Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

H "ναυαρχίδα" της Ευρώπης φοράει... τσαντόρ με φερετζέ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Όταν η πρώτη χώρα της Ευρώπης εξισλαμίζεται με κάθε μέσο, σκεφτείτε τι μπορεί να γίνει με εμάς, αν δεν σηκώσουμε από τώρα σημαία εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα! Ο πολιτισμός της Ευρώπης είναι ελληνικής προέλευσης. Σήμερα ποια είναι η γραμμή αντίστασης στην κατάλυση του;

Όπως φαίνεται οι Γερμανοί έχουν παραιτηθεί από κάθε αντίδραση στο γεγονός ότι η κυβέρνησή τους τους πιέζει να υποταχτούν στο Ισλάμ και να προσαρμοστούν στον αρρωστημένο μουσουλμανικό τρόπο κοινωνικής συμπεριφοράς, ενώ αντίθετα θα έπρεπε να ασκηθεί πίεση στους μουσουλμάνους μετανάστες να προσαρμοστούν στην δική τους κουλτούρα. Οι Γερμανοί είναι δυσαρεστημένοι με αυτό που συμβαίνει, αλλά ταυτόχρονα αισθάνονται αβοήθητοι για να αντιδράσουν.

Σε μια συνέντευξη στο δρόμο μια Γερμανίδα ρεπόρτερ κάνει ερωτήσεις στους Γερμανούς πολίτες για την τωρινή και μελλοντική κατάσταση της Γερμανίας με τους μετανάστες.



Στην αρχή ρωτάει μια κυρία πως προβλέπει να είναι η Γερμανία σε πέντε χρόνια και αυτή της απαντάει ότι ο ευρωπαϊκός πολιτισμός θα χαθεί. Λέει συγκεκριμένα η κυρία: «Διότι η μετανάστευση είναι κάτι πολύ δύσκολο και έχω το αίσθημα ότι εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να υποτάξουμε τους εαυτούς μας στη νέα κουλτούρα, ενώ αυτοί που έρχονται εδώ δεν ενσωματώνονται στη δική μας. Αυτή είναι η αίσθηση που έχω.»

Η γυναίκα θεωρεί ότι όλες οι εκπομπές των ΜΜΕ είναι ανούσιες και γεμάτες ψέματα για τους μετανάστες και αναπόφευκτα σε δέκα χρόνια η χώρα της θα γίνει ισλαμική, καθώς τους «αρπάζουν» τον ίδιο τους τον πολιτισμό και τον καταργούν σταδιακά.

Η ίδια συνεχίζει: «Ένα μικρό παράδειγμα. Εγώ δεν είμαι από το Αμβούργο, ταξιδέψαμε εδώ από το Lübeck. Έχουμε μια από αυτές τις κατασκηνώσεις μεταναστών και οι άντρες για παράδειγμα αρνούνται να κρατήσουν καθαρές τις εγκαταστάσεις υγιεινής τους. Έτσι πρέπει δικοί μας εθελοντές να τα καθαρίσουν. Όταν βρισκόμαστε σε μια ξένη χώρα πρέπει να προσαρμοζόμαστε, και το κάνουμε αυτό. Όταν μπαίνουμε σε ένα τζαμί, φοράμε τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ αλλά αυτοί οι μετανάστες πιστεύουν, επειδή αυτό έχουν συνηθίσει από το σπίτι τους, να είναι παντού…πασάδες. Μπορούν να βρωμίζουν οτιδήποτε και εμείς θα το καθαρίζουμε για αυτούς, στην αρχή σε μια εθελοντική βάση.» Η γυναίκα αυτή θεωρεί ότι πρέπει να παρθούν κάποια μέτρα και κανόνες υγιεινής και να ελέγχεται ο κάθε άνθρωπος που εισέρχεται στην χώρα.

Όταν ερωτήθηκε τι θα απαντούσε στη Μέρκελ για το τεράστιο αυτό πρόβλημα είπε χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει να ξυπνήσει διότι αυτό που ονειρεύεται δεν είναι εφικτό. Όσο για τη φράση της Μέρκελ , «μπορούμε να τα καταφέρουμε», της απαντά ότι δεν μπορούμε σε αυτό το βαθμό ειδικά με τέτοια χαλαρή ηγεσία. Τελειώνοντας τονίζει ότι δεν είναι ρατσίστρια, θα πρέπει να δίδεται βοήθεια στον καθένα, αλλά αυτό που γίνεται δεν είναι σωστό.



Στη συνέχεια η ρεπόρτερ παίρνει συνέντευξη από έναν άντρα για να της εκφράσει και εκείνος τη γνώμη του για την κατάσταση. Εκείνος της απαντάει λέγοντας ότι εφόσον η χώρα του δεν μπορεί να λύσει ούτε τα δικά της προβλήματα, δεν θα έπρεπε να ασχολείται με πρόσφυγες που οι περισσότεροι από αυτούς είναι λαθρομετανάστες. Επίσης, τόσο αυτός όσο και η προηγούμενη κυρία, εκφράζει την επιθυμία του να σταματήσει η κατευθυνόμενη ενημέρωση από τα ΜΜΕ. Αλήθεια, τι μας θυμίζουν όλα αυτά;



Μια άλλη περίπτωση αφορά μια ηλικιωμένη κυρία, η οποία σε συνέντευξη που έδωσε είπε ότι παρενοχλήθηκε δύο φορές από μετανάστη. Την πρώτη φορά την πλησίασε ένας νεαρός μετανάστης και τη φλέρταρε. Κατά τη διάρκεια του φλερτ ήρθε ένας ηλικιωμένος κύριος να την βοηθήσει και ο μετανάστης άρχισε να βρίζει, - αη γαμ*** και παρόμοια. Τη δεύτερη φορά, σε ένα τρένο ένας άλλος μετανάστης της έδειξε με το κινητό του μια εικόνα αντρικού μορίου σε στύση ρωτώντας την αν το βρίσκει ωραίο. Η ίδια πολύ απογοητευμένη δεν ελπίζει πλέον σε καμία αλλαγή προς το καλύτερο. Οι χώρες μας λέει γεράζουν όλο και περισσότερο, οι μετανάστες τις έχουν κατακλύσει και έτσι όπως συνεχίζεται μπορεί να καταλήξει ακόμα και σε πόλεμο διότι η κατάσταση δεν πάει άλλο.

Ας μην ξεχνάμε ότι κάποτε και ο προφήτης Μωάμεθ ξεκίνησε σαν μετανάστης ο οποίος έγινε δεκτός στην πόλη της Μεδίνα. Μέσα σε πέντε χρόνια πέταξε έξω κάθε κάτοικο που διαφωνούσε με τα κηρύγματα του, εκτέλεσε ή αιχμαλώτισε κάθε Εβραίο που ζούσε στη Μεδίνα.

Τα συμπεράσματα δικά σας…


 













Πηγή NikosXeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]