Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η εικόνα της πολιτικής εν Ελλάδι...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Λέγαμε στο χθεσινό μας σχόλιο για κείνο το κουράδι (πρόβατο στα κρητικά) το Μισελοζανάτση, και εκθειάζαμε την ''αντρίκια'' συμπεριφορά του προς τους ψηφοφόρους του.

Το blog δεν ξέρει αν τον έχουμε δεί όλοι καλά.
Για ξανακοιτάχτε τον.
Πρόκειται για κλασσική φάτσα ηλιθίου.
Όχι απλού ηλίθιου. Αλλά εκείνου του ηλίθιου που πραγματικά δεν του κόβει, του αγνού βλάκα, του ''ακατοίκητου''.
(Εδώ να διευκρινίσουμε πως ηλίθιος δεν είναι μόνον ο άνθρωπος με μειωμένη έως ανύπαρκτη ευφυία, αλλά και αυτός που χρησιμοποιεί την όποια ευφυία του βλακωδώς και εις βάρος του προσωπικού και κοινού συμφέροντος)

Κι ερχόμαστε τώρα στο σοβαρό της υπόθεσης: Ποιός τον ψηφίζει αυτόν τον τύπο;
Στα σοβαρά. Ποιός βλέπει αυτό το όνομα στο ψηφοδέλτιο και λέει  ''α, να ένας σοβαρός άνθρωπος να ψηφίσουμε!'';

Πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουμε πως η πολιτική στην Ελλάδα δεν είναι μόνο το εικονιζόμενο δίποδο και οι συνάδελφοί του.
Η πολιτική στην Ελλάδα είναι κυρίως οι ψηφοφόροι.
Ας αφήσουμε τον λαό-επαναστάτη ή τον λαό-βολεμένο κατά μέρος κι ας δούμε τον λαό-ψηφοφόρο.

Αν κάτσεις και σκεφτείς πώς συμπεριφέρεται τούτος ο λαός μπροστά στην κάλπη, η μόνη λύση που βλέπεις είναι το διαβατήριο και μετανάστευση στην Γη του Πυρός κι ακόμα παραπέρα.

Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε, και μετά από έξη χρόνια μνημονίων, κοινωνικής καταστροφής και βίαιης φτωχοποίησης, μετά από ένα συνταρακτικό ''ΟΧΙ'' που μετατράπηκε σε ταπεινωτικό ''ΝΑΙ'', ο λαός-ψηφοφόρος έφτιαξε μιά Βουλή όπου τα (επίσημα) μνημονιακά κόμματα ξεπερνούν το 80%!

Και τώρα, σήμερα, μετά από όλα όσα μεσολάβησαν, έχει αρχίσει και γλυκοκοιτάζει κατά την μεριά του Κούλη!  Να τον φέρει ως ''σωτήρα''.
Δηλαδή να μη φτάνει η Παταγονία, αλλά να ψάχνεις για άλλο πλανήτη!

Γι αυτό, το blog, τείνει να αθωώσει τον εικονιζόμενο ηλίθιο, να πιστέψει πως όντως έκανε γκάλοπ μεταξύ των ψηφοφόρων του κι αυτοί του είπαν ''ψήφισε!'',  και να του πεί: 

"Προχώρα κουράδι μας. Δεν φταίς εσύ.  Άλλοι φταίνε... Άλλοι είναι οι πραγματικοί ηλίθιοι!''..

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Βλέπω τους κρητικούς και σκέφτομαι αυτοί πιάνουν την πέτρα και την στύβουν και βλέπω όλους τους εκπροσώπους τους και τραβαώ τα μαλλιά μου. Φοβερή αναντιστοιχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κουραδι στην φωτο ...οια η μορφη τοιαδε και η ψυχη . Και οχι , δεν ειναι ηλιθιος περισσοτερο για διασταυρωση Ιουδα με Εφιαλτη μοιαζει .
    Και οχι ...δεν ψηφισΕ το 80% μνημονιακους . Λιγοτεροι απο τους μισους ψηφοφορους το εκαναν . Οι δημοσιοι υπαλληλοι ( γενιτσαροι ) τους κρατουν στην εξουσια ΟΛΟΥΣ τους . Δηδεν δεξιους και αριστερους και οι υπολοιποι 50% των ψηφοφορων, τους εχει γραμμενους ΚΑΝΟΝΙΚΑ και απλα περιμενουν να ισωπεδωθει το συμπαν στην αλλοτε Ελλαδα και να δικαστουν οικογενειακως μεχρι Γ'γενεας ΟΛΟΙ οι κ(Υ)νοβουλευτικοι που στηριζουν ψηφιζοντας ειτε ναι , ειτε οχι . Αυτοι που ψηφιζουν οχι , απλα νομιμοποιουν τους Ιουδες του ναι .
    Οι προηγουμενοι αλητες ανοιξαν τον ταφο και τουτοι προσπαθουν να τοποθετησουν την ταφοπετρα .
    Γυριστε τους και εσεις την πλατη και ετοιμαστητε , αυτο που ερχετε , η μαλλον ηλθε, θα ειναι περα απο καθε φαντασια φρικιαστικο , στα ματια ΟΛΩΝ μας . αυτες τις εντολες υπηρετουν αυτοι που εσεις αποκαλειτε αντιπροσωπους ΣΑΣ .

    Αυτη ειναι η " πολιτικη " κατασταση στην αποικια .

    Λυκουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "κουράδι (πρόβατο στα κρητικά)". Όχι, κουράδι λένε το κοπάδι αιγοπροπροβάτων.

    Ο Μιχελογιαννάκης δεν είναι ηλίθιος. Κάθε άλλο μάλιστα. Είναι απλώς φαιδρό υποκείμενο. Κρίμα, διότι είναι εξαίρετος καρδιολόγος κι εκεί θα έπρεπε να είχε μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]