Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αναδίπλωση Καμμένου με λεονταρισμούς!

Πολιτική αυτοκτονία και ταφόπλακα στους ΑΝΕΛ δια χειρός Καμμένου
"Η ισχύς της καρέκλας" φέρνει την ανοχή στην διάλυση των "κόκκινων γραμμών"

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος 

Μπορεί τα θαύματα «να κρατάνε τρεις ημέρες», στην περίπτωση όμως του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου το θαύμα «διήρκησε» κάτι περισσότερο από 12 ώρες… Και σε αυτές τις ώρες εμφανίσθηκαν και οι πρόθυμοι αντικαταστάτες, για να μπορέσει ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο χωρίς καμία απειλή ή διακοπή…

Έτσι, μετά από τις «απειλές» προς την κυβέρνηση για τα λεγόμενα του κ. Μουζάλα περί «Μακεδονίας», αφού πέρασε μία νύχτα «διαβουλεύσεων» και ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝ.ΕΛ., ο κ. Καμμένος, «ανέκρουσε πρύμναν», επανήλθε στην "φυσιολογικότητα ΣΥΡΙΖΑ" και εμφανίστηκε στις κάμερες για να δηλώσει ότι «δίνει ψήφο εμπιστοσύνης τετραετίας σε αυτή την κυβέρνηση», ενώ συνεχίζει να καταγγέλλει τον κ. Μουζάλα στον οποίο δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης…!

Προφανώς ο κ. Καμμένος δεν ενοχλήθηκε διόλου από την άρνηση του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα να «πάρει το κεφάλι» του κ. Μουζάλα. Προφανώς δεν ενοχλήθηκε ούτε από τις δηλώσεις των υπολοίπων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, που ταυτίστηκαν στον απόλυτο βαθμό με το «φραστικό λάθος» του κ. Μουζάλα.

Προφανώς ζούμε ημέρες ΑΝΕΛ! Ιδιόμορφες πολιτικά, με έντονο το χρώμα της πολιτικής ανακολουθίας και παρακμής, που ενώ έχουν καταστεί «κύριο γνώρισμα» της σύγχρονης πολιτικής σκηνής (ελέω της -εν ριπή οφθαλμού- εγκατάλειψης των πολιτικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ), τώρα πλέον «χρωματίζουν» και τις πολιτικές αυτοκτονίες όλων εκείνων που έχουν προσδεθεί στο άρμα της εξουσίας και συμπεριφέρονται ως απόλυτα εξαρτώμενοι από την σχέση τους με αυτήν (σχεδόν όπως οι ναρκομανείς με την ηρωίνη).

Τα αμήχανα πρόσωπα, η έκδηλη αποτύπωση της πολιτικής κατάντιας ενός προσώπου που αυτοκτονεί πολιτικά και αντιμετωπίζει αβέβαιο μέλλον στις κοινωνικές του επαφές, μπορεί να καταγράφηκαν με σχετική επάρκεια από τον δημοσιογραφικό φακό, όμως η επίσημη διαβεβαίωση του ηθικού ξεπεσμού και της πολιτικής ανυποληψίας είναι ένα σημείο των καιρών που «εγγυάται» τα τραγικά αποτελέσματα των αποφάσεων «πολιτικών ανδρών» που άγονται και φέρονται από εθνομηδενιστικές ιδεοληψίες ή ονειρώξεις εξουσιομανίας.

Μπορεί, βέβαια, ο κ. Καμμένος να δηλώνει ως «δεδομένη» την στήριξή του σε μία κυβέρνηση και σε έναν πρωθυπουργό που δεν υπολογίζουν τις ό,ποιες προσωπικές του ενστάσεις. Όμως, ο ίδιος θα πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά πως δεδομένη είναι και η πολιτική του εξαφάνιση άμα της απομάκρυνσής του από την εξουσία. Και, επειδή ήδη το γνωρίζει, είναι πλέον αποφασισμένος με κάθε τρόπο και μέσο να-παραμείνει προσκολλημένος σε αυτήν, εγκαταλείποντας τις «κόκκινες γραμμές» του έναντι μίας «πρέζας εξουσίας»…

Και, δυστυχώς, αυτή την «εξάρτηση από την καρέκλα» του κ. Καμμένου, καλείται να πληρώσει πολύ ακριβά η χώρα, αφού από τούδε και στο εξής οι εθνομηδενιστές της κυβέρνησης θα κινούνται ελεύθερα και με την στήριξη του «στρατηγού Πάνου».

Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]