Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Τούρκοι επέλεξαν να διασκεδάσουν στο Καρναβάλι της Ξάνθης

Οι μουσουλμάνοι της Θράκης αγνόησαν 
το "διάταγμα" του ψευτομουφτή Μέτε

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Τις τελευταίες ημέρες και παρά τις ιδιόμορφες καιρικές συνθήκες, αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία, η ακριτική πόλη της Ξάνθης, η πριγκίπισσα της Θράκης, το σταυροδρόμι των πολιτισμών, η πόλη με τα χίλια χρώματα, επιβεβαίωσε πως οι άνθρωποι επιλέγουν στη ζωή τους την χαρά και όχι τους διάφορους εγκάθετους που ζούνε, πλουτίζουν και απολαμβάνουν νόμιμες ή παράνομες εξουσίες που πηγάζουν από το μίσος και τον φθόνο, από σκοτεινούς σχεδιασμούς και σκοπιμότητες.

Η όμορφη πόλη της Ξάνθης γιορτάζει σήμερα το περίφημο Καρναβάλι της, προσφέροντας γέλιο, χαρά και άφθονη διασκέδαση στους επισκέπτες της. Και μπορεί η οικονομική κρίση στην Ελλάδα να μείωσε αισθητά τον αριθμό των καρναβαλιστών από διάφορες γωνιές της Ελλάδας, όμως, δεν εμπόδισε τούρκους πολίτες (κυρίως από την Κωνσταντινούπολη) να μετακινηθούν στην Ελλάδα για να χορέψουν μαζί με τους Έλληνες (χριστιανούς και μουσουλμάνους) στους ξέφρενους ρυθμούς του Καρνάβαλου.

Δυστυχώς, για τον ίδιο, η εντολή που έδωσε ο ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε «οι μουσουλμάνοι της Θράκης να μην συμμετάσχουν στην χριστιανική γιορτή(!) των Καρναβαλιών στην Ξάνθη», έπεσε στο κενό, αφού η συμμετοχή των μουσουλμάνων στο πανηγύρι χαράς και στο ξεφάντωμα του Καρνάβαλου, ήταν κάτι περισσότερο από οφθαλμοφανής. Ο ίδιος, ως «θρησκευτικός ηγέτης» μπορεί να μην γνωρίζει πως το Καρναβάλι δεν είναι χριστιανική γιορτή, γνωρίζει όμως πάρα πολύ καλά πως το Καρναβάλι της Ξάνθης είναι μία σημαντική οικονομική στήριξη στην τοπική οικονομία, και, ενδεχομένως, η παράλογη παραίνεση του ψευτομουφτή Ξάνθης να μην είχε αμιγώς θρησκευτικά χαρακτηριστικά, σίγουρα όμως, είχε οικονομικά χαρακτηριστικά.

Έτσι, εκατοντάδες ιδιωτικά τουρκικά αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν (από την Παρασκευή) στην Ξάνθη. Οι τούρκοι επισκέπτες επέλεξαν είτε να φιλοξενηθούν σε γνωστούς μουσουλμάνους σε Ξάνθη και Κομοτηνή, είτε επέλεξαν για την διαμονή τους κάποιο ξενοδοχείο σε Ξάνθη και Κομοτηνή.

Μπορεί στο Καρναβάλι να κυριαρχούν οι μάσκες και η «ανθρώπινη τρέλα της εκτόνωσης», όμως στα Καρναβάλια της Ξάνθης του 2016 έπεσαν οι μάσκες των τουρκοπρακτόρων και των ανθελλήνων, που υπό την «σκέπη» του Ισλάμ κινούνται μονίμως στην «γραμμή» της τρέλας και της δημιουργίας μίσους, για να μπορούν οι ίδιοι να συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα αγαθά της Άγκυρας που δεν διστάζει να χρησιμοποιεί την θρησκεία και το θρησκευτικό συναίσθημα των απλών ανθρώπων, για να ικανοποιήσει τα επικίνδυνα σχέδια ενός παράφρονα «σουλτάνου», του Ερντογάν…

O ψευτομουφτής Ξάνθης πίνει καφέ στον Βόσπορο με τούρκο πράκτορα (με πλούσια δράση και στην Συρία) που είχε απελαθεί από την Ελλάδα για επεισόδια που προσπάθησε να "στήσει" στην Ρόδο




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Καλή διασκέδαση στο καρναβάλι. Μην αφήνετε ανθρωποειδή να εγκλωβίζουν τις σκέψεις και τις ζωές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]