Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών στο Καστελλόριζο

Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις και στην Αστυνομία για μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών που βρέθηκαν στην Μεγίστη!

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ποσότητα εκρηκτικής ύλης (αμμωνίτη) βάρους 205,5 κιλών εντοπίστηκε από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Καστελλορίζου.

Η κατασχεθείσα εκρηκτική ύλη βρισκόταν τοποθετημένη σε πλαστικές συσκευασίες σε χώρο που χρησιμοποιείται για την απόθεση απορριμμάτων.

Ο Αμμωνίτης είναι κονιώδες εκρηκτικό με κύρια συστατικά το νιτρικό αμμώνιο και το τρινιτροτολουόλιο (TNT). Δεν περιέχει νιτρογλυκερίνη ή νιτρογλυκόλη ή άλλες τοξικές ενώσεις όπως το δινιτιτουλόλιο. Η υψηλή περιεκτικότητα σε τρινιτροτολουόλιο αυξάνει σημαντικά τις εκρηκτικές ιδιότητές του.

Προανάκριση διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα του νησιού, ενώ διερευνώνται τόσο ο τρόπος μεταφοράς, αλλά και πιθανής αποτελεσματικής χρήσης (αναζήτηση στόχων) στο νησί του Καστελλόριζου. Επίσης, οι αρχές διερευνούν άτομα που μπορεί να προσέγγισαν του χώρου ανεύρεσης των εκρηκτικών κατά το τελευταίο 24ωρο.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]