Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αδειάζει τον Τσίπρα ο Ντομπρόβσκις για τους φόρους…

Μη διαμαρτύρεστε καθόλου για την εξωπραγματική φορολογία, δε σας φταίει κανένας, εσείς τους επιλέξατε, διά της κυβέρνησης που ψηφίσατε να σας σώσει, λέει σε… ελεύθερη μετάφραση ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής.

Είχατε την επιλογή να κόψετε δαπάνες, κι εμείς σας το λέγαμε ότι θα επηρεαζόταν λιγότερο η ανάπτυξη με τον περιορισμό των δαπανών, εσείς όμως, η κυβέρνησή σας δηλαδή, επέλεξε τους φόρους! Ακριβώς αυτό που φωνάζουμε καιρό. Τους γραφειοκράτες δεν τους νοιάζει το πώς θα πιάσεις τους στόχους, δικό σου πρόβλημα, αρκεί να τους πιάσεις…

Υπάρχει βέβαια ένα θέμα, αφού μορφωμένοι άνθρωποι είναι, θα έπρεπε να καταλάβουν αυτόματα ότι η αντιστροφή της κατάστασης μέσω φορολογίας, τη στιγμή που έχεις ήδη 85 δισεκατομμύρια ευρώ ανείσπρακτα, αποτελεί μια ακόμα «αυταπάτη Τσίπρα», αν και στην περίπτωσή της η ιδιοτέλεια της προστασίας της εκλογικής πελατείας που προέρχεται σε μεγάλο βαθμό από το Δημόσιο, είναι πασιφανής…

Όσον αφορά το χρέος, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δηλώνει, ότι τα μέτρα που συζητούνται αφορούν στην επιμήκυνση της αποπληρωμής των δανείων, της περιόδου χάριτος αλλά και στη μείωση των επιτοκίων.

Πηγή Defence-Point


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]