Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Την Ειδομένη επισκέφθηκε ο τούρκος πρόξενος στη Θεσσαλονίκη

Την Ειδομένη επισκέφθηκε ο πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, Ορχάν Γιαλμάν Οκάν.

Ο τούρκος πρόξενος περιηγήθηκε, τόσο στο οργανωμένο τμήμα του καταυλισμού των προσφύγων, όσο και στις σκηνές που βρίσκονται διάσπαρτες πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές, που παραμένουν κλειστές για περισσότερο από δύο εβδομάδες και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Όπως έγινε γνωστό, ήρθε στην Ειδομένη για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση, ενώ κατά τη διάρκεια της ξενάγησής του από τον αστυνομικό διευθυντή Κιλκίς, Ηλία Μπόλο, σταμάτησε μπροστά από ορισμένες σκηνές, αλλά και σε μερικές παρέες μικρών παιδιών.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]