Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επετειακή αναφορά στον Πάνο Καμμένο και την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...

Γράφει ο Insider 

Οι περισσότεροι θα αναρωτηθούν, καλά μόνον τον Πάνο Καμμένο ή τον ΣΥΡΙΖΑ, αφορά το λεγόμενο “πολιτικό ψέμα”; Οι περισσότεροι πολιτικοί δεν υπερβάλλουν για να κερδίσουν ή να χαϊδέψουν ψηφοφόρους, κάνοντας, αμέσως μετά, ακριβώς τα αντίθετα;

Η απάντηση είναι προφανής. Αν εξαιρέσουμε ορισμένους ρομαντικούς όπως ο Στέφανος Μάνος που έλεγε με υψηλό κόστος, την αλήθεια κατάμουτρα στον Ελληνικό λαό, αν εξαιρέσουμε ίσως τον Κώστα Καραμανλή, που λίγο πριν την πτώση του αποφάσισε και εκείνος να μιλήσει ανοιχτά για την πραγματική κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας την οποία παρέδιδε, αν τέλος εξαιρέσουμε και την καμπάνια της Ν.Δ. στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, με τα περίφημα spot που περιέγραφαν επακριβώς το τί θα ξημέρωνε στην χώρα αν εφαρμοζόταν η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, όλοι οι πολιτικοί έχουν αποφύγει την αλήθεια σε κρίσιμες για τον τόπο ιστορικές περιόδους.

Όμως δεν είναι αυτό το θέμα μας. Κανείς πια δεν ενδιαφέρεται για τις υποσχέσεις των πολιτικών περί “παραίτησής τους από την πολιτική σε περίπτωση που κληθούν να υπογράψουν μνημόνιο”, τις υποσχέσεις τους περί λογιστικού ελέγχου του χρέους, περί κατάργησης του ΕΝΦΙΑ, περί αύξησης του βασικού μισθού, περί 13ης σύνταξης, περί αφορολόγητου στις 12.000 Ευρώ κλπ...

Το θέμα μας ειδικά σήμερα είναι ο Πάνος Καμμένος. Ένας πολιτικός που έχει κάνει την δική του διαδρομή στην πολιτική σκηνή.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις βαρύγδουπες συνεντεύξεις Τύπου του κ. Καμμένου, όπου “αποκάλυπτε” κύκλωμα “εκβιασμών” μέσω... facebook που επιδίωκε να “εξαγοράσει” τους βουλευτές του για να ψηφίσουν Σταύρο Δήμα για πρόεδρο της Δημοκρατίας; Άραγε που κατέληξαν όλες αυτές οι “καταγγελίες”; Στο αρχείο της Ελληνικής Δικαιοσύνης!

Ποιος επίσης μπορεί να ξεχάσει τις “καταγγελίες” Καμμένου για τα CDS που τον οδήγησαν στο εδώλιο, με κόστος 100.000 ευρώ ως καταλογισμό για τις συκοφαντικές του αναφορές;

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το περίφημο non–paper που είχε παραδώσει στη συνάντηση πολιτικών αρχηγών το 2012 και ανάγκασε τον προηγούμενο πρόεδρο της δημοκρατίας να τον διασύρει δημόσια;

Όμως χθες συνέβησαν δύο πρωτάκουστα γεγονότα. Πολιτικός αρχηγός-υπουργός εκτοξεύει ανυπόστατες καταγγελίες κατά της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, αναγκάζοντάς την, με αυστηρό ύφος, να τον διαψεύσει τεκμηριωμένα και πανηγυρικά. Και αντί ο πολιτικός αρχηγός αυτός να βάλει την ουρά στα σκέλια και να ζητήσει συγγνώμη, απαντά λέγοντας κάτι άσχετο με ένα καινούργιο-χειρότερο ψέμα. Ότι δηλαδή κάποιος άλλος εισαγγελέας που χειρίζεται μιαν άλλη υπόθεση, είναι δήθεν κουμπάρος του πρ. Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά. Όμως και αυτή, η νεότερη αναφορά του κ. Καμμένου ήταν ψευδής. Ο πρ. Πρωθυπουργός ουδεμία κουμπαριά ή σχέση έχει με αυτόν τον δικαστικό λειτουργό. Η λάσπη όμως κατά του εισαγγελέως είχε ήδη εκτοξευτεί, και κάπου πρόλαβε και κόλλησε.

Μια αντίστοιχη περίπτωση είχε συμβεί και το 2013. Τότε σε δηλώσεις του ο κ. Καμμένος είχε καλέσει τους πολιτικούς του φίλους να “λιντσάρουν” τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα. Βάσει του νόμου, ασκήθηκε αυτεπαγγέλτως δίωξη, όπου αντί ο κ. Καμμένος να μιλήσει για λεκτικό ατόπημα (όπως πλέον συνηθίζει) κατήγγειλε τον εισαγγελέα ως “συμμαθητή” και “παιδικό φίλο” συνεργάτη του κ. Σαμαρά! Μέχρι που αποδείχτηκε ότι οι δύο τους ήταν παντελώς άγνωστοι, πήγαν σε διαφορετικά σχολεία που απείχαν μεταξύ τους μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα, και η ηλικία τους δεν ήταν καν κοντινή! Όμως, και τότε η λάσπη κατά ενός λειτουργού της δικαιοσύνης εκτοξεύτηκε, και ίσως και τότε, κάπου πρόλαβε να κολλήσει.

Το δεύτερο πρωτόγνωρο γεγονός έχει να κάνει με τις (παλαιότερες) καταγγελίες της Χ.Α για δήθεν υποκλαπείσα συνομιλία του πρ. Πρωθυπουργού για τον περίφημο “Παναθηναϊκάκια”. Δυστυχώς, κατά την πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή για τη δικαιοσύνη, τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Καμμένος, στην ουσία υιοθέτησαν τις αιτιάσεις της Χ.Α. για αυτή την “καταγγελία”. Μόνον που μόλις χθες αποκαλύφθηκε ότι η δικαιοσύνη είχε διατάξει πραγματογνωμοσύνη που το πόρισμά της έδειξε ότι η “συνομιλία” είναι πλαστή και η φωνή που ακούγεται ΔΕΝ είναι του πρ. Πρωθυπουργού!

Ενώ λοιπόν, τόσο ο κ. Τσίπρας, όσο και ο κ. Καμμένος (προφανώς) γνώριζαν την πραγματογνωμοσύνη της δικαιοσύνης, προτίμησαν να συνεχίζουν να σπιλώνουν τον πολιτικό τους αντίπαλο, μόνο και μόνο επειδή είναι αντίπαλός τους!

Τέλος μια μικρή αναφορά στην περίφημη λίστα Μπόργιανς. Ο κ. Τσίπρας προχθές στη Βουλή, για να “τεκμηριώσει” τις καταγγελίες του κατά των πολιτικών του αντιπάλων, αναφέρθηκε σε έγγραφο που έχει αποστείλει ο Πρόξενος της χώρας μας στο Ντίσελντορφ. Για να “στριμώξει” μάλιστα τον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι ο προκάτοχός του αρνήθηκε να παραλάβει cd με φοροφυγάδες βάσει του τίτλου ενός εγγράφου που αναφέρει: “πρόσκληση του υπουργού οικονομικών της Ρηνανίας... προκειμένου να συζητήσει cd με στοιχεία καταθετών φοροφυγάδων”.

Ο κ. Τσίπρας έκανε το λάθος να καταθέσει το έγγραφο αυτό στα πρακτικά της Βουλής. Γιατί αν κανείς διάβαζε το κείμενο (και όχι μόνον τον τίτλο) όπως επιθυμούσε ο κ. Τσίπρας, θα έβλεπε ότι το κείμενο αναφέρεται ρητώς σε cd που αφορά 1000 ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ φορολογούμενους και όχι Έλληνες, όπως ευθέως υπονόησε ο κ. Τσίπρας!

Αυτά είναι μόλις μερικά από τα πολιτικά ψέματα που είχαν ως αποκλειστικό στόχο την ηθική εξόντωση και την σπίλωση αντιπάλων των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου. Που πολλά από αυτά έμειναν αναπάντητα διαμορφώνοντας στην κοινή γνώμη μια στρεβλή εικόνα για πρόσωπα και γεγονότα.

Γι’ αυτό και ίσως η ημέρα της πρωταπριλιάς να αποτελεί την μόνη μέρα του χρόνου που προσφέρεται για να ακουστούν σκληρές αλήθειες που δυστυχώς δεν ακούγονται τον υπόλοιπο χρόνο...

Πηγή Liberal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Insider ,μεσω των ψεμματων και των συκοφαντιων του ΣΥΡΙΖΑ, αποσκοπεις

    στο να βγαλεις "ηρωες" τα "καμαρια" της ΝΔ;;!!

    Ξερεις ποιο ειναι το ποιο τραγικο;

    Οτι ενω ΟΛΟΙ τους εχουν συνυπογραψει μνημονια για το "καλο" μας ,στην

    ουσια δεν αναφερεις εστω κι ενα "καλο" απο αυτα!!

    Τοσο "γαλαζιος" πια;

    Ουτε ο Παπασταυρου να 'σουνα!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]