Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απόστρατοι στα hotspots και στους καταυλισμούς προσφύγων με μισθό 800 ευρώ

Να χρησιμοποιηθούν απόστρατοι, έναντι αμοιβής που δεν θα επηρεάζει την σύνταξή τους, στις “επιχειρήσεις” των ΕΔ για τη φιλοξενία των πρσφύγων και των μεταναστών σκέφτεται η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συζήτησε την ιδέα με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Filippo Grandi,στην συνάντηση που είχαν πριν από μερικές ημέρες στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Οι ανάγκες υποστήριξης σε διοικητικό επίπεδο για την λειτουργία hotspots και προσφυγικών καταυλισμών είναι μεγάλες . Η εμπειρία αποστράτων στην διοίκηση μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη κρίνουν κάποιοι στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και επεξεργάζονται το σχέδιο. Σ΄ ότι αφορά στις αποδοχές όσων ενδιαφερθούν να εμπλακούν οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν σκέψεις για αμοιβές των 800 ευρώ, οι οποίες όμως δεν θα επηρεάζουν τη σύνταξη των αποστράτων.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε συναντηθεί πριν λίγες μέρες με τον Ύπατο Αρμοστή και συζήτησαν τις εξελίξεις στο προσφυγικό ζήτημα και τον τρόπο με τον οποίο η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες μπορεί να συνεισφέρει στην επίλυση του προβλήματος, ιδιαίτερα όσον αφορά το θέμα των ασυνόδευτων παιδιών.

Συζητήθηκαν επίσης οι λύσεις που πρέπει να δοθούν για να μειωθούν οι προσφυγικές ροές και κυρίως η αναγκαιότητα μετεγκατάστασης των προσφύγων απευθείας από την Τουρκία προς άλλες χώρες.

Πηγή Militaire


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ, ΕΠΙΣΤΡΑΤΟΙ, ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ... ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.
    ΟΛΟ ΤΟ "ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πασης φυσεως κρατικοδιαιτοι υπαλληλοι και δη οι ενστολοι αποδεικνυεται ακομη μια φορα ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ οτι ειναι η πεμπτη φαλαγγα της ΝΤΠ στην χωρα μας.Ασχετως αν οι ιδιοι επικαλουνται τα αντιθετα.Εξ ονυχος κρινουμε τον λεοντα λεγανε οι αρχαιοι.Θα πανε δηλαδη κατα το αρθρο οι 45ρηδες νεαροι αποστρατοι να φανε κρατικους μισθους απο τα HOT SPOTS.Ου να μου χαθειτε προδοτες της πατριδας.Για οσους πανε κυριως το λεω.Οι υπολοιποι εχουν ουτως η αλλως το ανεξιτηλο στιγμα του ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥ!!! Οι ενστολοι δεν θα αποκτησουν ΠΟΤΕ τον σεβασμο και την αποδοχη απο τον Ελληνικο λαο οσο συνεχιζουν να τον εκμεταλλευονται βγαινοντας νεοτατοι στην συνταξη και με ενα καρο προνομια.Θα πρεπει η Ελληνικη πολιτεια επιπροσθετα των μονιμων στελεχων να επαναθεσπισει την ενοπλη εθνοφυλακη των συνορων (μη αμοιβομενη-μονο για πατριωτες) την εθελοντικη στρατευση ειδικων δυναμεων(μη αμοιβομενη-μονο για πατριωτες) και ταυτοχρονα σε εποχες οπως οι σημερινες επισης εθελοντικα αυτοδιοικουμενα ενοπλα σωματα(μη αμοιβομενα-μονο για πατριωτες) υπαγομενα απευθειας στο ΓΕΕΘΑ.Δια βοης εκλογη των πολεμικων ηγετων.Η Ελλας υπο Πρωσσικο συστημα στρατιωτικης διοικησης δυστυχως ΔΕΝ μπορει να πολεμησει.Η μπορει πλημμελως.Πρεπει να επανεφευρουμε τον αρχεγονο πατριωτικο ψυχισμο και την αμεση δια βοης δημοκρατια στο στρατευμα σε ειδικα πολεμικα σωματα.Ας μελετησουμε και λιγο τον Ξενοφωντα!Αλλιως αντι για πολεμιστες θα εκτρεφουμε Λουδοβικους ΔΥ και μικρους πασσαδες με γαλονια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]