Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα Σκόπια οδεύουν προς εμφύλιο;

Με κύριο τίτλο «Η FYROM προς εμφύλιο πόλεμο- παράλληλες δομές στην αστυνομία», το αλβανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο των Σκοπίων ‘Ina- online’ αναφέρει την καταγγελία ενός σλαβικού κόμματος των Σκοπίων, για την ύπαρξη παράλληλων αστυνομικών δομών της απερχόμενης κυβέρνησης (του Νίκολα Γκρούεφσκι).

«Όλες οι προσωπικότητες που έχουν παραβεί το νόμο διώκονται σύμφωνα με τους νόμους της χώρας, έτσι απαιτεί το «Δημοκρατικό Μέτωπο για την FYROM» -FMD, τονίζει η (σλαβική) εφημερίδα ‘Ζουρνάλ’, την οποία επικαλείται το αλβανικό πρακτορείο.

Η δημιουργία παράλληλων δομών στο Υπουργείο Εσωτερικών είναι ένα φαινόμενο στη χώρα που δηλώνει ότι βρίσκεται σε εμφύλιο πόλεμο -από την απερχόμενη κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας echedoros-a.gr

«Σε αυτήν την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, δεν είναι καλό να υπάρχουν κομματικοί στρατιώτες. Ο υπουργός (Εσωτερικών) Σπασόφσκι, ως ένα πολύ υπεύθυνο άτομο, που λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους και το σύνταγμα, πρέπει να δώσει εντολή το υπουργείο του, να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για να αποκατασταθεί η τάξη και να επιβληθεί η κανονικότητα σε όλα τα πρόσωπα που έχουν παραβεί τους νόμους και διώκονται», συστήνει το FMD.

Μπορεί, επίσης, (ο υπουργός) να κάνει έκκληση προς τον πρόεδρο Ιβάνοφ να ακυρώσει την αμνηστία και να παραιτηθεί, γράφει το ‘Ina’.

Πηγή OnAlert


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]