Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κύριε Καμμένε, ΥΕΘΑ, ΤΟΛΜΗΣΤΕ!..

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Παρακολουθώ, όπως νομίζω πολλοί Έλληνες εντός και εκτός συνόρων, όσα γράφονται σε εφημερίδες και στα social media για την ΟΡΓΗ του ΥΕΘΑ κυρίου Πάνου Καμμένου με το λεκτικό «ολίσθημα-γκάφα» όπως χαρακτηρίστηκε από κάποιους του Υπουργού κυρίου Μουζάλα να αποκαλέσει την ΠΓΔΜ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...

Παρακολουθώ και τα όσα λέγονται σε ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές και στα έντυπα ΜΜΕ και blogs από πολιτικούς και πολίτες που ανέδειξαν για μια ακόμη φορά την αιώνια ανήκεστο βλάβη στην κοινωνικό-πολιτική μας υγεία που λέγεται… Διχόνοια!

Μπράβο λένε κάποιοι στον κύριο Καμμένο και ζητούν να επιμείνει στην παραίτηση Μουζάλα…

Ε, δεν είπε και τίποτε φοβερό (και ζήτησε και συγνώμη) λένε άλλοι προτείνοντας να ξεχαστεί το επεισόδιο καθώς ΟΛΟΙ (φάνηκε με τους μετανάστες στην Ειδομένη) αποκαλούν την ΠΓΔΜ… ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!…

Κάπου ανάμεσα ταρακουνήθηκαν κάποιοι για απώλεια της… καρέκλας έτσι και πέσει η Συν-Κυβέρνηση!..

Τους καθησύχασε ΚΑΘΑΡΑ και ΞΑΣΤΕΡΑ, απερίφραστα θα έλεγα, ο κύριος Καμμένος δηλώνοντας ότι ΣΤΗΡΙΖΕΙ την Συν-Κυβέρνηση (και γύρισαν κάποιες ψυχές από την… κούλουρη.)

Πολλοί στην ανεργία και πολλοί με ψαλιδισμένες συντάξεις και μισθούς αρνήθηκαν να «προβληματισθούν» με πολιτικές αντιπαραθέσεις…

Θα παρακαλέσω από εδώ τον κύριο Καμμένο, μόλις επιστρέψει από τις ΗΠΑ (και επιστρέψει και ο κ Τσίπρας) αντί να επιμείνει στην παραίτηση του κυρίου Μουζάλα να κάνει κάτι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ πιο πρακτικό για να καθαρίσει πια αυτή η ομίχλη που μας έχει τυλίξει εδώ και δεκαετίες στο θέμα των Σκοπιανών - Σλαβομακεδόνων:

Κύριε ΚΑΜΜΕΝΕ ΤΟΛΜΗΣΤΕ και ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ για το όνομα της ΠΓΔΜ!

Όλα τα άλλα, θα αποδειχθούν πολιτικές πιρουέτες που θα διατηρήσουν την ομίχλη γύρω από το Εθνικό θέμα…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΚΑΛΑ...
    ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΤΗΝ ΑΓΑΡΜΠΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ ΤΟΥ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΕΝΑΣ ΤΡΙΣΧΕΙΡΙΣΤΟΣ -ΚΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ, ΑΚΟΜΑ- ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΜΗΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΑΥΛΟ-ΚΩΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ, ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ..
    ΚΥΡΙΕ (..ΛΕΜΕ) ΚΑΘΗΓΗΤΑ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ)...
    ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕ ΚΙ ΑΥΤΟ Ο ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ ΜΠΟΥΛΟΚΟΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ..
    ΤΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΣ ΑΜΠΛΑΟΥΜΠΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΗ ΒΑΡΔΑΣΚΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
    ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΟΥ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ.
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΚΟΨΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ.
    ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ, που καταδικάζεις τους πάντες, ακόμη και αυτούς που διαγράφηκαν από τα συστήματα πλύσης εγκφάλου (βλ. ΜΜΕ) όπως ο καθηγητής Πιπερόπουλος, γιατί επιτίθεσαι σε αυτόν που δεν επέλεξε να βολευτεί με το σύστημα; Απλά επιτίθεσαι για να κάνεις ντόρο ή είσαι μέρος του συστήματος που θέλει να απογοητεύσει αυτούς τους επωνυμους που ακόμη του αντιστέκονται σθεναρά; Το μυαλό μου πάει στο δεύτερο, γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι είσαι ένας ακόμη ηλίθιος που πιθηκίζει συμπεριφορές του συστήματος

      Διαγραφή
    2. και λιγα λες αδελφε . Ο Πιπεροπουλος που προσφωνει τον εφιαλτη κυριο και το κυνοβουλιο , κοινοβουλιο , ιδεα δεν εχει του τι συμβαινει στην Πατριδα . Αλλα και ο αλλος σχολιαστης ...αγρον ηγοραζει την ωρα που ξεψυχαει η Πατριδα .
      Εχθρος του Εθνους μας και της Πατριδος ειναι το προδοτικο κρατος και ολα τα αλλα ειναι για χαχοχολους και βολεμενους μεν , μελλοθανατους δε .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]