Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πως διαλύεται η Ευρωπαϊκή Ένωση (video)

Γράφει ο Μ. Ν. Χειλαδάκης

Αυτά που γίνονται στην Γερμανία με τους προσφυγές κυριολεκτικά έχουν τρομάξει για τις συνέπειες του αυξανόμενου προσφυγικού ρεύματος ενώ κάποιοι προσπαθούν να ρίξουν όλο αυτό το βάρος στην Ελλάδα. Από την μια η ανεύθυνη πολιτική της Μέρκελ και από την άλλη το διογκούμενο ακροδεξιό κίνημα, δίνει το στίγμα της διάλυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η αυτοκαταστροφική πολιτική των CDU, SPD και των Πράσινων, δεν έχει μόνο προκαλέσει αυτές τις χιονοστιβάδες εγκλημάτων, αλλά είναι επίσης υπεύθυνη για 275.000 θύματα αυτών των εγκλημάτων.

Αστυνομικός που εργάζεται εδώ και χρόνια στην αστυνομία, αναφέρει ότι τα στατιστικά στοιχεία των εγκλημάτων έχουν σκόπιμα αποκρυφτεί. Βίαιες ληστείες ούτε καν καταγράφονται.
Σε μια μέρα μόνο σε ένα μοναδικό αστυνομικό τμήμα καταγραφτήκαν παραπάνω από 28 κλοπές με τραυματίες, αλλά οι αστυνομικοί αδιαφορήσαν να τους κυνηγήσουν και να τους πιάσουν. Γράψανε απλά ότι πρόκειται για μια εγκληματική ομάδα η οποία δρα εδώ και καιρό στην περιοχή.
Ένας πολίτης στην προσπάθεια του να αποτρέψει μια κλοπή, τον κάρφωσαν με μαχαίρι στο στήθος και μόνο από θαύμα γλίτωσε.

Είναι δραματική η κατάσταση σε όλη την Γερμανία.
Καθημερινά είναι χιλιάδες οι καταγγελίες οι οποίες όμως «κόβονται» από τα ΜΜΕ.

Εξιχνιάζονται μόνο το 15% των διαρρήξεων, το άλλο 85% μένει στο σκοτάδι και μιλάμε για 150.000 διαρρήξεις ενώ οι δημοσιογράφοι στα κανάλια μιλανε συνεχώς για την μεγάλη «επιτυχία» της αστυνομίας.

Σκόπιμη παραποίηση της πραγματικότητας από την κυβερνήση και από το σύστημα για να καθησυχάζουν τον λαό και να δίνουν την εντύπωση ότι όλα είναι «ρόδινα» και υπό έλεγχο. Θα μας χαρακτηρίσουν, λέει ο αστυνομικός και πεσιμιστές αν ομολογήσουμε ότι το 85% τον εγκληματών δεν εξιχνιάζονται ποτέ.

250.000 εγκληματικές πράξεις και κάθε μέρα διαπράττουν 750 εγκλήματα αυτοί που αιτούν άσυλο. Είναι δολοφονίες, βιασμοί, σεξουαλικές παρενόχλησεις, λήστείες, ξυλοδαρμοί , μαχαιρώματα και διαρρήξεις κάθε μέρα σε διαμερίσματα πολιτών. Ετοιμαστείτε!



Ο Ταουφίκ Μ είναι 33 ετών. Έφτασε στη Γερμανία ως «πρόσφυγας» και από τότε που είναι στην Γερμανία δεν έχει κάνει τίποτα το παραγωγικό. Ζει από το κράτος της πρόνοιας και επιβιώνει από κλοπές και ληστείες.
Εκτός από τις αυτές τις κατηγορίες εκκρεμεί σε βάρος του απόπειρα βιασμού μιας κοπέλας το βραδύ της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, η οποία τον αναγνώρισε όταν τον είδε σε συνέντευξη που του πήραν στην τηλεόραση.

Ο Μαροκινός στην καταγωγή Taoufik M., εμφανίστηκε σε μια εκπομπή λέγοντας ότι τα 300 ευρώ της προνοίας δεν τον φτάνουν να ζήσει και έτσι υποχρεώθηκε να κλέβει.
Είναι και επικεφαλής της συμμορίας των πορτοφολάδων.
Φυσικά στον δημοσιογράφο έδειξε να έχει μετανοήσει και υπόσχεται ότι δεν θα επαναληφτούν τέτοιου είδους πράξεις.

Ο φίλος του ο οποίος είναι και αυτός στην συμμορία, καυχάται για τα κατορθώματα του και λέει στον δημοσιογράφο με περηφάνια ότι αν θέλει κάτι από κάποιον θα το παρει με το έτσι θέλω. «Πάντα καταφέρνω να πάρω αυτά που θέλω!»

Μπράβο λοιπόν στους πολιτικούς που κουβάλησαν όλο αυτόν τον συρφετό. Αλλά κάποια μέρα θα χτυπήσει το κακό και στην πόρτα τους. Όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού κάποια μέρα πέφτει και ο ίδιος μέσα.


Εντωμεταξύ τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ προετοιμάζουν για άλλα 60 εκατομμύρια λαθρομετανάστες.
Ας τους καλωσορίσουμε!

 

Ανάμεσα στους λαθρομετανάστες πολλοί είναι Τζιχαντιστές.
Αυτό αποκαλύφτηκε από την ομολογία ενός πρόσφυγα που τους έζησε από κοντά και είδε και μαρτυρίες από τα κινητά τους.
Οι ίδιοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα για τα εγκληματικά τους κατορθώματα.
Αντιθέτως είναι υπερήφανοι για τις απάνθρωπες πράξεις τους και καυχώνται από επάνω.

Ο μάρτυρας που βλέπετε στο βίντεο καταθέτει στον δημοσιογράφο ανώνυμα φοβούμενος για την ιδία την ζωή του.
«Όλοι είναι πρώην πολεμιστές του ISIS. Έχουν πολεμήσει για διάφορες ομάδες όπως Al Nusra, Daesh, κ.τ.λ.
Είναι δύσκολο για εμάς να μιλήσουμε, λέει ο μάρτυρας, «διότι είναι οι ίδιοι οι όποιοι μας καταδίωκαν και μας πολέμησαν στις χώρες μας και μας ανάγκασαν να εγκαταλείψουμε τις πατρίδες μας και τώρα είμαστε υποχρεομένοι να βρισκόμαστε πολλές φορές και στο ίδιο κτίριο και να κοιμόμαστε στις ίδιες κατοικίες με αυτούς. Κανείς δεν θα τους δικάσει ποτέ για τα εγκλήματα που διαπράξαν στην Συρία και στο Ιράκ. Θα ζουν ωραία και ελεύθερα και μπορεί να ξεκινήσουν και μια καινούργια ζωή ανάμεσα μας. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ στους κυβερνώντες. Συγχαρητήρια».


Αλλά έχουμε και τους άλλους λαθρομετανάστες που έφυγαν από την Φινλανδία γιατί δεν τα βρήκαν τόσο ρόδινα όσο τους τα είχαν υποσχεθεί και δείτε τι συνέβη.
Φτάνοντας και πάλι στην χώρα τους στο Ιράκ, έσκυψαν και φίλησαν το έδαφος, το χώμα τους όπως λένε.
Τόσο χαρούμενοι ήταν για την επιστροφή τους.
Ας ελπίσουμε ότι θα τους ακολουθήσουν και άλλοι.

Στο Klötze (Altmark) στην Γερμανία έφεραν μια οικογένεια από το Αφγανιστάν για να μείνει σε μια πολυκατοικία τις περιοχής.
Όταν έφτασε η οικογένεια εκεί διαμαρτυρήθηκε για την φιλοξενία της σε μια οικοδομή λέγοντας ότι θέλουν… μονοκατοικία και ότι δεν είναι συνηθισμένοι να μείνουν σε οικοδομές.
Μήπως να τους παραγγείλουμε καμία βίλλα;


Λόγω έλλειψης εκπαιδευμένου προσωπικού παιδαγωγοί, δάσκαλοι, κ.τ.λ οι κυβερνώντες της Γερμανίας αποφάσισαν να συμπληρώσουν τις κενές θέσεις εργασίας με… λαθρομετανάστες.
Με ανθρώπους δηλαδή που στις περισσότερες φορές δεν έχουν ούτε καν τελείωσει το Λύκειο.
Είναι μουσουλμάνοι και επικίνδυνοι ακόμα και να βιάσουν τα παιδιά αφού συμβαίνει πλέον σε καθημερινή βάση.
Πόσο άρρωστα πρέπει να έγιναν τα μυαλά κάποιων πολιτικών της Ευρώπης.



Έτσι δείχνει κάποιος που έχει καταστρέψει τα πάντα τριγύρω του...

Αλλοίμονο μας!

Πηγή NikosXeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]