Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προσφυγικό: Χάθηκε κάθε έλεγχος

Τρέχει τώρα η κυβέρνηση να προλάβει με το προσφυγικό. Τρέχει να ενημερώσει τους πρόσφυγες να φύγουν από τους αυτοσχέδιους καταυλισμούς που έχουν στήσει όπως αυτόν του Πειραιά. Αλλά κανείς από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες δεν την εμπιστεύεται, δεν την πιστεύει και δεν ακολουθεί τις οδηγίες της. Όπως ακριβώς γινόταν και πριν με την Ειδομένη.

Δεν την εμπιστεύονται γιατί φοβούνται την επαναπροώθηση στην Τουρκία. Και εκεί ακριβώς πρόσφυγες και μετανάστες γίνονται έρμαια κάθε ύποπτης για τους σκοπούς της ΜΚΟ και διαφόρων «επαγγελματιών» αλληλέγγυων.

Η κυβέρνηση άφησε χύμα τα πράγματα όσο δεν ήταν κλειστά τα βόρεια Ευρωπαϊκά μας σύνορα και τώρα που ουσιαστικά με την απόφαση συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας της ζητείται να κλείσει τα σύνορα στο Αιγαίο επικρατούν σκηνές χάους σε κάποιες περιοχές με θύματα και τους ίδιους τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Και ύστερα από όλα αυτά έρχεται και ως κερασάκι στην τούρτα ο ΣΥΡΙΖΑ να εγκαλεί την κυβέρνησή του γιατί επί των ημερών της τα ΜΑΤ συνεχίζουν να δρουν χέρι χέρι με τους χρυσαυγίτες και εκδηλώσεις μίσους κατά προσφύγων και μεταναστών όπως αποδεικνύουν και οι εικόνες που είδαμε την Παρασκευή στον Πειραιά.

Τελικά αυτή η κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη να σπάει κάθε δικό της ρεκόρ αναποτελεσματικότητας, αναξιοπιστίας, αφερεγγυότητας και ασυνέπειας προγραμματικών προεκλογικών λόγων και κυβερνητικών πράξεων ή και κυβερνητικής απραξίας. Δύσκολα στην ελληνική πολιτική ιστορία θα καταγραφεί τέτοια κυβέρνηση που να αυτοδιαψεύδεται για κάθε λέξη που έχει πει… Θα μπορούσε να βγάζει άφθονο γέλιο αν δεν επρόκειτο για τραγωδία που ζει η χώρα.

Πηγή Antinews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]