση με το αποτελεσμα του ΒΡΕΧΙΤ και την σταση της ισλαμικης του κοινοτητας; Μπορεις να μας εκτιμησεις για τι μεγεθη μιλαμε σε σχεση με τα ,ξερω γω, 10 εκατομμυρια βρετανων που ζουν στην ευρυτερη περιοχη οπως και για τον συνολικο αριθμο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ (προσοχη μιλαμε για σιιτες ή σουνιτες , οχι Σιχ ή αλλων παρεμφερων ομαδων οπως πχ αλεβιτες) που ζουν στο Ην.Βασιλειο;

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]