Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Ρώσοι έπιασαν τον τούρκο δολοφόνο του ρώσου πιλότου

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Ο Τούρκος δολοφόνος του Ρώσου πιλότου που είχε πέσει με το αλεξίπτωτο κατά την κατάρριψη του αεροσκάφους του στις 24 Νοεμβρίου και ο οποίος είχε επικηρυχτεί από τον ίδιο τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν, συνελήφθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες όπως αναφέρουν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες την σύλληψη του Τούρκου δολοφόνου την μετέδωσε πρώτα το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων, Fars Haber Ajansı, προσθέτοντας ότι ο Τούρκος δολοφόνος Arpaslan Çelik συνελήφθηκε από Ειδικές Δυνάμεις που τον καταδίωκαν.

Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων επικαλείται το Russia Today το οποίο μετέδωσε ότι ο δολοφόνος του ήρωα Ρώσου πιλότου, Oleg Peşkov, βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης και θα δώσει λόγο για την δολοφονική εκτέλεση του Ρώσου πιλότου που είχε αιχμαλωτιστεί από τους Τουρκομάνους ισλαμιστές σε συριακό έδαφος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Arpaslan Çelik μετά την ειδεχθή του πράξη είχε πάει στην Τουρκία και εμφανίζονταν δημόσια υπερήφανος για την δολοφονία του Ρώσου πιλότου. Οι Ρώσοι είχαν ορκιστεί να τον συλλάβουν για να δώσει λόγο για την πράξη του.

Τώρα να δούμε που θα υπερηφανευτεί για το έγκλημα του!

Η Άγκυρα βρήκε τον κατάλληλο δάσκαλο της!

Πηγή ΝikosΧeiladakis

Σχόλιο ιστολογίου: Εάν η σύλληψη δεν επιβεβαιωθεί από την Μόσχα, τότε θα πρόκειται για μία προσπάθεια της Τουρκίας να κρύψει τον δολοφόνο, αλλά και να αυξήσει τον τουρκικό εθνικισμό. Αναμένουμε, λοιπόν, την επιβεβαίωση από τη Μόσχα...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Μηπως τον "εδωσαν" οι τουρκοι για να υπαρξει επικοινωνια Ερντογαν με

    Πουτιν μπας και τα 'βρουν;


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλαδιμηρε Πουτιν τιμας την χωρα σου και την θεση που πατριωτικα υπηρετεις, με την απονομη της τιμωριας στο εγκλημα και ικανοποιεις την αισθηση δικαιου οσων εδω στην Ελλαδα της παρακμης και του ξεπουληματος της δικαιοσυνης, παραμενουμε πιστοι οπαδοι της ΝΕΜΕΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα αφού το ανακοίνωσε το RT... Αυτο ρωσικό Μέσο δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το RT από όσο γνωρίζω το μετέδωσε μετά τα τουρκικά ΜΜΕ και έκανε αναπαραγωγή τους

      Διαγραφή
  4. Προτείνω αντί για σχολιασμού μου την ταινία (ντοκιμαντέρ) Πλάκ-Μπέ του Θοδωρή Μαραγκού.
    Νομίζω δίνει απάντηση σε επίκαιρα ζητήματα της διάχυτης πλέον πατριδοκαπηλίας που μας έχει πάρει όλους σβάρνα.

    Π.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω θα ευχηθω απο καρδιας να ειναι αληθεια και να τον εχουν τσακωσει το καθαρμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]