Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Λαυράκια» έβγαλαν οι Βέλγοι στην τουρκική συνοικία των Βρυξελλών

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Λίγες ώρες μετά την διπλή τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο και στο μετρό των Βρυξελλών, η Βελγική Αστυνομία με ειδικές δυνάμεις του στρατού εισέβαλλε στην τουρκική συνοικία(!) της πόλης (Schaarbeek) και ξεκίνησε εκτεταμένες έρευνες.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών υπήρξαν συλλήψεις αγνώστου αριθμού πολιτών, ενώ σύμφωνα με δημοσίευση του CNN σε αυτή την πολύ σοβαρή αντιτρομοκρατική επιχείρηση υπήρξαν σε κατοικίες και ευρήματα τα οποία συνελέγησαν. Ανάμεσα στα ευρήματα της Βελγικής Αστυνομίας τα σημαντικότερα είναι βόμβες με καρφιά, χημικά και μία σημαία των τζιχαντιστών (ISIS).

Ιδιαίτερος είναι ο προβληματισμός των αρχών κυρίως για τα χημικά που βρέθηκαν και την δυνατότητα που έχουν οι εξτρεμιστές ισλαμιστές (υποστηρικτές ή στρατιώτες του ISIS) να προχωρήσουν στην παραγωγή ειδικών χημικών συνθέσεων μέσα στα πλαίσια ενός χημικού πολέμου σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και όχι μόνο…

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία για ανάκριση, ενώ σε έκταση 3,5-4 τετραγωνικών χιλιομέτρων στην συγκεκριμένη συνοικία συνεχίζονται (και αναμένεται να επεκταθούν) οι έρευνες για τους πρωτεργάτες, τους συνεργάτες και υποστηρικτές του τρομοκρατικού χτυπήματος, τους οποίους αναζητούν οι Βελγικές Ειδικές Δυνάμεις μεταξύ των γνωστών των τρομοκρατών, όπως αυτοί καταγράφηκαν και εντοπίστηκαν σε κάμερες ασφαλείας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]