Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κρουαζιέρα του ΝΑΤΟ και παιχνίδια της Γερμανίας στο Αιγαίο

ΝΑΤΟϊκή κοροϊδία! Περιπολίες μηδέν!!! 
Τηλεοπτικό σόου με τη Γερμανίδα ΥΠΑΜ στο Αιγαίο

Μας “δουλεύουν ψιλό γαζί”, ΝΑΤΟ και Ευρωπαίοι! Άνθρωποι πνίγονται στο Αιγαίο, απελπισμένες οικογένειες πέφτουν στα χέρια δουλεμπόρων και το ΝΑΤΟ δεν λέει να αναλάβει υπηρεσία στο Αιγαίο για να διαπιστώσουμε τι μπορεί να κάνει για την ανάσχεση των προσφυγικών ροών! Αντιθέτως φαίνεται ότι έχει πολύ χρόνο για να κάνει σόου στο Αιγαίο με πρωταγωνίστρια την Γερμανίδα υπουργό Άμυνας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν!

Η επιχείρηση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο ακόμη δεν έχει αρχίσει κι ας ανακοινώνουν ότι οι περιπολίες άρχισαν! Τα συμμαχικά πλοία… βολοδέρνουν δυτικά των νησιών του ανατολικού Αιγαίου.
Μέχρι την Τρίτη μην αναμένετε καμία απολύτως κίνηση της νατοϊκής δύναμης.
Μόλις την 1η Μαρτίου έχει προγραμματιστεί να πλεύσει μεταξύ Λέσβου και τουρκικών παραλίων το γερμανικό πλοίο Bonn. Όχι όμως για να ψάξει για δουλεμπορικά που μεταφέρουν μετανάστες και πρόσφυγες. Αλλά για να αποτελέσει την …σκηνή πάνω στην οποία θα γυριστεί το σόου με πρωταγωνίστρια την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν! Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας θα έρθει στο Αιγαίο συνοδευόμενη από πλήθος τηλεοπτικών συνεργείων και θα επιβιβαστεί στο γερμανικό πλοίο! Το απόλυτο επικοινωνιακό σόου για την κυρία υπουργό!

Τα γερμανικά και ευρωπαϊκά κανάλια θα δείξουν ότι η ηγέτιδα δύναμη της ΕΕ …κάτι κάνει στο Αιγαίο για τους πρόσφυγες και την καλύτερη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης!

Στο μεταξύ άνθρωποι ταλαιπωρούνται. Ζωές καταστρέφονται. Οικογένειες περπατούν άσκοπα στους δρόμους της Ελλάδας για να φθάσουν στα σύνορα των Σκοπίων, όπου βρίσκουν τα σύνορα κλειστά!

Ποιος νοιαζεται πραγματικά για όλους αυτούς;
Πάντως σίγουρα όχι το ΝΑΤΟ και η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας .

Για να μην κοροϊδευόμαστε: το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό όταν πήρε εντολή πριν από περίπου τρία χρόνια να εμπλακεί σε περιπολίες κατά των δουλεμπόρων στο Αιγαίο, εκτέλεσε τη διαταγή μέσα σε λίγες ώρες.
Το ΝΑΤΟ …παλεύει κοντά 15 ημέρες τώρα και δεν μπορεί να ξεκινήσει την επιχείρηση! Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν μπορεί να οφείλεται η καθυστέρηση στην έλλειψη μέσων και πείρας. Μάλλον η θέληση λείπει.

Τουλάχιστον ας σταματήσουν να μας “δουλεύουν”.

Πηγή Militaire


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]