Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελλαδιστάν: Η αποθήκη λαθρομεταναστών της Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής

Θα χαλαρώσουν τα μνημόνια που υπέγραψαν οι προδοτικές κυβερνήσεις
ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με συμφωνία να γίνουμε η αποθήκη όλων των λαθρομεταναστών και προσφύγων.

Η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας είναι σε πλήρη εξέλιξη, αφού οι Έλληνες για κάποιο λόγο είναι υπνωτισμένοι και θεωρούν ότι όλα γίνονται για ανθρωπιστικούς λόγους.
Οι ανθέλληνες του Σύριζα και των Εξελ (Εξαρτημένων Ελλήνων) έχουν πείσει όλο τον κόσμο ότι οι παράνομοι μετανάστες είναι πρόσφυγες, όταν όλοι γνωρίζουν ότι πραγματικοί πρόσφυγες δεν είναι ούτε 20% αυτών που έρχονται.
Οι υπόλοιποι έρχονται από χώρες της Ασίας και της Αφρικής επειδή έμαθαν ότι η Ελλάδα άνοιξε τα σύνορά της και η είσοδος στην Ευρώπη είναι πλέον ελεύθερη. Έρχονται δηλαδή να λιαστούν και να εξαφανιστούν!

Σε πολύ λίγα χρόνια από τώρα, έχουμε δει σε χώρες όπως η Αγγλία, η Γαλλία και η Σουηδία, οι Μουσουλμάνοι θα είναι περισσότεροι από τους Έλληνες στην Ελλάδα.

Η διαφορά Ευρωπαίων και Μουσουλμάνων;
Οι Μουσουλμάνοι είναι φανατικοί και απαιτούν.
Οι Ευρωπαίοι αδιαφορούν και χλευάζουν (τη δικιά τους θρησκεία – αν πιστεύουν δηλαδή σε κάτι).

Άρα, το Ισλάμ θα επιβληθεί στην κοινωνία χωρίς την παραμικρή αντίδραση. Θα το δεχτούμε νομίζοντας ότι έτσι είμαστε καλοί άνθρωποι, αφού αν παραπονεθείς χαρακτηρίζεσαι ρατσιστής και φασίστας.

Ισλάμ και Δημοκρατία/Ελευθερία δεν μπορούν να συνυπάρχουν στην ίδια κοινωνία, και αν δεν το κατανοήσουμε γρήγορα οι ελευθερίες μας θα εξαφανιστούν.

Είχαμε την ομορφότερη χώρα του κόσμου στο καλύτερο σημείο επί της γης… και δώσαμε τα κλειδιά της πατρίδας μας στους ανθέλληνες, εθνομηδενιστές και απατεώνες πολιτικούς της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του Σύριζα και των Εξελ… και πολύ σύντομα η Ελλάδα θα είναι ένας Ισλαμοποιημένος βόθρος της Ευρώπης.

Δηλαδή, όταν ξυπνήσουμε θα είμαστε δούλοι!

Πηγή "Στρουθοκάμηλος"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]