Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ευρώπη εκβιάζεται και υποκύπτει στον Ερντογάν θυσιάζοντας την Ελλάδα

Σύνοδος Κορυφής στην Ευρώπη των πολιτικών νάνων, που ανέχονται εκβιασμούς του παράφρονα δικτάκτορα Ερντογάν 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην Ευρώπη, συνιστούν το απόλυτο της απαξίας των ευρωπαϊκών ιδεωδών. Κι αυτό, επειδή σύσσωμη η Ευρώπη σύρεται, εκβιάζεται, άγεται και φέρεται από τον Αχμέτ Νταβούτογλου και την Τουρκία του παράφρονα δικτάτορα – σουλτάνου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η Ευρώπη αντιμετωπίζει το μείζον πρόβλημα του «Προσφυγικού», διαπραγματεύεται ανθρώπινες ζωές σκοπεύοντας να μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης – διαλογής και παραμονής ενός τεράστιου αριθμού λαθρομεταναστών και προσφύγων, απέναντι σε μία Τουρκία που ως έμπορος ανθρώπων (κράτος δουλέμπορος) αλλά και ως χώρα που με την συνεργασία της με το Ισλαμικό Κράτος φέρει τεράστια ευθύνη για τις μεταναστευτικές ροές προσφύγων και λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη.

Όμως, εκτός από την εμφανέστατη εμπλοκή της Τουρκίας με τους τζιχαντιστές και στα όσα συμβαίνουν στη Συρία και στο Ιράκ, είναι η ίδια η Τουρκία που βομβαρδίζει τουρκικές πόλεις και δολοφονεί τούρκους – κούρδους πολίτες…
Είναι η Τουρκία του σουλτάνου Ταγίπ Ερντογάν που φυλακίζει δημοσιογράφους, που κλείνει αντιπολιτευόμενες εφημερίδες, που διώκει δικαστές και εισαγγελείς, αστυνομικούς και στρατιωτικούς επειδή αποκάλυψαν την ροή τροφοδοσίας των τζιχαντιστών από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.
Είναι η Τουρκία που στήνει προβοκάτσιες στην Συρία, που βομβαρδίζει τους Κούρδους της Συρίας και του Ιράκ και που για να ικανοποιήσει τους μεγαλομανείς σχεδιασμούς του παράφρονα ισλαμιστή Ταγίπ Ερντογάν και προσπαθεί να τινάξει στον αέρα την Μέση Ανατολή και όχι μόνο, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τους προσφυγικούς πληθυσμούς και που στη συνέχεια, οργανωμένα (με το τουρκικό παρακράτος, αλλά και με ειδικές παρακρατικές παραστρατιωτικές ομάδες) τους μεταφέρει στα παράλια του Αιγαίου για να τους «ξεφορτώσει» στην Ελλάδα…

Είναι η Τουρκία, που σήμερα συζητά επί ίσοις όροις, και εκβιάζει τους τρομοκρατημένους ευρωπαίους ηγετίσκους, απαιτώντας θρασύτατα την ικανοποίηση σειράς παράλογων απαιτήσεων εις βάρος τόσο της Ελλάδας όσο και της φυλλορροούσας ευρωπαϊκής πολιτικής ελίτ, η οποία φαίνεται να αποδέχεται την μετατροπή της Ελλάδας σε μία τεράστια ανοιχτή φυλακή, διαλογητήριο ανθρώπων, με σοβαρότατους (αν όχι βέβαιους) κινδύνους δημιουργίας και τοποθέτησης μίας δημογραφικής βόμβας και μίας σαφέστατης απειλής διάλυσης της εσωτερικής ασφάλειας της Ελλάδας, την οποία οι Ευρωπαίοι ηγέτες αποφάσισαν να θυσιάσουν (σαν να τους ανήκει) για να εξασφαλίσουν την εσωτερική ομαλότητα και ειρήνη, αλλά και την ασφάλεια των υπόλοιπων πολιτών, πλην των Ελλήνων…

Είναι η Ευρώπη, δυστυχώς, που δεν αντιλαμβάνεται πως η φερεγγυότητα της Τουρκίας αγγίζει το μηδέν, παρά τα ό,ποια «σημάδια» έχει επιδείξει ενίοτε μέχρι σήμερα η τουρκική πολιτική απέναντι στους ευρωπαίους συνομιλητές της.

Δυστυχώς, η κάκιστη ποιότητα των ευρωπαίων πολιτικών, ο εμφανής ρατσισμός, η πολιτική εσωστρέφεια (κατακόρυφη αύξηση εθνικιστικών και ναζιστικών τάσεων και η λογιστική αντιμετώπιση που επιδεικνύουν σε ζητήματα αμιγώς πολιτικά (με έντονα κοινωνικά στοιχεία) δημιουργούν συνθήκες διάλυσης του ευρωπαϊκού ονείρου, που απώλεσε κάθε ίχνος αλληλεγγύης μεταξύ των χωρών μελών της Ε.Ε., αλλά επιπλέον, κατήντησε να συνομιλεί με ένα κράτος εκβιαστή, δολοφόνο και τρομοκράτη που δεν διστάζει να απειλεί έως και την παγκόσμια ειρήνη…

Με την βεβαιότητα πως η Τουρκία δεν πρόκειται να τηρήσει καμία από τις συμφωνίες που αναμένεται να συνάψει με τους ευρωπαίους πολιτικούς νάνους, αναμένουμε κρίσιμες εξελίξεις στο Αιγαίο, την Θράκη και την Κύπρο.

Κι ενώ δεν τίθεται καν θέμα για ευρωπαϊκή αποζημίωση προς την Ελλάδα εξαιτίας των όσων αρνητικών επιπτώσεων θα επιφέρει η συμφωνία της Ευρώπης με τον δικτάτορα σουλτάνο Ερντογάν (η αποζημίωση προς την Ελλάδα θα έπρεπε να είναι άμεση και τεράστια, ξεπερνώντας και το 1 τρις ευρώ, εξαιτίας του μεγέθους κινδύνου εκτίθεται η χώρα για να… διασωθεί η υπόλοιπη Ευρώπη), ίσως θα έπρεπε να ξεφύγουμε από τις «τετριμμένες» διαπιστώσεις, τολμώντας μία ουσιαστική πρόταση για αντιμετώπιση του «Προσφυγικού» και των τουρκικών εκβιασμών.

Θα μπορούσε, κάλλιστα (εάν πραγματικά η Γερμανική Ευρώπη επιθυμούσε να λύσει το «μείζον πρόβλημα» που απειλεί τις κοινωνίες και τα δημογραφικά στοιχεία χωρών της κεντρικής κα βόρειας Ευρώπης) να υπάρξει μία επιθετική ευρωπαϊκή τοποθέτηση απέναντι στην Τουρκία, με ευθεία απειλή άμεσης παύσης εισαγωγών τουρκικών προϊόντων στην Ευρώπη... Δηλαδή, να απειλήσει η Ευρώπη την Τουρκία με υλοποίηση ενός σκληρότατου οικονομικού μέτρου, του οποίου τα καταστροφικά αποτελέσματα θα γινόταν άμεσα αντιληπτά στην τουρκική οικονομία, με ό,τι θα σήμαινε αυτό για την εσωτερική ειρήνη και την ασφάλεια της κυβέρνησης Νταβούτογλου.

Θα μπορούσε, δηλαδή, η Ευρώπη να απειλήσει τον Ερντογάν με οικονομική καταστροφή… Αλλά δεν το έκανε… επειδή τα γερμανικά συμφέροντα (εργοστάσια που λειτουργούν στην Τουρκία παράγοντας φθηνά προϊόντα) θα βλάπτονταν σοβαρότατα. Δηλαδή, η Ευρώπη επέλεξε να εκβιάζεται από έναν παράφρονα δικτάτορα από το να αντιμετωπίσει καίρια και παραδειγματικά την αλλαζονική τουρκική ηγεσία…! Η Ευρώπη επέλεξε να καταστρέψει την Ελλάδα (πέρα από οικονομικά και δημογραφικά) από το να «βάλει στη θέση» του τον Ερντογάν… Κι αυτό, για να μην θιγούν τα γερμανικά συμφέροντα…

Αν αυτή η Ευρώπη έχει την εντύπωση πως θα διατηρηθεί πολύ, τότε κάποιος πρέπει να της στείλει το μήνυμα ότι είναι πλέον παρελθόν. Και μάλιστα, παρελθόν με υπογραφή… της Τουρκίας και του παράφρονα «σουλτάνου» Ερντογάν, αλλά και της ίδιας της Μέρκελ, η οποία αδυνατώντας να εγκαταλείψει τα γερμανικά συμφέροντα, αλλά και μία διαχρονική φιλία με την Άγκυρα, εκμεταλλευόμενη παράλληλα την κυβερνητική ανυπαρξία του Αλέξη Τσίπρα και της τραγικής επικίνδυνης παρέας του, επέλεξε να κερδίσει χρόνο για να «κάνει ταμείο», πριν αρχίσουν οι υπόλοιποι ευρωπαϊκοί λαοί να αντιλαμβάνονται την επικινδυνότητα του γερμανικού ρόλου στην ευρωπαϊκή ταυτότητα και τρόπο ζωής…

Για  όσους δεν το κατάλαβαν, η Ευρώπη ήταν ένα όνειρο που έγινε εφιάλτης. Και τελειώνει με τον χειρότερο τρόπο για την Ελλάδα, ξεπουλώντας την για να κερδίσει χρόνο για την δική της διάσωση. Στην Ευρώπη του "ο σώζων ευατόν σωθήτω" ίσως η χώρα θα έπρεπε να ανοίξει πρώτη την πόρτα της εξόδου...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Ότι και να κάνουν οι γελωτοποιοί της Ευρώπης, το μέλλον της φίλης τους είναι προδιαγεγραμμένο και ο εξευτελισμός τους αναπόφευκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εκβιάζεται κανένας,βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία και παίζουν θέατρο,του παραλόγου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ φιλε μου που κρατας καθαρο το μυαλο και την κριση σου .
      Συμμορια ειναι η ΕΕ και μακρυ της χερι τα τουρκομογγολια και ολοι μαζι μας καταστρεφουν με την βοηθεια των 300+1 εθνοπροδοτων .
      Κεφαλη δε αυτων οι περα του Ατλαντικου δολοφονοι των λαων . Απλα ειναι τα πραγματα και οποιος δεν τα βλεπει , η , ειναι δικος τους , η , ηληθιος .
      Αρθρα οπως τουτο , επαψα προ πολλου να τα διαβαζω .
      Οσοι εχουν καθαρο νου γνωριζουν και ειναι ετοιμοι για τον θερισμο .
      ΘΕΡΟΣ - ΤΡΥΓΟΣ - ΠΟΛΕΜΟΣ .

      Διαγραφή
  3. Συνειδητοποιήστε το

    Η εισβολή των μουσουλμάνων είναι μεθοδικά σχεδιασμένη.Είναι όλοι τους άνθρωποι νέοι,καθοδηγούμενοι από ΜΚΟ οργανώσεις,με χρήματα στη τσέπη και πλήρως ενήμεροι.Ελάχιστοι είναι οι πρόσφυγες τους οποίους χρησιμοποιούν.Είναι πρωτόγνωρο ιστορικά,εισβολή εν καιρό ειρήνης και με τις ευλογίες των ιθυνόντων μας.Είχαμε εισβολές κατά καιρούς,είχαμε μετακινήσεις πληθυσμών κατά καιρούς,ηθελημένες ή και βίαιες,αλλά τούτο το γεγονός δεν έχει ξαναγίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν αρχισουν να φευγουν οχι απο ΕΕ που ειναι το μαντρωμα Ευρωπης και Τουρκιας (γι αυτο συνεργαζονται αγαστά με τις υπερατλαντικες ευλογιες), αλλα απο το ΝΑΤΟ προς Ρωσια, εκει θα δειτε τι εχει να γινει.....Ομως ετσι που καταντησαν την Ελλαδα, ζητιανο και παρια, αν δε στεκεται μια χωρα στα ποδια της να εχει δυναμη να πιεζει, την καταπινουν ολοι. Η Ορθοδοξια και το Ελληνικο μυαλο ειναι που φοβουνται οι εχθροι μας και θελουν πριν απλωσουν το χερι τους πανω μας, να μας εχουν τελειως ισοπεδωσει. Δειχνει οτι το εχουν μεχρι στιγμης καταφερει αλλα δεν τελειωσαμε ακομα. Αν ηξερε η Ελλαδα τι οπλο εχει στα χερια της θα γονατιζε ικετευουσα το Χριστο και τη Παναγια και ολα θα επαιρναν αλλη τροπη.
    "Η Κυπρος αν μετανοουσε, μεσα σε μια βδομαδα θα εδιωχνε τους Τουρκους..."Αγ. Παισιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς όταν άρχισε η δημιουργία της Ενωμένης Ευρώπης κανείς δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη , αλλά δυστυχώς οι μετέπειτα ηγέτες αναδείχθηκαν όχι μόνον κατώτεροι των περιστάσεων αλλά μεγάλοι Υποκριτές μεγάλοι Ψεύτες. Ολοι τους έχουν υποκείψη στις απαιτήσεις των τούρκων λές και δεν ξέρουν τι πρόκειται να συμβεί αλλά όλα αυτά τα κάνουνε για έναν και μοναδικό λόγο όλοι τους έχουν κατεβάσει τα παντελόνια τους στις απαιτήσεις του δόγματος ΣΟΙΜΠΛΕ και δυτυχώς αυτό θα σημάνει και το τέλος της Ε.Ε.Η Ιστορία κάποτε θα γράψει ότι υπήρξατε κατώτεροι των περιστάσεων και εξ' αιτίας σας διαλύσατε την Ε.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΕ δημιουργηθηκε για να διαλυσει τα Ευρωπαικα Εθνη -κρατη . Αρκετοι ηξεραν ποιοι κρυβονταν πισω απο τα σημαιακια .
      Δεν ειναι κατωτεροι των περιστασεων . Υπηρετουν το αρχικο σχεδιο .
      Ο ΚΟΥΤΟΛΑΟΣ ομως που δηδεν ψηφιζει επεσε με τα μουτρα στα καθρεφτακια τους και τωρα θα θεριση .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]