Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Βόμβα» Τουσκ αποκαλύπτει τις μυστικές συμφωνίες του Αλέξη για το «προσφυγικό»!

O D. Tusk ευχαριστεί τις Βαλκανικές χώρες για το κλείσιμο των συνόρων
Ευρωπαϊκό προσυμφωνημένο σχέδιο η απομόνωση της Ελλάδας που «θυσιάζεται» για να σωθεί η Ευρώπη, με την μυστική συναίνεση του τραγικού Τσίπρα
Απαιτείται άμεση σύγκλιση της Βουλής, με απαίτηση "εδώ και τώρα" παραίτησης της συγκυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

O πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, D. Tusk, ευχαρίστησε με αναρτήσεις του στο twitter τις χώρες των δυτικών Βαλκανίων για την «εφαρμογή μέρους της στρατηγικής του σχεδίου της ΕΕ», αναφερόμενος στην απόφασή τους να προχωρήσουν σε κλείσιμο των συνόρων τους για τους πρόσφυγες. Όπως σημείωσε, δεν πρόκειται για μονομερείς αποφάσεις που έλαβαν αλλά για κοινή ευρωπαϊκή απόφαση.

Συγκεκριμένα, τα tweets του D. Tusk αναφέρουν ότι:
«Οι παράτυπες ροές μεταναστών κατά μήκος της διαδρομής των Δυτικών Βαλκανίων έφτασαν στο τέλος τους. Δεν πρόκειται για ζήτημα μονομερών αποφάσεων αλλά για κοινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης των 28.
Ευχαριστώ τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων για την εφαρμογή μέρους της συνολικής στρατηγικής της ΕΕ προς στην αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης».


Από τις σύντομες αλλά αποκαλυπτικότατες δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο οποίος απερίφραστα ανακοινώνει πως η απόφαση να κλείσουν τα σύνορα οι Βαλκανικές χώρες δεν είναι μονομερής, αλλά είναι μέρος του συνολικού ευρωπαϊκού σχεδίου αντιμετώπισης του «προσφυγικού» και είναι ομόφωνη, δηλαδή την αποδέχθηκε και ο φερόμενος και ως Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ανοίγει ένα νέο πολιτικό κεφάλαιο για την Ελλάδα και την ποιότητα εξυπηρέτησης των Ελληνικών συμφερόντων από τον «διαπραγματευτή» της χώρας, τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του.

Εκτός του ότι ο Donald Tusk «καρφώνει» τον Αλέξη Τσίπρα και την μυστική συμφωνία – απόφαση της Ευρώπης που μετατρέπει την Ελλάδα σε αποθήκη ανθρώπων, καταστρέφοντας όλα όσα δεν κατόρθωσαν να καταστρέψουν τα περίφημα μνημόνια («είναι λάθος, αλλά εσείς πρέπει να τα υλοποιήσετε»), εισάγοντας άπειρους κινδύνους τόσο για την ταυτότητα της χώρας όσο και για την ζωή των γηγενών κατοίκων (μέχρι στιγμής ονομάζονται Έλληνες), οι λιτές και αποκαλυπτικές δηλώσεις ξεσκεπάζουν μέρος του ευρωπαϊκού σχεδίου, αφού η αναφορά του κ. Tusk είναι σαφής όταν αναφέρεται σε «εφαρμογή μέρους της συνολικής στρατηγικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Δυστυχώς, η διαπραγματευτική δεινότητα του Αλέξη Τσίπρα (ο οποίος με δηλώσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου φέρεται να είχε προσυμφωνήσει νέο – τρίτο μνημόνιο με τους δανειστές) αποδεικνύεται το μέγιστο κακό για την Ελλάδα, η οποία απομονώνεται βάσει (παράνομου σύμφωνα με τον ΟΗΕ) σχεδίου (step by step) προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι αντιδράσεις των Ελλήνων πολιτών.
Είναι όμως και η παρατεταμένη πρωθυπουργική περίοδος μεστή παραπλανήσεων και ψευδών της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, η οποία αφού «καθάρισε» την οικονομία, οδηγεί πλέον συντεταγμένα την Ελλάδα σε μία εθνική καταστροφή στα ελληνοτουρκικά και στο Αιγαίο και ταυτόχρονα μετατρέπει τη χώρα σε μία τεράστια φυλακή ανεπιθύμητων για την Ευρώπη «προσφύγων».
Κι ενώ ήδη κυβερνητικά στελέχη επαναλαμβάνουν τα περί ανθρωπιστικής κρίσεως στην Ελλάδα που το τελευταίο διάστημα ανακοινώνει η Ευρώπη, το μεγάλο ερώτημα που τίθεται είναι: Πόσο κοντά, άραγε, βρισκόμαστε σε μία κοινωνική έκρηξη; Πόσο κοντά βρισκόμαστε σε ένα ξέσπασμα του ελληνικού λαού, του οποίου τα αποτελέσματα δεν μπορούν να προϋπολογισθούν;

ΥΓ: Να θυμίσουμε την λαϊκή παροιμία που λέει «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται»… Και ο πρώτος χρόνος της πρωτοδεύτερης φορά αριστερά κυβέρνησης έχει ήδη περάσει…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]