Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο βασιλιάς της Ιορδανίας "ξεγυμνώνει" τον Ερντογάν

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Καταπέλτης κατά του Ερντογάν ήταν ο βασιλιάς της Ιορδανίας Abdullah Β, ο οποίος ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο είχε προειδοποιήσει τις ΗΠΑ ότι η Τουρκία εκπαιδεύει και εξάγει στην Ευρώπη τρομοκράτες Τζιχαντιστές που θα επιχειρήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στα μεγάλα ευρωπαϊκά αστικά κέντρα.

Σύμφωνα με τον Russian TV, ο Ιορδανός μονάρχης σε επίσημη επίσκεψη που είχε κάνει στις 11 Ιανουαρίου στις ΗΠΑ και στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Ομπάμα στο Οβάλ γραφείο, είχε αποκαλύψει ότι υπάρχουν αποδείξεις πως στην Τουρκία υπάρχουν και λειτουργούν στρατόπεδα εκπαίδευσης Τζιχαντιστών τρομοκρατών, που στη συνέχεια προωθούνται στις ευρωπαϊκές χώρες για την διενέργεια τρομοκρατικών επιθέσεων.

Ο Ιορδανός μονάρχης κατήγγειλε τότε ότι ο Ερντογάν είναι μεγάλος υποκριτής και ότι είναι οπαδός του ριζοσπαστικού Ισλάμ και πως επίσης έχει οργανώσει στην χώρα του ομάδες αυτοκτονίας ριζοσπαστών ισλαμιστών, που αποτελούν παγκόσμιο κίνδυνο καθώς τους εξάγει στις χώρες της Ευρώπης.
Ο Τούρκος πρόεδρος, σύμφωνα με τον Ιορδανό μονάρχη ο οποίος είναι στο τιμόνι της Ιορδανίας από το 1999 και είναι άριστος γνώστης όλων των εξελίξεων στης περιοχή, έχει οδηγήσει την χώρα του σε ένα ακραίο ριζοσπαστικό Ισλάμ που αποτελεί πλέον κίνδυνο για την παγκόσμια ειρήνη.

Ο Abdullah Β είχε τότε συναντήσεις κεκλεισμένων των θυρών με τους γερουσιαστές Joch McCain και Paul Ryan, όπου τους είχε παρουσιάσει στοιχεία για τις δραστηριότητες του Ερντογάν υπονόμευσης της Ευρώπης μέσω των δολοφόνων Τζιχαντιστών.

Το ερώτημα είναι μετά από όλες αυτές τις νέες αποκαλύψεις που έρχονται μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, γιατί οι Ευρωπαίοι ηγέτες αλλά και αυτοί στην Αμερική όχι μόνο κάνουν τα στραβά μάτια για τον υπερφίαλο Τούρκο ηγέτη, αλλά από πάνω του δίνουν και… χρήματα και συγχαρητήρια!

Μάλλον τα θέλανε για ευνόητους λόγους και η πλημμυρίδα του επικίνδυνου ριζοσπαστικού Ισλάμ συνεχίζεται στην Ευρώπη, αλλά κυρίως και στην Ελλάδα.

Να δούμε ποιος θα μας βάλει μυαλό.

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]